PERSOONLIJK ADVIES

Goedkope tassen bedrukken

Goedkope tassen met een bedrukking zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Veel mensen vragen ons naar goedkope tassen om te bedrukken. Daarom hebben wij er een aparte categorie van gemaakt. Hier vindt u alle goedkope tassen die u kunt laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo, of een andere tekst of afbeelding. In deze categorie kunt u de goedkope tassen eenvoudig vergelijken met elkaar en kunt u de keuze snel maken.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Goedkoop tassen bedrukken bij De Pennenboer

Het bestellen van uw eigen goedkope bedrukte tassen is bij De PennenBoer erg simpel. Het assortiment is eenvoudig te bekijken via de webshop en vervolgens kunt u specifiek van iedere tas de prijs berekenen met de bedrukking die u wenst en het aantal stuks. Het vergelijken is dus eenvoudig en ook het uitzoeken of u binnen budget blijft is zeer gemakkelijk. Doordat wij een uitgebreid aanbod hebben kunnen wij iedereen geschikte tassen bieden. Daarnaast beschikken wij over topkwaliteit producten en worden deze aangeboden tegen scherpe prijzen. Daarom laat u voordelig tassen bedrukken bij De Pennenboer. De goedkope tassen die kunnen worden bedrukt zijn zeer verschillend, denk bijvoorbeeld aan:

Door ons brede aanbod hebben wij genoeg keuze voor iedereen. Daarnaast kunt u de verschillende tassen bedrukken en inzetten op diverse momenten in het jaar. Een bedrukte koeltas is uiteraard een goed geschenk in de zomer. Terwijl de boodschappentassen altijd een goed geschenk zijn, omdat er altijd boodschappen gehaald moeten worden. Bekijk ons assortiment online en laat uw tassen bedrukken bij De Pennenboer!

Topkwaliteit tassen laten bedrukken

Het bedrukken van de goedkope tassen bij De PennenBoer is erg eenvoudig te realiseren. Daarnaast is de levertijd van De PennenBoer zeer kort. Dat betekent dus ook dat de goedkope bedrukte tassen snel geleverd kunnen worden. Hierdoor kunt u de bedrukte tassen snel inzetten voor uw bedrijf. Of dit nu als relatiegeschenk is of als promotieartikel op een beurs of evenement. Daarnaast kunt u bij De Pennenboer tassen bedrukken vanaf zeer lage aantallen. Want bij ons is het al mogelijk om te bedrukken vanaf 25 stuks. Tassen laten bedrukken is op verschillende manieren mogelijk met verschillende bedrukkingstechnieken. De medewerkers van De PennenBoer weten maar al te goed hoe de goedkope tassen die u heeft uitgekozen het beste kunnen worden bedrukt. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit bedrukking. Onze tassen kunt u laten bedrukken met de volgende bedrukkingstechnieken:

  • Transferdruk;
  • Zeefdruk;
  • Borduren.

Wanneer wij de tassen bedrukken, dan gebeurt dit volledig onder toezicht van onze medewerkers. Daarnaast ontvangt u na uw bestelling eerst een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u zien hoe de bedrukte tassen eruit komen te zien. Daardoor kunt u nog enkele aanpassingen doen wanneer dat nodig is. Daarom bent u bij De Pennenboer verzekert van een uitstekende kwaliteit bedrukking. Pas wanneer wij uw goedkeuring hebben gaan wij uw tassen bedrukken. Daarna ontvangt u de bedrukte tassen zo snel mogelijk op het opgegeven verzendadres.

Snelle levering, scherpe prijzen en topkwaliteit

Wanneer u relatiegeschenken of promotieartikelen wilt laten bedrukken, dan zit u bij De Pennenboer op de juiste plek. Wij hebben een uitgebreid assortiment met heel veel keuze. Hierdoor kunnen we voor elke gelegenheid en voor elk bedrijf een geschikt relatiegeschenk of promotieartikel vinden. Wanneer u dus tassen wilt laten bedrukken of andere geschenken van uw logo of bedrijfsnaam wilt voorzien, dan helpt De Pennenboer u graag! Heeft u nog vragen over het bedrukken van de goedkope tassen of wenst u meer informatie over de werkwijze van De PennenBoer? Neem dan gerust contact op via:

Goedkope tassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima contact en uitvoering

Jasper Meere uit Hengelo

8

Prima service

Marjolanda Degrande uit Sint- Andries

8

Top!

Berrith uit Made

10

Persoonlijk en proactief geholpen

Liesbeth uit Hengelo

10