PERSOONLIJK ADVIES

Strand tennis sets bedrukken

Bent u op zoek naar een leuk zomers geschenk, om aan uw zakenrelaties of medewerkers te geven? Een strand tennis set is een leuk en actief geschenk dat uw relaties kunnen meenemen op vakantie of naar het strand! Bij de Pennenboer kunt u uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp op een opvallende manier op de strand tennis set bedrukken. Hierdoor maken uw relaties, klanten en personeel reclame voor uw bedrijf. Daardoor is een bedrukt strand tennis set meer dan alleen een leuk en actief zomers geschenk. Want het is ook een goede manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Bekijk ons aanbod en laat een strand tennis set bedrukken en deel ze uit!  

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

De sets

Beachsets zijn leuk voor alle leeftijdsgroepen. Na een tijdje zonnen op het strand, hebben de meeste mensen zin om even iets actiefs doen. Strand tennis sets zijn daar perfect voor, ze nemen weinig ruimte in beslag, erg makkelijk om mee te nemen. Een set bestaat uit twee rackets en één balletje. Het balletje is zwaarder dan normale balletjes. Dit is omdat het nog wel eens hard kan waaien aan zee, en dan waait het balletje alle kanten op. Het zware balletje zorgt ervoor dat dit niet gebeurt. Bij de Pennenboer kunnen ook mini strand tennis sets bedrukt worden. Deze sets zijn een slag kleiner dan de normale, nog makkelijker mee te nemen. De rackets zijn van verschillende materialen gemaakt:

  • Plastic;
  • Hout;
  • MDF;
  • PVC.

Uw bedrijf promoten

De tennis sets zijn leuk om te geven, maar kunnen gebruikt worden als promotiemateriaal. Als u bedrukte tennis sets met uw logo of bedrijfsnaam weggeeft, gaat de ontvanger met het geschenk mee naar het strand of naar het park. Ze gaan tennissen met de set waar uw bedrukking op staat. Passerende mensen zien uw logo en zullen het onthouden. Dit zorgt voor meer naamsbekendheid.

Andere producten

De strand tennis sets kunnen leuk gecombineerd worden met andere zomerse artikelen. Denk hierbij aan: koeltassenwaaiersdrinkflessen en strandballen. Het is mogelijk om deze producten te laten bedrukken met uw logo, maar u kunt ze ook onbedrukt bestellen. Het bestellen van de producten gaat gemakkelijk via de site.

Heeft u vragen of hulp nodig? U kunt contact opnemen via info@depennenboer.nl, u kunt bellen naar 074 -711 0211 of een bericht achterlaten in de chat.

Strand tennis sets bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10