PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop broodtrommels bedrukken

Goedkoop broodtrommels bedrukken? Kies dan voor één van de verrassende ontwerpen van De PennenBoer! Hieronder ziet u allerlei verschillende soorten broodtrommels, ook wel lunchboxes of lunchtrommels genoemd. Door de goedkope broodtrommels te bedrukken, geeft u een persoonlijk geschenk aan uw relaties of klanten. Ze kunnen de bedrukte broodtrommel elke dag gebruiken en zullen dan ook bij elk gebruik de bedrukking van uw bedrijf zien. Daarnaast kunnen ook andere mensen de bedrukte broodtrommel zien. Hierdoor kan uw naamsbekendheid toenemen. Bekijk ons aanbod hieronder en laat De Pennenboer uw broodtrommels bedrukken!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Goedkope broodtrommels met bedrukking kopen

Wie wil dat nou niet, een heerlijk vers broodje op het werk of in de pauze op school. Door een broodtrommel te gebruiken kunt u eenvoudig uw brood vers houden, waar u ook naar toe gaat. Naast dat een broodtrommel het brood lekker vers houdt, draagt het ook een steentje bij aan het milieu. Als u ervoor kiest om uw brood mee te nemen in een broodtrommel, voorkomt u onnodig veel gebruik van plastic boterhamzakjes. Hierdoor is een broodtrommel ook een uitstekend promotiemateriaal en relatiegeschenk voor verschillende doelgroepen. De broodtrommel kan namelijk door iedereen worden gebruikt en is een goede vervanger voor de plastic boterhamzakjes. Bij De PennenBoer vindt u een uitgebreid aanbod met diverse goedkope broodtrommels. Deze broodtrommels kunnen worden bedrukt met een logo, tekst of afbeelding. Zo zijn deze trommels een perfecte promotieartikelen, waarmee u de naamsbekendheid van uw bedrijf gemakkelijk kunt vergroten.

Ruim assortiment broodtrommels en lunchboxen met eigen logo

Bent u op zoek naar een uniek promotieartikelen die u kunt gebruiken voor het vergroten van de naamsbekendheid van uw bedrijf in meerdere doelgroepen? Dan bent u bij De PennenBoer aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk een uitgebreid aanbod broodtrommels, lunchboxen en saladebakjes. Deze broodtrommels zijn voordelig te bedrukken met een logo, tekst of een mooie afbeelding. De lunchboxen en broodtrommels zijn te verkrijgen in diverse varianten en groottes. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende kleuren, waaronder blauw, geel, oranje en groen.

De broodtrommels, lunchboxen en saladebakjes uit ons assortiment zijn gemaakt van kunststof en deze worden veelal bedrukt doormiddel van een tampondruk. Door uw logo op de broodtrommel te laten drukken, zorgt u voor een uniek promotieartikel. Iedereen die de broodtrommel voorbij ziet komen, weet direct waar deze vandaan komt. Op deze manier kunt u eenvoudig de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten en dat binnen diverse doelgroepen.

Broodtrommels als promotieartikelen bestellen bij De PennenBoer   

Bij De PennenBoer vindt u diverse broodtrommels die u kunt laten bedrukken met een logo of een eigen tekst. Hebt u de juiste broodtrommel of lunch box gevonden die u als promotieartikel gaat gebruiken en wilt u deze graag laten bedrukken? Dan kunt u een gratis digitale proefdruk ontvangen. Met behulp van deze proefdruk kunt u de plek van de bedrukking goed bepalen en ziet u gelijk hoe dit eruit komt te zien op de broodtrommel. Naast broodtrommels vindt u ook nog veel andere soorten promotieartikelen in ons assortiment. Hierbij kunt u denken aan drinkflessen, koeltassen en meer unieke promotieartikelen en geschenken. Voor vragen over onze promotieartikelen en relatiegeschenken kunt u terecht bij ons klantenservice. Bekijk nu ons uitgebreide aanbod met de meeste unieke promotieartikelen en bestel ze snel online!     

Goedkoop broodtrommels bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima contact en uitvoering

Jasper Meere uit Hengelo

8

Prima service

Marjolanda Degrande uit Sint- Andries

8

Top!

Berrith uit Made

10

Persoonlijk en proactief geholpen

Liesbeth uit Hengelo

10