PERSOONLIJK ADVIES

De sets

Beachsets zijn leuk voor alle leeftijdsgroepen. Na een tijdje zonnen op het strand, hebben de meeste mensen zin om even iets actiefs doen. Strand tennis sets zijn daar perfect voor, ze nemen weinig ruimte in beslag, erg makkelijk om mee te nemen. Een set bestaat uit twee rackets en één balletje. Het balletje is zwaarder dan normale balletjes. Dit is omdat het nog wel eens hard kan waaien aan zee, en dan waait het balletje alle kanten op. Het zware balletje zorgt ervoor dat dit niet gebeurt. Bij de Pennenboer kunnen ook mini strand tennis sets bedrukt worden. Deze sets zijn een slag kleiner dan de normale, nog makkelijker mee te nemen. De rackets zijn van verschillende materialen gemaakt:

  • Plastic;
  • Hout;
  • MDF;
  • PVC.

Uw bedrijf promoten

De tennis sets zijn leuk om te geven, maar kunnen gebruikt worden als promotiemateriaal. Als u bedrukte tennis sets met uw logo of bedrijfsnaam weggeeft, gaat de ontvanger met het geschenk mee naar het strand of naar het park. Ze gaan tennissen met de set waar uw bedrukking op staat. Passerende mensen zien uw logo en zullen het onthouden. Dit zorgt voor meer naamsbekendheid.

Andere producten

De strand tennis sets kunnen leuk gecombineerd worden met andere zomerse artikelen. Denk hierbij aan: koeltassen, waaiers, drinkflessen en strandballen. Het is mogelijk om deze producten te laten bedrukken met uw logo, maar u kunt ze ook onbedrukt bestellen. Het bestellen van de producten gaat gemakkelijk via de site.

 

Heeft u vragen of hulp nodig? U kunt contact opnemen via info@depennenboer.nl, u kunt bellen naar 074 -711 0211 of een bericht achterlaten in de chat.

Strand tennis sets bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service tegen een goede prijs

Joep van der Coelen uit Vught

9

Top levering en mooi product

Michel uit Apeldoorn

9

top

jorrit uit hoek van holland

9

Professioneel

Thierry Morreau uit Sint-Truiden

10