PERSOONLIJK ADVIES

Strandlaken bedrukken

Gaat u lekker een dagje naar het strand of naar het zwembad? Dan is het eerste waar u aan denkt om mee te nemen een strandlaken! Zonder strandlaken moet u in het zand liggen en dat is toch een stuk minder comfortabel dan op een strandlaken. Zoekt u nog een perfect relatiegeschenk zo vlak voor de zomer? Laat dan een strandlaken bedrukken met logo of bedrijfsnaam. In de warme zomermaanden wordt het geschenk vaak gebruikt, veel mensen zullen de handdoek met uw tekst of logo zien. Maak uw relatie, klant of medewerker nu blij met een mooi strandlaken. Bestel een bedrukt strandlaken online in onze webshop! Dankzij strandhanddoeken kunt u ook nog eens uw naamsbekendheid vergroten! Daarom is een strandlaken met logo meer dan een geschenk!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Strandlakens bedrukken en uitdelen

Wanneer u, uw relatie, klant of werknemer naar het strand gaan, dan is het eerste wat er ingepakt wordt een strandlaken. Zonder strandlaken kunt u niet lekker liggen op het strand. Daarom is een strandlaken bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam een uitstekend relatiegeschenk. Bent u nog op zoek naar een mooi relatiegeschenk voor de zomer dat ook veel gebruikt kan worden? Dan is een bedrukt strandlaken een goed geschenk! Daarnaast kan een bedrukte strandlaken ook gebruikt worden in de wintermaanden. Want dan zoeken mensen vaak een zwembad op, ook hierheen wordt een strandlaken meegenomen. Daarom is een strandlaken bedrukken een geschenk dat het hele jaar door gebruikt kan worden. Maak uw relatie, klant of werknemer blij met een mooi bedrukt strandlaken. Bekijk ons assortiment eenvoudig online en bestel makkelijk via onze website!

Val op en laat een strandlaken bedrukken met logo

Bestelt u een strandlaken bij De Pennenboer? Dan kunt u kiezen uit een groot aantal kleuren. Het minimum aantal handdoeken die u kunt bestellen is 10 stuks. Bestel bijvoorbeeld een lichte strandlaken met een mooi opvallend logo, op deze manier valt u goed op wanneer de bedrukte strandlaken op het strand is! Een relatiegeschenk kan net het verschil maken met de concurrentie. Mensen vinden het leuk om een geschenk te ontvangen. Wanneer u een geschenk geeft maakt u een tastbare herinnering die mensen niet meer vergeten. Elke keer wanneer ze het strandlaken weer uit de kast pakken, wordt er aan uw bedrijf gedacht! Met een mooi logo of goede tekst zult u direct de naamsbekendheid van uw bedrijf verhogen.

Een relatiegeschenk kan ervoor zorgen dat de klant zich gewaardeerd voelt en kan hierdoor de relatie versterken. Naast een strandlaken opzoek naar andere mooie zomerrelatiegeschenken? Bekijk al onze zomerartikelen. Zo kunt u uw relatie naast een strandlaken bedrukken ook een zonnebril, strandbal of pet laten bedrukken en schenken. Bij de Pennenboer zijn de mogelijkheden eindeloos om mooie relatiegeschenken te kopen.

Bestel een bedrukte strandlaken online bij De Pennenboer

Bij De Pennenboer bestelt en bedrukt u de leukste strandlakens of andere relatiegeschenken. Maak uw relatie blij en maak een onvergetelijke indruk dankzij onze topkwaliteit geschenken! Bekijk het volledige assortiment in onze webshop. Wilt u uw relatiegeschenken laten bedrukken? Het is mogelijk om een logo, tekst of afbeelding op het product te laten bedrukken. Wij maken gebruik van speciale technieken zodat wij elke vorm kunnen bedrukken. Laat u een strandlaken of ander geschenk bedrukken? Dan krijgt u altijd een gratis digitale proefdruk. Gaat u akkoord? Dan gaan wij voor u aan de slag. Wilt u wat wijzigen? Dan is dat ook zeker mogelijk! Hierdoor voorkomen we teleurstelling wanneer u de producten ontvangt en kunnen wij uitstekende kwaliteit verzorgen!

Wanneer u er niet helemaal uitkomt, neem dan even contact met ons op. Wij zorgen altijd voor persoonlijk advies. Al onze producten zijn eenvoudig te bestellen en worden snel geleverd. Voor een bedrukt strandlaken of een ander relatiegeschenk bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres.

Strandlaken bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden van!

Ruben uit Smits

9

Snel

Janine uit Ootmarsum

10

Goede communicatie en levering naar wens

b uit best

10

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9