PERSOONLIJK ADVIES

Hoodies bedrukken

Op evenementen en beurzen is het mooi als het personeel in dezelfde kleding loopt. Laat daarom hoodies bedrukken voor uw personeel. Kies voor een hoodie met logo, naam of bedrijfsnaam in combinatie met het evenement heeft een mooie en opvallende bedrukte hoodie voor uw personeel. Daarnaast is het voor bezoekers duidelijk wie ze moeten aanspreken met een vraag of opmerking. Laat daarom hoodies bedrukken bij De Pennenboer. Wij bieden een ruim assortiment en diverse mogelijkheden. Wilt u een hoodie met naam of logo bedrukken? Dan regelen wij dat. Wilt u op de achterkant de naam van het evenement of uw bedrijf hebben? Ook dat kunnen wij regelen! Samen met ons maakt u prachte bedrukte hoodies die u kunt inzetten binnen uw bedrijf! Bekijk ons assortiment en laat hoodies bedrukken bij De Pennenboer!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Alle werknemers op een beurs of evenement laten lopen in dezelfde outfit is niet alleen een mooi gezicht, het maakt het voor de gasten ook duidelijk wie ze kunnen aanspraken zodra ze een vraag hebben. Bij de Pennenboer is er een ruim assortiment hoodie; allemaal met capuchon, maar sommige met rits en andere zonder.

De bedrukking

De bedrukking op de hoodie kunt u helemaal zelf bepalen. U kiest een hoodie uit die het beste bij uw bedrukking past. Is uw logo bijvoorbeeld rood, dan kunt u gaan voor witte of zwarte hoodies, het logo valt extra goed op!

Waar het logo op de hoodie bedrukt wordt is helemaal aan u. wilt u hem klein op de borst of liever over de hele borst bedrukt hebben. Er zijn genoeg mogelijkheden voor bedrukte hoodies bij de Penneboer.

Naast de bedrukte hoodie gebruikt kan worden voor uw personeel, kunnen ze ook voor andere gelegenheden gebruikt worden. Bijvoorbeeld bij een sportwedstrijd, na afloop kunnen alle deelnemers een bedrukte hoodie ontvangen. De deelnemers hebben een leuk aandenken en maken gelijk reclame voor u.

Als zij de bedrukte hoodie dragen over straat, zullen passerende mensen uw logo of bedrijfsnaam zien, vanaf dat moment zijn zij ook bekend met uw bedrijf.

Combineren

U kunt de bedrukte hoodies leuk combineren met andere kleding. Bijvoorbeeld met polo’s en T-shirts, op deze kledingstukken kan uw logo ook gedrukt worden. Door deze kleding te bedrukken en te combineren heeft u een leuk kledingpakket samengesteld.

Heeft u een vraag?

Neem contact op via: info@depennenboer.nl, bel naar 074 – 711 0211 of laat een bericht achter in de chat op de website.

Hoodies bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top

Penny van der ham uit Vlijmen

10

Goed aanbod, snel leveren en meedenkend.

Jolanda uit Maarheeze

9

Super geregeld

Jordi uit Schiphol-Rijk

10

Snelle levering. Top!

Jan uit Borger

10