PERSOONLIJK ADVIES

Fitnessartikelen bedrukken

Het gehele jaar sportief fit. Samen met al uw sportieve fitness bezoekers. Met een ruim aanbod aan fitness artikelen, gaat ook u dit lukken voor uw sportschool. Heeft u een extra zetje nodig om een bestelling te plaatsen? Om u over de streep te halen, sturen wij u een sample toe, mocht uw vraag hier naar uitgaan. Op deze wijze kan de fitness bezoeker gebruik maken van uw bedrukte fitness artikelen. Iedere bezoeker sport met een doel. Uw doel is om de sportieve relaties optimaal te laten sporten. Een groep les met een geborduurde fitness handdoek om al het overtollige zweet af te drogen gedurende de les. Daarnaast kunt u ook fitness artikelen bedrukken en uitdelen aan uw sportieve relaties, klanten of medewerkers. Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Wilt u de bezoeker na een groepsles de Elastiq Fitness Set springtouw en fitnessband meegeven?

Niet alleen geeft u de sportieve deelnemer de kans tijdens de groepsles u blijvend te herinneren, maar ook buiten de sportschool.

Komt het voor dat de deelnemer buiten uw sportschool oefeningen mee krijgt? Op momenten wanneer de Fitness Set springtouw en fitnessband in de handen van de deelnemer belandt heeft hij/zij een blijvende herinnering aan uw sportschool. Tevens zal dit bijdragen voor meer lidmaatschappen, maar ook een positieve draai voor al uw deelnemers in uw sportschool. Energiek zal de deelnemer uw sportschool verlaten na een intensieve workout sessie of groepsles.

Word de meest gewaardeerde sportschool, met onze bedrukte fitness artikelen!

 

Swing jezelf fit

De hoelahoep kan in grote outdoor sportsessies veel doen met uw deelnemers. Al heup swingend waar ieder zichzelf fit zal hoelahoepen. De hoelahoep bestaat uit meerdere koppelstuk delen die u en als deelnemer in elkaar schuift. Gunt u uw sportieve deelnemers de perfecte summer body? Doeltreffend staat uw logo bedrukt op al deze in gebruik genomen hoelahoepen.

Neem bij ons uw bedrukte fitness artikelen af. We hebben veel drukbare fitness artikelen voor al uw sportieve activiteiten.

Fitnessartikelen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden van!

Ruben uit Smits

9

Snel

Janine uit Ootmarsum

10

Goede communicatie en levering naar wens

b uit best

10

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9