PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop slippers bedrukken

Wanneer het warmer wordt gaan steeds meer mensen slippers dragen. Want wie heeft er dan nog zin in het dragen van schoenen met sokken? Hier kunt u als bedrijf goed op inspelen. Door middel van slippers bedrukken kunt u uw naamsbekendheid vergroten. Laat bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam op slippers bedrukken en deel deze uit. Bedrukte slippers zijn daardoor een mooi en functioneel relatiegeschenk of promotieartikel. Hierdoor zijn bedrukte slippers goed in te zetten als bedrijf. Bekijk het slippers aanbod van De Pennenboer hieronder en bestel de gewenste slippers eenvoudig via onze website! Laat bijvoorbeeld badslippers bedrukken en deel ze uit aan uw relaties, klanten of personeel! Wij zorgen ervoor dat uw slippers bedrukt worden zoals u het voor ogen hebt. Want u bent bij ons verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Ook badslippers bedrukken? Bekijk ons aanbod!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Slippers bedrukken

Bij warm weer ziet u ze haast overal, slippers. Loopt u bijvoorbeeld op boulevards, zwembaden, terrasjes of het strand? Dan ziet u dat veel mensen slippers dragen. Wanneer dit uw doelgroep is, dan kunt u hier goed op inspelen. Door slippers te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo creëert u een mooi en functioneel relatiegeschenk of promotieartikel. Hiermee kunt u uw relaties bedanken of juist nieuwe klanten naar uw bedrijf trekken. Doordat uw bedrijfsnaam of logo op de slippers bedrukt zijn, worden de ontvangers constant herinnert aan uw bedrijf. Daarnaast zullen andere mensen de slippers ook opmerken en uw bedrijfsnaam zien. Hierdoor kunt u nog meer mensen bereiken en potentiële klanten binnentrekken. Daarnaast kunt u ook uw personeel voorzien van bedrukte slippers. Hierdoor straalt uw bedrijf professionaliteit uit. Bekijk ons assortiment slippers en laat ze bedrukken bij De Pennenboer!

Slippers bedrukken als promotieartikel of relatiegeschenk

Wanneer u ervoor kiest om slippers te laten bedrukken, ga dan goed na waarvoor u ze wilt inzetten. Kiest u ervoor om de slippers in te zetten als promotiemateriaal? Dan is het wellicht verstandiger om te kiezen voor een goedkopere versie. Wanneer u de bedrukte slippers wilt inzetten als relatiegeschenk is het wellicht beter om voor een iets duurdere slipper te gaan. Hierdoor kiest u voor betere kwaliteit en spreekt u uw waardering voor uw relatie uit. Ongeacht de keuze die u maakt de slippers zijn allemaal van topkwaliteit en worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Daarnaast kunt u in diverse maten en in verschillende ordergrootte bestellen. Verder heeft u heel veel keuze uit kleuren, bedrukking en andere zaken. Doordat de slippers vrijwel geheel bedrukt kunnen worden zijn er veel mogelijkheden. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw bedrukking er perfect uit komt te zien. Daarnaast kunt u ook een gratis digitale proefdruk aanvragen. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog wijzigingen doorvoeren. Pas als u akkoord bent beginnen wij met het bedrukken van uw slippers.

Meer mogelijkheden bij De Pennenboer

Om ervoor te zorgen dat iedereen een geschikt promotieartikel of relatiegeschenk kan vinden hebben wij een breed en divers assortiment. Hierdoor kan er veel gevarieerd worden, maar kunnen er ook leuke pakketten worden samengesteld. Wilt u een mooi relatiegeschenk maken voor uw relaties of uw personeel? Laat dan slippers bedrukken en kies bijvoorbeeld voor bijpassende andere geschenken zoals; een katoenen tasstrandbal en een strandlaken. Hiermee biedt u een mooi geschenk aan voor een lekker dagje naar het strand. Wij hebben veel zomerartikelen die goed te combineren zijn met slippers. Bekijk ons gehele assortiment op onze website en bestel de gewenste producten eenvoudig online.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies krijgen over het bedrukken van producten? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag verder. Samen komen we tot de juiste oplossing en zorgen we voor de perfecte promotieartikelen of relatiegeschenken. U kunt ons bereiken door de chat op de website, ons telefoonnummer of via ons emailadres. Wij staan voor u klaar!

Goedkoop slippers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden van!

Ruben uit Smits

9

Snel

Janine uit Ootmarsum

10

Goede communicatie en levering naar wens

b uit best

10

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9