PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop slippers bedrukken

Wanneer het warmer wordt gaan steeds meer mensen slippers dragen. Want wie heeft er dan nog zin in het dragen van schoenen met sokken? Hier kunt u als bedrijf goed op inspelen. Door middel van slippers bedrukken kunt u uw naamsbekendheid vergroten. Laat bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam op slippers bedrukken en deel deze uit. Hiermee zorgt u voor een mooi en functioneel relatiegeschenk of promotieartikel die goed ingezet kan worden door uw bedrijf! Bekijk ons aanbod hieronder en bestel de gewenste slippers eenvoudig online bij De Pennenboer!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Slippers bedrukken

Bij warm weer ziet u ze haast overal, slippers. Loopt u bijvoorbeeld op boulevards, zwembaden, terrasjes of het strand? Dan ziet u dat veel mensen slippers dragen. De kans is groot dat ook uw doelgroep vaak slippers draagt. Hierdoor kunt u als bedrijf op het warme weer inspelen met relatiegeschenken of promotieartikelen. Slippers bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo zorgt voor een mooi en functioneel relatiegeschenk of promotieartikel. Door middel van bedrukte slippers kunt u uw relaties bedanken. Daarnaast is het ook een ideaal promotieartikel om nieuwe klanten naar uw bedrijf te trekken. Doordat u slippers laat bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam worden de ontvangers constant herinnert aan uw bedrijf. Daarnaast zullen ook andere mensen uw bedrijfsnaam of logo kunnen zien. Dit kan onbewust worden opgeslagen en herinnering oproepen in een later stadium. Hierdoor kunt u nog meer mensen bereiken en potentiële klanten trekken. Verder kunt u ook uw personeel voorzien van een mooi bedrukte slippers. Hierdoor straalt uw bedrijf onder andere professionaliteit uit. Bekijk ons assortiment slippers en laat ze bedrukken bij De Pennenboer!

Slippers bedrukken als promotieartikel of relatiegeschenk

Wanneer u ervoor kiest om slippers te laten bedrukken, ga dan goed na waarvoor u ze wilt inzetten. Kiest u ervoor om de slippers in te zetten als promotiemateriaal? Dan is het wellicht verstandiger om te kiezen voor een goedkopere versie. Omdat u deze aan zoveel mogelijk mensen wilt weggeven. Daarnaast zijn onze goedkopere versies alsnog van goede kwaliteit. Wanneer u de bedrukte slippers wilt inzetten als relatiegeschenk, dan is het wellicht beter om voor duurdere slippers te gaan. Omdat uw relaties meer waard zijn en u waardering wilt uitspreken naar hen. Al onze slippers zijn van topkwaliteit en worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Verder hebben wij diverse maten beschikbaar en kunt u in verschillende ordergrootte bestellen. Daarnaast hebben wij veel verschillende kleuren, bedrukkingen en andere zaken waar u uit kunt kiezen. Doordat de slippers vrijwel geheel bedrukt kunnen worden zijn er veel mogelijkheden. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw bedrukking er perfect uit komt te zien. Daarnaast kunt u ook een gratis digitale proefdruk aanvragen. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog wijzigingen doorvoeren. Pas als u akkoord bent beginnen wij met het bedrukken van uw slippers.

Meer mogelijkheden bij De Pennenboer

Om ervoor te zorgen dat iedereen een geschikt promotieartikel of relatiegeschenk kan vinden hebben wij een breed en divers assortiment bij De Pennenboer. Hierdoor kan er veel gevarieerd worden, maar kunnen er ook leuke pakketten worden samengesteld. Wilt u een mooi relatiegeschenk of promotieartikel maken voor uw relaties of uw personeel? Laat dan slippers bedrukken en kies bijvoorbeeld voor bijpassende andere geschenken zoals; een katoenen tasstrandbal en een strandlaken. Hiermee biedt u een mooi geschenk aan voor een lekker dagje naar het strand. Wij hebben een breed assortiment zomerartikelen die goed te combineren zijn met slippers. Daarnaast hebben wij ook winterartikelen en andere producten. Bekijk ons gehele assortiment op onze website en bestel de gewenste producten eenvoudig online.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies krijgen over het bedrukken van producten? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag verder. Samen komen we tot de juiste oplossing en zorgen we voor de perfecte promotieartikelen of relatiegeschenken. U kunt ons bereiken door de chat op de website, ons telefoonnummer of via ons emailadres. Wij staan voor u klaar!

Goedkoop slippers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle reactie

Roos uit Amsterdam

10

Top service!

Marit uit Delden

10

klantvriendelijk

Debora uit gravenzande

9

ik doe hieraan niet mee en u hoeft dat ook niet meer op te sturen.

John uit Purmerboe

7