PERSOONLIJK ADVIES

Veiligheidshesjes bedrukken

Laat bij de Pennenboer uw eigen logo, ontwerp of bedrijfsnaam op veiligheidshesjes bedrukken. Ze zorgen voor veiligheid en vallen op door de reflecterende vlakken. Bij de Pennenboer kunt u hesjes bedrukken in verschillende kleuren en maten. Wij bieden volwassenmaten tot kindermaten, daardoor kunt u voor iedereen geschikte hesjes bedrukken. Zit uw doelgroep in de bouw, evenementenbranche of zetten zij regelmatig veiligheidshesjes in? Dan is een veiligheidshesje bedrukken voor die doelgroep natuurlijk een zeer geschikt geschenk! Daarnaast kunt u ook hesjes bedrukken en binnen uw eigen bedrijf inzetten. Of u nu hesjes laat bedrukken voor uw eigen gebruik of dat u veiligheidshesjes laat bedrukken voor uw klanten, relaties of andere doelgroepen, De Pennenboer helpt u graag! Wij bieden uitstekende kwaliteit en dat tegen zeer scherpe prijzen! Bekijk ons aanbod hieronder en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Veiligheidshesjes zorgen ervoor dat de drager ervan zichtbaar wordt voor anderen in het verkeer. De hesjes worden uiteraard gedragen door verkeersregelaars maar ook door diverse andere doelgroepen. Zo dragen hardlopers een verkeershesje om bijvoorbeeld bij schemer of in het donker goed zichtbaar te zijn voor anderen en ook door kleine kinderen op de fiets wordt een vestje gedragen. Daarnaast is het ook zeker aan te raden om altijd één of meerdere veiligheidshesjes in de auto te hebben liggen voor wanneer u met pech langs de weg komt te staan. Wilt u uw klanten, zakenrelaties of medewerkers veilig de weg op sturen? Laat dan veiligheidshesjes bedrukken en deel deze uit. Met een bedrukt veiligheidshesje laat u zien dat u om de veiligheid van uw relaties en klanten geeft. Een vest met logo of uw bedrijfsnaam zal ervoor zorgen dat uw bedrijf langere tijd wordt herinnerd en wanneer deze in het verkeer wordt gedragen komen ook anderen in aanraking met uw bedrijf. U creëert hiermee een veilige win-win situatie!

Veiligheidshesjes bedrukken bij De Pennenboer

Bij De Pennenboer bieden wij een uitgebreide collectie aan veiligheidshesjes aan, die allen voor u kunnen worden bedrukt. Veiligheidshesjes kunnen worden gedragen door alle leeftijden. Wij bieden zowel hesjes aan voor volwassenen als voor kinderen in verschillende modellen, maten en kleuren en hesjes die voldoen aan de EN 1550 norm. Alle soorten veiligheidsvestjes kunt u laten bedrukken en voorzien van uw logo, bedrijfsnaam of een andere gewenste bedrukking. Bedrukte veiligheidshesjes worden aangeboden tegen zeer scherpe prijzen. Kies uit ons assortiment eerst het type veiligheidshesje, kies vervolgens de kleur, het aantal en de tekst of logo waarmee het vest bedrukt moet worden. Wij maken vervolgens voor u een digitale proefdruk. Wilt u nog iets aanpassen, dan is dit altijd mogelijk. Na uw definitieve akkoord worden de veiligheidshesjes bedrukt en naar u verzonden.

Online bedrukte geschenken en meer bestellen

Naast veiligheidshesjes kunt u ook voor diverse andere verwante artikelen terecht bij de Pennenboer. Verwante artikelen zijn bijvoorbeeld EHBO-sets of andere soorten vesten of textiel. Ons uitgebreide aanbod bestaat uit diverse relatiegeschenken en promotieartikelen in alle soorten prijsklassen. De artikelen worden overzichtelijk per categorie weergegeven. Het aanbod per categorie kan worden verkleind door gebruik te maken van diverse filters. Welk relatiegeschenk of promotieartikel u ook kiest, u kunt deze allen door De Pennenboer laten voorzien van iedere gewenste bedrukking. Een bedrijfsnaam, logo of tekst kan op verschillende manieren op een artikel worden gedrukt. Wij maken onder andere gebruik van zeefdruk, tampondruk en kunnen afhankelijk van het artikel ook borduren. Onze veiligheidshesjes en overige producten zijn van topkwaliteit en scherp geprijsd. Neem een kijkje in ons aanbod en bestel uw bedrukte veiligheidshesjes en andere artikelen eenvoudig online.

Veiligheidshesjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden! Eindproduct nog mooier dan verwacht

Ewout uit Bunschoten

10

Fantastisch!

Hester van t Hof uit Schoonhoven

10

Snel geleverd maar niet zoals besteld

Wendy uit Vlijmen

5

Deal snel gesloten, maar leveren zoals afgesproken?

Gert Bos uit Scherpenisse

1