PERSOONLIJK ADVIES

Documentenmappen bedrukken

Documentenmappen bedrukken met logo of bedrijfsnaam zijn al jaren erg populair. Dit komt omdat het een erg mooi geschenk is om weg te geven aan goede relaties of klanten. Maar ook uw medewerkers kunnen hier goed gebruik van maken. Wanneer u ervoor kiest om een documentenmap te bedrukken en weg te geven zal u nog lang onbewust reclame maken. Wanneer uw relatie de bedrukte documentenmap gebruikt zal niet alleen diegene zelf de bedrukking zien maar ook de mensen om diegene heen. Hierdoor genereert u een groter bereik en meer naamsbekendheid. Wilt u documentenmappen of andere mappen bedrukken? Dan zit u bij De Pennenboer aan het juiste adres. Wij bieden kwaliteit producten aan tegen een scherpe prijs. Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig via de website!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Mappen bedrukken; diverse mogelijkheden

Bent u op zoek naar een geschenk dat u kunt uitdelen? Maar dat uw medewerkers ook kunnen gebruiken? Laat dan mappen bedrukken! Want door mappen te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam heeft u een goed geschenk dat breed ingezet kan worden. Dit komt omdat het een erg mooi geschenk is om weg te geven aan goede relaties of klanten. Wanneer u ervoor kiest om een documentenmap te bedrukken en weg te geven zal u nog lang (onbewust) reclame maken. Hierdoor kunt u een groot bereik creëren. Wilt u mappen bedrukken? Dan biedt De Pennenboer diverse documentenmappen met onder andere; een rekenmachine, papier, pennen, etc. Wanneer u documentenmappen wilt bedrukken, dan kunt u dat eenvoudig doen bij De Pennenboer. Wij verzorgen uitstekende kwaliteit tegen scherpe prijzen!

Documentenmap bedrukken bij De Pennenboer

Documentenmappen bedrukken we doormiddel van een tampondruk of transferdruktechniek. Beide technieken zijn ervoor gemaakt om op kleinere oppervlaktes scherp en duidelijk te bedrukken. Laat bijvoorbeeld mappen bedrukken met uw log of bedrijfsnaam in verschillende kleuren. Daarnaast kunt u ook de documentenmappen bedrukken in uw eigen PMS kleuren. Hierdoor sluiten ze perfect aan op uw huisstijl. Documentenmappen bedrukken en bestellen kan simpel, snel en goedkoop bij De Pennenboer. Bekijk ons aanbod en kies eenvoudig de gewenste documentmap uit. Wanneer u de juiste gevonden heeft, hoeft u alleen het aantal in te vullen en dan komt vanzelf de prijs er te staan. Zodra u de bestelling geplaatst heeft zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vragen, opmerkingen of advies op maat? Neem contact met ons op!

Ongeacht de keuze u ontvangt altijd een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog aanpassingen doorvoeren. Wij gaan de mappen bedrukken wanneer u akkoord gaat met de proefdruk. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste bedrukking. Uiteraard geldt dit ook voor al onze andere geschenken! Bekijk bijvoorbeeld onze mokken, broodtrommels of promotieartikelen. Voor ons volledig aanbod kunt u onze website bekijken. Naast kwaliteit en scherpe prijzen bieden wij ook een snelle levering. Heeft u verder nog vragen of wilt u graag meer informatie? Bel of mail gerust! Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 uur tot 17:00 uur: 

  • Mailadres: info@depennenboer.nl en info@depennenboer.be;
  • Telefoonnummer: +31 (0) 74 – 711 0211 (NL) of 078 - 48 1648 (BE).
Documentenmappen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Fantastisch!

Hester van t Hof uit Schoonhoven

10

Snel geleverd maar niet zoals besteld

Wendy uit Vlijmen

5

Deal snel gesloten, maar leveren zoals afgesproken?

Gert Bos uit Scherpenisse

1

Hele goede service!!

Bart uit Meerssen

9