PERSOONLIJK ADVIES

Caps & petten bedrukken

Bent u op zoek naar een geschikt relatiegeschenk? Dan zijn bedrukte petten en caps perfect! Caps met logo zijn opvallende relatiegeschenken die voor veel verschillende doeleinden besteld kunnen worden. Door uw caps en petten te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo, kunt u uw naamsbekendheid een flinke boost geven. Bezorgt uw bedrijf producten bij mensen thuis? Dan kunt u de petten toevoegen aan uw bedrijfskleding. Als u met uw organisatie veel betrokken bent bij evenementen, kunt u de bedrukte petten daar uitdelen of de petten toevoegen aan goodybags tijdens een beurs. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Caps & petten bedrukken bij De Pennenboer

Wilt u caps en petten bedrukken als relatiegeschenk? Dan vindt u bij De PennenBoer een ruim assortiment met verschillende caps en petten. Veel leerlingen, maar ook volwassenen vinden het leuk om een speciale cap of pet te dragen. Ze zijn makkelijk mee te nemen en het ziet er leuk uit. Dit maakt het weggeven van caps en petten een perfect relatiegeschenk. Als u iemand tegenkomt, kijkt u als eerste naar het gezicht. Het dragen van een cap of pet valt daarom erg op. Het is dan ook erg geschikt om caps en petten te bedrukken met uw eigen bedrijfsgegevens of logo. Geef uw naamsbekendheid een flinke boost door bedrukte caps en petten uit te delen. Het weggeven van bedrukte caps en petten is leuk tijdens beurzen waar men voor het werk bijeenkomen of tijdens evenementen zoals concerten en festivals. Daarnaast kunt u bedrukte caps gebruiken voor uw eigen uitstraling in de vorm van bedrijfskleding. Hiermee brengt u uw bedrijf effectief onder de aandacht.

Bedrukte petten met logo

Een bedrukte pet of cap is altijd een leuk relatiegeschenk om weg te geven. Dit kunt u doen tijdens beurzen en evenementen, maar ook binnen uw eigen bedrijf als bedrijfskleding. In ons uitgebreide assortiment vindt u verschillende soorten caps en petten, zoals bandana’s, hoeden en zonnekleppen. De caps en petten zijn in verschillende kleuren en met verschillende soorten sluitingen aan de achterkant te verkrijgen. Daarnaast kunt u de caps en petten al vanaf 50 stuks bij ons bestellen. Wilt u uw caps of petten personaliseren, dan kunt u deze bedrukken met uw eigen bedrijfsgegevens of logo. De gehele voorzijde van de cap of pet is te bedrukken. Wel adviseren onze werknemers u om uw logo niet over naden te plaatsen omdat de bedrukking dan kan barsten. Bij De PennenBoer gaat het bedrukken zeer gemakkelijk en profiteert u van een snelle levering. U kunt na het selecteren van het soort pet en kleur aangeven hoe u deze bedrukt wilt hebben. Vervolgens ontvangt u na het bestellen een proef van ons. Aan de hand van deze proef kunt u controleren of de vormgeving correct is, zodat wij na akkoord uw bestelling kunnen voorzetten. U ontvangt van ons een betaallink en factuur. Na de betaling worden de promotieartikelen bedrukt. Behalve bedrukte petten heeft De PennenBoer nog veel meer textiel voor zeer lage prijzen. Misschien zijn onze tassen, polo’s of tassen ook wat voor u?

De beste service en advies

Bij De PennenBoer kunt u terecht voor het bedrukken van caps en petten. Daarnaast geven wij deskundig advies en garanderen wij een snelle levering. Naast het bedrukken, kunt u de caps ook borduren. Caps borduren is een kostbaardere optie, maar is voor bepaalde doelgroepen een wenselijkere techniek. Wanneer het budget het vanzelfsprekend toelaat, is het bij bijvoorbeeld bedrijfskleding verstandiger om te borduren. Door uw bedrijfskleding te borduren ziet het er verzorgder uit en gaat het langer mee. Wilt u graag persoonlijk contact voor het ontwerpen van uw bedrukte caps en petten? Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 via chat, e-mail of telefoon om uw persoonlijk advies te geven. Ook voor vragen en opmerkingen over onze producten of het bedrukken/borduren van caps en petten kunt u gerust contact opnemen.

Caps & petten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima

Hans uit Maassluis

9

Top canvastas!

Monique Pessers uit 's-Hertogenbosch

10

UItstekend geholpen en erg goede kwaliteit!

Karlijn uit Den Helder

10

prima service en zeer meedenkend!

L. uit Hengelo

9