PERSOONLIJK ADVIES

Thermosfles bedrukken

Wilt u uw relaties of werknemers een nuttig relatiegeschenk geven? Denk dan eens aan een thermosfles bedrukken. Thermosflessen zijn niet alleen te gebruiken in de winter om warme dranken warm te houden. Ook in de warmere maanden is het fijn om warme dranken mee te nemen, zonder dat deze afkoelen. En wist u dat thermosflessen koude dranken ook goed koud houden? Het werkt dus beide kanten op: warm blijft warm en koud blijft koud. Daardoor is een thermosfles bedrukken echt een goed idee als relatiegeschenk. Wanneer uw relaties of werknemers de bedrukte thermosflessen gebruiken zal deze ook opvallen bij mensen om hen heen. Daardoor is het ook nog eens een mooie branding strategie! Wilt u thermosflessen bedrukken? Bekijk hieronder het aanbod van De PennenBoer en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Thermosflessen bedrukken | De Pennenboer

Er zijn verschillende soorten relatiegeschenken en promotieartikelen, waarvan de thermosfles er eentje is. Een thermosfles is ideaal om uit te delen aan uw klanten, relaties of om de naamsbekendheid van uw bedrijf mee te vergroten. Hiervoor dient u de thermosfles wel te bedrukken met bijvoorbeeld een logo of bedrijfsnaam. Met een thermosfles kunt u gemakkelijk drinken warm of juist koud houden. Door het isolerende materiaal, kunt u bijvoorbeeld koffie of thee heerlijk warm houden met een thermosfles. Ook kunt u deze gebruiken om ranja of water lekker koud te houden, dat is dan weer ideaal voor in de zomer.

In de webwinkel van De Pennenboer vindt u tientallen thermosflessen die u kunt laten bedrukken. Ook onbedrukt kunt u ze uiteraard bij ons bestellen. Laat u de thermosflessen bedrukken, dan geeft u een persoonlijk cadeau waarbij de ontvanger bij elk gebruik uw bedrijfsnaam of logo zal zien. Door deze herhaling krijgt de ontvanger steeds meer vertrouwen in uw bedrijf. Kortom, een thermosfles met bedrukking is niet alleen een attent cadeau, maar is marketingtechnisch ook echt een goede zet.  

Verschillende soorten thermosflessen met logo

Dankzij het grote assortiment van De Pennenboer zit er ongetwijfeld een thermosfles tussen die perfect past bij uw bedrijf of bij uw doelgroep. Op deze pagina vindt u alle thermosflessen. Links op de website kunt u met behulp van filters de keuze verkleinen, zodat u uiteindelijk een aantal thermosflessen overhoudt die precies bij uw wensen passen. Zo kunt u onder andere keuze maken uit de minimale afname, soort materiaal, de soort bedrukking en de inhoud van de thermosfles. Ook heeft u ruime keuze in diverse budgetten. Bijvoorbeeld voor onder de vijf euro, tussen de vijf en de vijftien euro en boven de vijftien euro voor de luxere thermosflessen.

Diverse artikelen met bedrukking

Bij De Pennenboer kunt u terecht voor diverse soorten relatiegeschenken en promotieartikelen. Zo beschikken wij over een uitgebreid aanbod thermosflessen. Deze kunt u laten bedrukken met een eigen opdruk. Naast de thermosflessen vindt u bij ons ook drinkflessen en thermosbekers die u kunt laten bedrukken. Tevens hebben we nog veel meer geschenken die voorzien kunnen worden van bijvoorbeeld een logo of bedrijfsnaam. Ziet u door alle keuzes het juiste artikel niet meer? Wij helpen u graag een keuze te maken en kunnen u uiteraard adviseren betreffende de bedrukking. Neem daarvoor gerust contact op via de chat op onze website, via de mail of telefonisch.    

Thermosfles bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10