PERSOONLIJK ADVIES

Petten bedrukken

Bent u op zoek naar een geschikt relatiegeschenk? Dan zijn bedrukte petten en caps perfect! Caps en petten met logo zijn opvallende relatiegeschenken die voor veel verschillende doeleinden besteld kunnen worden. Door uw caps en petten te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo, kunt u uw naamsbekendheid een flinke boost geven. Bezorgt uw bedrijf producten bij mensen thuis? Dan kunt u de petten toevoegen aan uw bedrijfskleding. Als u met uw organisatie veel betrokken bent bij evenementen, kunt u de bedrukte petten daar uitdelen of de petten toevoegen aan goodybags tijdens een beurs. Wilt u petten bedrukken voor uw bedrijf? Bekijk dan ons assortiment hieronder en bestel eenvoudig via onze website!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Caps & petten bedrukken bij De Pennenboer

Wilt u caps en petten bedrukken als relatiegeschenk? Dan vindt u bij De Pennenboer een ruim assortiment met verschillende caps en petten. Jongeren, maar ook volwassenen vinden het leuk om een speciale cap of pet te dragen. Hierdoor is het weggeven van bedrukte petten en caps een uitstekende relatiegeschenk! Wanneer de ontvanger met de bedrukte pet over straat loopt, dan kan de bedrukking door veel mensen worden gezien. Daarom worden veel petten bedrukt met een bedrijfsnaam, logo of een andere bedrukking. Naast de bedrukte petten te laten dragen door uw werknemers, kunt u deze ook uitdelen op bijvoorbeeld beurzen, open dagen en andere bijeenkomsten. Hierdoor brengt u uw bedrijf actief onder de aandacht bij een grote groep mensen. Wilt u petten bedrukken als relatiegeschenk, promotieartikel of als onderdeel van bedrijfskleding? Dan zit u bij De Pennenboer op de juiste plek! Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online!

Petten met logo of bedrijfsnaam bedrukken

Een bedrukte pet of cap is altijd een leuk relatiegeschenk om weg te geven. Dit kunt u doen tijdens beurzen en evenementen, maar ook binnen uw eigen bedrijf als bedrijfskleding. Binnen ons uitgebreide assortiment vindt u verschillende soorten petten en caps. Denk bijvoorbeeld aan bandana’s, hoeden, trucker caps en zonnekleppen. De caps en petten zijn in verschillende kleuren en soorten sluitingen te verkrijgen. Daarnaast is het al mogelijk om petten te bedrukken vanaf 50 stuks. Wilt u de petten personaliseren, dan kunt u de petten bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo of andere bedrukking. Want de gehele voorzijde van de cap of pet is te bedrukken. Echter adviseren onze specialisten wel om uw logo niet over de naden te plaatsen, omdat de bedrukking anders kan barsten.

Bij De Pennenboer gaat het bedrukken zeer gemakkelijk en profiteert u van een snelle levering. U kunt na het selecteren van het soort pet en kleur aangeven hoe u deze bedrukt wilt hebben. Vervolgens ontvangt u na het bestellen een gratis digitale proefdruk van ons. Aan de hand van deze proef kunt u controleren of de vormgeving correct is, zodat wij na akkoord uw bestelling kunnen voorzetten. Wilt u nog wat aanpassen? Dan is dat zeker mogelijk! U ontvangt van ons een betaallink en factuur. Na de betaling gaan wij uw petten bedrukken. Behalve bedrukte petten heeft De Pennenboer nog veel meer textiel voor zeer lage prijzen. Misschien zijn onze tassen, polo’s of kledingstukken ook wat voor u? Bekijk onze website en bestel eenvoudig online!

De beste service en advies

Bij De PennenBoer kunt u terecht voor het bedrukken van caps en petten. Daarnaast geven wij deskundig advies en garanderen wij een snelle levering. Naast het bedrukken, kunt u de caps en petten ook borduren. Petten borduren is een kostbaardere optie, maar is voor bepaalde doelgroepen een wenselijkere techniek. Wilt u uw relaties verrassen of een pet borduren als onderdeel van de bedrijfskleding? Dan biedt een pet borduren meer kwaliteit en gaat het langer mee. Wilt u persoonlijk contact voor het ontwerpen van uw petten en caps? Of wilt u meer informatie over het bedrukken of borduren van petten? Neem dan contact met ons op! Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 via de chat, email of telefoon om u persoonlijk advies te geven. Onze werknemers staan voor u klaar en helpen u graag verder!

Petten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Fantastisch!

Hester van t Hof uit Schoonhoven

10

Snel geleverd maar niet zoals besteld

Wendy uit Vlijmen

5

Deal snel gesloten, maar leveren zoals afgesproken?

Gert Bos uit Scherpenisse

1

Hele goede service!!

Bart uit Meerssen

9