PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop broodtrommels, lunchbox of brooddoos bedrukken

Goedkoop een broodtrommel of brooddoos bedrukken? Kies dan voor één van de verrassende ontwerpen van De Pennenboer! Hieronder ziet u allerlei verschillende soorten broodtrommels, ook wel lunchboxes of lunchtrommels genoemd. Door de goedkope broodtrommels te bedrukken, geeft u een persoonlijk geschenk aan uw relaties of klanten. Ze kunnen de bedrukte broodtrommel elke dag gebruiken en zullen dan ook bij elk gebruik de bedrukking van uw bedrijf zien. Daarnaast kunnen ook andere mensen de bedrukte broodtrommel zien. Hierdoor kan uw naamsbekendheid vergroten en uw branding versterken. Wilt u ook broodtrommels bedrukken? Bekijk dan ons aanbod hieronder en laat De Pennenboer uw broodtrommels bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Goedkoop broodtrommel of brooddoos bedrukken

Een broodtrommels, ook wel brooddoos genoemd, wordt door veel mensen gebruikt. Want wie wil er nou geen vers broodje in de pauze op het werk, op school of waar dan ook. Dankzij een brooddoos kunt u het brood lekker vers houden onderweg. Daarnaast zorgt het gebruik van een broodtrommel ook voor veel minder gebruik van boterhamzakjes of andere plastic zakjes. Daardoor is een brooddoos bedrukken ook nog eens beter voor het milieu! Daarom is een brooddoos bedrukken ook een uitstekend relatiegeschenk of promotieartikel om uw bedrijf op de kaart te zetten. Daarnaast is een bedrukte brooddoos ook goed in te zetten voor verschillende doelgroepen. Want u kunt per doelgroep een brooddoos laten bedrukken en uitdelen. Bij De Pennenboer vindt u een uitgebreid aanbod met diverse goedkope broodtrommels. Deze broodtrommels kunnen worden bedrukt met een logo, tekst of afbeelding. Zo is de brooddoos een perfect promotieartikel, waarmee u de naamsbekendheid van uw bedrijf gemakkelijk kunt vergroten.

Ruim assortiment brooddozen met logo, bedrijfsnaam of eigen ontwerp

Bent u op zoek naar een uniek promotieartikelen die u kunt gebruiken voor het vergroten van de naamsbekendheid van uw bedrijf in meerdere doelgroepen? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres. Laat bij ons bijvoorbeeld een brooddoos bedrukken en deel deze uit aan uw klanten, relaties en werknemers. Hiermee zorgt u ervoor dat zij altijd van een vers broodje kunnen genieten. Laat een brooddoos bedrukken met logo, bedrijfsnaam, tekst of eigen ontwerp. Binnen ons assortiment bieden wij diverse varianten in verschillende groottes aan. Daarnaast kunt u ook nog eens kiezen uit diverse kleuren. Kortom, veel keuze brooddozen bij De Pennenboer! Laat u een brooddoos bedrukken bij De Pennenboer? Dan bieden wij ook altijd een gratis digitale proefdruk. Dan kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog wijzigingen doorgeven. Wij gaan de brooddozen bedrukken wanneer u akkoord gaat. Daarom bent u bij ons verzekerd van kwaliteit en de juiste bedrukking op uw brooddoos!

Brooddoos bedrukken en combineren met andere geschenken

Bij De Pennenboer vindt u diverse brooddozen die u kunt laten bedrukken met een logo of een eigen tekst. Heeft u de gewenste brooddoos gevonden? Dan kunt u die eenvoudig bestellen via onze webshop. Wilt u naast een brooddoos andere geschenken bedrukken? Dan bieden wij diverse geschenken dat uitstekend in combinatie met een bedrukte brooddoos gegeven kunnen worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van drinkflessen, een koffiebeker to go, mokken of theeglazen. Daardoor zorgt u er niet alleen voor dat u zichtbaar bent tijdens het eten door middel van de bedrukte brooddoos, maar bent u ook nog eens zichtbaar op een glas, beker of mok! Toch op zoek naar een ander geschenk? Bekijk dan ons volledig aanbod op onze website. Voor vragen over onze promotieartikelen en relatiegeschenken kunt u terecht bij onze klantenservice. Bekijk nu ons uitgebreide aanbod met de meeste unieke promotieartikelen en bestel ze snel online!

Goedkoop broodtrommels, lunchbox of brooddoos bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10