PERSOONLIJK ADVIES

Papieren tassen bedrukken met logo

Goedkoop papieren tassen bedrukken doet u eenvoudig en snel online bij De Pennenboer. Kies de papieren tas uit die bij uw bedrijf past. Laat u papieren tassen bedrukken bij De Pennenboer? Dan kunt u dit geheel naar eigen wens laten doen. Laat bijvoorbeeld een papieren tas met logo of bedrijfsnaam bedrukken. Daarnaast kunt u ook een korte tekst of een eigen ontwerp op de papieren tassen bedrukken. Dankzij bedrukte papieren tassen vergroot u de naamsbekendheid van uw bedrijf én is het een zeer duurzaam geschenk. Want een papieren tas is bijvoorbeeld een uitstekend alternatief voor een plastic tas in uw winkel. Wilt u papieren tassen laten bedrukken? Bekijk dan ons assortiment en bestel de gewenste papieren tassen eenvoudig online. Wij zullen de papieren tassen voorzien van een hoogwaardige kwaliteit bedrukking en leveren deze snel bij u af!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Papieren tassen bedrukken met logo

Papieren tassen worden steeds populairder. Het is goed voor het milieu én het is een gratis alternatief voor een plastic tas. Als bedrijf kunt u papieren tassen gebruiken als vervanging voor de plastic tassen. Daarmee kunt u een bijdrage leveren aan het milieu. Door de papieren tassen te bedrukken met uw logo straalt uw bedrijf duurzaamheid uit. Bovendien vallen papieren tassen met logo goed op en verbeterd het de naamsbekendheid van uw bedrijf. De papieren tassen kunt u laten bedrukken naar eigen wens. U kunt bijvoorbeeld papieren tassen met logo of bedrijfsgegevens bedrukken. Het is ook mogelijk om de papieren tassen te laten bedrukken met een toepasselijke tekst. Wilt u met uw bedrijf ook duurzaam bezig zijn? Laat dan papieren tassen bedrukken bij De Pennenboer!

Diverse papieren tassen bedrukken

De Pennenboer beschikt over een breed assortiment papieren tassen. U heeft de keuze uit tassen in allerlei soorten, formaten en kleuren. Al deze tassen zijn zeer duurzaam en van goede kwaliteit. De standaard kleur van de papieren tassen is bruin, maar de tassen zijn ook te bestellen in vele andere kleuren. Wilt u liever wat extra uitstraling? Dan kunt u ook kiezen voor de luxere papieren tassen. Deze beschikken over mooie hengsels en een glanzende finish. Het bedrukken kan in verschillende kleuren worden gedaan, zo kunt u de papieren tassen helemaal afstemmen op uw huisstijl. Zo kunt u met uw papieren tassen onbewust reclame maken voor uw bedrijf. Bovendien stralen papieren tassen met logo professionaliteit uit. De Pennenboer zorgt ervoor dat de bedrukking op de tassen van uitstekende kwaliteit is. Zo heeft u tegen een scherpe prijs goede, stevige tassen die ook nog eens goed zijn voor het milieu!

Gemakkelijk online bestellen bij De Pennenboer

Wilt u papieren tassen laten bedrukken bij De Pennenboer? U kunt zeer gemakkelijk tassen bestellen met eigen opdruk. Kies eerst een papieren tas die past bij uw bedrijf. Kies vervolgens de kleur van de tas en bedrukking uit. Tenslotte kies u uw gewenste bedrukking van de papieren tas. Bent u benieuwd naar het eindresultaat? Wij sturen altijd een digitale proefdruk naar u op voordat wij beginnen met het bedrukken van de tassen. Wij zorgen ervoor dat de tassen goed bedrukt worden en zo snel mogelijk bij u worden geleverd. Naast papieren tassen biedt De Pennenboer nog veel meer duurzame artikelen, bijvoorbeeld papieren balpennen en bamboe bekers. U kunt voor meer informatie contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder!

Papieren tassen bedrukken met logo

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima contact en uitvoering

Jasper Meere uit Hengelo

8

Prima service

Marjolanda Degrande uit Sint- Andries

8

Top!

Berrith uit Made

10

Persoonlijk en proactief geholpen

Liesbeth uit Hengelo

10