PERSOONLIJK ADVIES

Tandje erbij voor uw sportschool

Het gehele jaar sportief fit. Samen met al uw sportieve fitness bezoekers. Met een ruim aanbod aan fitness artikelen, gaat ook u dit lukken voor uw sportschool. Heeft u een extra zetje nodig om een bestelling te plaatsen? Om u over de streep te halen, sturen wij u een sample toe, mocht uw vraag hier naar uitgaan. Op deze wijze kan de fitness bezoeker gebruik maken van uw bedrukte fitness artikelen.

Iedere bezoeker sport met een doel. Uw doel is om de sportieve bezoeker optimaal te laten sporten. Een groepsles met een geborduurde fitness handdoek om al het overtollige zweet af te drogen gedurende de les.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Wilt u de bezoeker na een groepsles de Elastiq Fitness Set springtouw en fitnessband meegeven?

Niet alleen geeft u de sportieve deelnemer de kans tijdens de groepsles u blijvend te herinneren, maar ook buiten de sportschool.

Komt het voor dat de deelnemer buiten uw sportschool oefeningen mee krijgt? Op momenten wanneer de Fitness Set springtouw en fitnessband in de handen van de deelnemer belandt heeft hij/zij een blijvende herinnering aan uw sportschool. Tevens zal dit bijdragen voor meer lidmaatschappen, maar ook een positieve draai voor al uw deelnemers in uw sportschool. Energiek zal de deelnemer uw sportschool verlaten na een intensieve workout sessie of groepsles.

Word de meest gewaardeerde sportschool, met onze bedrukte fitness artikelen!

 

Swing jezelf fit

De hoelahoep kan in grote outdoor sportsessies veel doen met uw deelnemers. Al heup swingend waar ieder zichzelf fit zal hoelahoepen. De hoelahoep bestaat uit meerdere koppelstuk delen die u en als deelnemer in elkaar schuift. Gunt u uw sportieve deelnemers de perfecte summer body? Doeltreffend staat uw logo bedrukt op al deze in gebruik genomen hoelahoepen.

Neem bij ons uw bedrukte fitness artikelen af. We hebben veel drukbare fitness artikelen voor al uw sportieve activiteiten.

Tandje erbij voor uw sportschool

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top

Penny van der ham uit Vlijmen

10

Goed aanbod, snel leveren en meedenkend.

Jolanda uit Maarheeze

9

Super geregeld

Jordi uit Schiphol-Rijk

10

Snelle levering. Top!

Jan uit Borger

10