PERSOONLIJK ADVIES

Vouwmeters bedrukken

Bent u een bedrijf in de bouwsector of heeft u banden met de bouwsector, dan zijn duimstokken of vouwmeters een leuk en passend geschenk om aan uw medewerkers of zakerelaties te geven. Laat duimstokken bedrukken met bijvoorbeeld uw logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp. Daarmee kunt u de duimstokken extra persoonlijk maken. Wilt u vouwmeters bedrukken? Dan bent u bij De PennenBoer aan het juiste adres. Bekijk het assortiment hieronder en bestel eenvoudig via de website. Heeft u uw bestelling geplaatst? Dan gaan onze medewerkers voor u aan de slag en de duimstokken bedrukken met de aangeleverde bedrukking. De bedrukte vouwmeters ontvangt u snel op het gewenste adres!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Vouwmeters bedrukken: uitgebreid aanbod

Wilt u vouwmeters bedrukken? Dan biedt De PennenBoer twee verschillende lengtematen, namelijk 1 en 2 meter. Bij het bestellen van de duimstokken heeft u ook nog eens keuze uit verschillende materialen. Want wij bieden u duimstokken van glasfiber, (gelakt) hout en PVC. Omdat wij gebruik maken van verschillende materialen is het mogelijk om de vouwmeters te bedrukken met verschillende technieken. Laat de vouwmeters bedrukken of kunt u kiezen voor een gravering. Houdt er wel rekening mee dat het graveren van de vouwmeters wel duurder zal zijn. Omdat u zelf kunt bepalen hoe het product eruit komt te zien, past het altijd bij uw huisstijl. Daarnaast ontvangt u een gratis proefdruk. Gaat u akkoord? Dan gaan wij de vouwmeters bedrukken! Wilt u graag advies of meer informatie ontvangen over het graveren of bedrukken van duimstokken en vouwmeters? Neem dan contact met ons op en onze medewerkers helpen u graag verder!

Vouwmeters bedrukken met logo of bedrijfsnaam

Hoewel er bij vouwmeters direct aan de bouwsector gedacht zal worden is het geschenk breder in te zetten. Want vrijwel elk huishouden kan een bedrukte vouwmeter gebruiken. Daardoor kunt u de bedrukte vouwmeters gebruiken voor het versterken van de branding en het vergroten van de naamsbekendheid. Laat de vouwmeters bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Daardoor komt uw bedrijf elke keer weer naar voren wanneer de bedrukte vouwmeter gebruikt wordt. Een duimstok of vouwmeter in kleiner formaat? De PennenBoer biedt ook vouwmeters als sleutelhanger aan! Deze duimstokken of vouwmeters hebben een lengte van 50 centimeter. Hierdoor is het gemakkelijk mee te nemen en is het een leuk geschenk om uit te delen. Wilt u duimstokken bedrukken? Bekijk dan het assortiment van De PennenBoer en bestel eenvoudig online!

Combineer met andere producten!

Laat u vouwmeters bedrukken en deelt u deze uit aan uw klanten, relaties of medewerkers? De vouwmeters zijn ook goed te combineren met andere gereedschap. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan rolmaten, timmermanspotloden of multitools. Daarnaast biedt De PennenBoer nog talloze andere relatiegeschenken en promotieartikelen aan. Wanneer de klusgeschenken toch niet goed bij uw doelgroep past, dan kunt u onder andere ook eens kijken bij onze pennen, tassen of zonnebrillen. Heeft u vragen of een opmerking? Neem contact op met de medewerkers via: de chat op de website, stel uw vraag via de mail info@depennenboer.nl of bel naar 078 – 481 648.

Vouwmeters bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden van!

Ruben uit Smits

9

Snel

Janine uit Ootmarsum

10

Goede communicatie en levering naar wens

b uit best

10

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9