PERSOONLIJK ADVIES

Hoodies bedrukken

Op evenementen en beurzen is het mooi als het personeel in dezelfde kleding loopt. Laat daarom hoodies bedrukken voor uw personeel. Kies voor een hoodie met logo, naam of bedrijfsnaam in combinatie met het evenement heeft een mooie en opvallende bedrukte hoodie voor uw personeel. Daarnaast is het voor bezoekers duidelijk wie ze moeten aanspreken met een vraag of opmerking. Laat daarom hoodies bedrukken bij De PennenBoer. Wij bieden een ruim assortiment en diverse mogelijkheden. Wilt u een hoodie met naam of logo bedrukken? Dan regelen wij dat. Wilt u op de achterkant de naam van het evenement of uw bedrijf hebben? Ook dat kunnen wij regelen! Samen met ons maakt u prachte bedrukte hoodies die u kunt inzetten binnen uw bedrijf! Bekijk ons assortiment en laat hoodies bedrukken bij De PennenBoer!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Hoodies ontwerpen en bedrukken

Alle werknemers op een beurs of evenement laten lopen in dezelfde outfit is niet alleen een mooi gezicht, het maakt het voor de gasten ook duidelijk wie ze kunnen aanspraken zodra ze een vraag hebben. Laat daarom een hoodie ontwerpen en bedrukken die aansluit bij uw bedrijf, maar ook de beurs of evenement waar u als bedrijf aanwezig bent. Door een hoodie te ontwerpen kunt u de bedrukking helemaal zelf bepalen en kunt u de hoodie personaliseren. Hierdoor kunt u een hoodie laten bedrukken die goed opvalt en ingezet kan worden voor uw bedrijf!

Waar u het logo op de hoodie laat bedrukken is helemaal aan u. Klein op de borst of liever over de hele borst of rug? Geen probleem, het is mogelijk bij De PennenBoer. Ook kunt u hoodies laten bedrukken voor andere gelegenheden. Bijvoorbeeld bij een sportwedstrijd, na afloop kunnen alle deelnemers een bedrukte hoodie van uw bedrijf ontvangen. De deelnemers hebben een leuk aandenken en maken gelijk reclame voor u wanneer de bedrukte hoodies gedragen wordt. Kortom, laat hoodies ontwerpen en bedrukken en zet ze in of deel de hoodies uit!

Hoodies laten bedrukken en combineren met andere geschenken

U kunt hoodies laten bedrukken en leuk combineren met andere kleding. Bekijk hiervoor bijvoorbeeld onze T-shirts, polo’s, petten of jassen. Daarmee kunt u een mooi kledingpakket samenstellen of op verschillende manieren naar voren komen op een beurs of evenement. Daarnaast kunt u de kleding ook gebruiken als bedrijfskleding. Daarmee straalt uw bedrijf professionaliteit uit en biedt u uw medewerkers passende kleding om te dragen. Liever combineren met andere kleine geschenken? Denk dan bijvoorbeeld aan keycords, sleutelhangers of winkelwagenmuntjes. Dan geeft u niet alleen een bedrukte hoodie dat goed gebruikt kan worden, maar geeft u ook enkele kleine geschenken die in het dagelijks leven goed gebruikt kunnen worden. Wilt u hoodies bedrukken en uitdelen samen met andere geschenken? De PennenBoer helpt u hier graag bij!

Vragen, meer informatie of advies op maat? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over het bedrukken van geschenken, wilt u meer informatie over onze bedrukkingstechnieken of wilt u graag advies op maat ontvangen van onze medewerkers? Neem dan contact met ons op via: info@depennenboer.nl, bel naar 074 – 711 0211 of laat een bericht achter in de chat op de website. Onze medewerkers helpen u graag bij uw vragen, kunnen u voorzien van de juiste informatie en advies op maat. Samen met ons kunt u prachtige relatiegeschenken of promotieartikelen creëren voor uw bedrijf. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online!

Hoodies bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10