PERSOONLIJK ADVIES

Parkeerschijven bedrukken

Bedrukte parkeerschijven zijn een ideaal relatiegeschenk. Iedereen met een auto heeft er één nodig, dus ook uw personeel, klanten en relaties. In veel steden en dorpen zijn er parkeerplaatsen waar men gedurende een bepaalde tijd gratis mag parkeren. Met behulp van een bedrukte parkeerschijf hoeft men dus niet te betalen voor het parkeren én zien ze bij elke keer parkeren uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo! Daarom is parkeerschijven bedrukken voor uw bedrijf een mooie reclamemogelijkheid. Daarnaast kunt u parkeerschijven bedrukken en uitdelen aan uw relaties en ontvangen zij een functioneel geschenk. Hierdoor wordt het geschenk vaak gebruikt en kunnen veel mensen de bedrukte parkeerschijf in de auto zien liggen! Laat daarom parkeerschijven bedrukken bij De PennenBoer en deel ze uit aan uw relaties, werknemers, klanten en andere mensen!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Parkeerschijven bedrukken

Parkeerschijven worden meestal bedrukt middels tampondruk. Hiermee komt er een heel mooie en duidelijke afdruk op de blauwe parkeerschijf. Denk bij de bedrukking niet alleen aan uw bedrijfsnaam of -logo, maar bijvoorbeeld ook aan contactgegevens, een afbeelding of een spreuk. Hiermee parkeerschijf personaliseren, waardoor het een mooi relatiegeschenk wordt. Wilt u parkeerschijven bedrukken? Dan heeft u beschikking over een redelijk groot vlak dat bedrukt kan worden. Daarom kunt u er ook voor kiezen om een combinatie op de blauwe parkeerschijf te bedrukken. Denk hierbij aan uw logo of bedrijfsnaam in combinatie met uw contactgegevens. Op deze manier komt uw naam of logo samen met de contactgegevens in beeld. Daarom heeft u veel mogelijkheden bij parkeerschijven bedrukken, maar is het naast een handig geschenk ook nog eens een uitstekend reclamemiddel. Wilt u parkeerschijven bedrukken? Bestel ze dan eenvoudig bij De PennenBoer.

Pakket met een bedrukte parkeerschijf

Heeft u er al eens aan gedacht om een mooi pakket te maken, waar een bedrukte parkeerschijf onderdeel van uitmaakt? Stel een pakket samen met andere bedrukte artikelen die de ontvanger in de auto kan gebruiken, zoals een ijskrabber, een sleutelhanger en een winkelwagenmuntje. Stelt u een pakket samen voor uw werknemers of uw relaties? Wellicht zijn deze producten dan een mooie toevoeging voor het pakket pennen & potloden, bureauaccessoires en diverse andere relatiegeschenken of promotieartikelen die wij aanbieden. Deze producten kunnen namelijk ook goed gebruikt worden in het dagelijks leven of tijdens het werk. Hierdoor komt uw bedrijfsnaam, logo of contactgegevens meerdere keren per dag voorbij. Bekijk ook de rest van ons assortiment. Bij De PennenBoer heeft u naast een parkeerschijf bedrukken nog veel meer mogelijkheden. Voor mooi bedrukte artikelen zit u bij ons op het juiste adres! Bekijk ons volledige assortiment eenvoudig online en bestel via de website!

Ontvang een gratis digitaal voorstel

Laat u parkeerschijven bedrukken en bent u benieuwd hoe de parkeerschijf er met bedrukking uitziet? Vraag dan een gratis en vrijblijvend digitaal voorstel aan op onze website. U kunt een afbeelding uploaden of een tekst met lettertype aangeven. Wij sturen het digitale voorstel dan snel naar u toe, zodat u het resultaat alvast kunt zien. Wanneer er nog wat moet worden aangepast, dan is dat mogelijk. Pas wanneer u akkoord gaat zullen wij uw parkeerschijven gaan bedrukken. Waarna u de bedrukte parkeerschijven zo snel mogelijk ontvangt. De gratis digitale proefdruk is aan te vragen bij elk product dat wij aanbieden. Daarom heeft u bij De PennenBoer de zekerheid dat uw bedrukking er uitkomt te zien zoals u graag wilt. Heeft u verder hulp nodig bij het aanvragen van bedrukte parkeerschijven? Of wilt u advies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder. Onze contactgegevens zijn:

Parkeerschijven bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10