PERSOONLIJK ADVIES

Notitieblok bedrukken voor uw klanten? Wij helpen graag!

Versterk uw merk en laat een notitieblok bedrukken. De laatste to do list, boodschappenlijst, samenvattingen en bespreekpunten zullen niet voorbij geschoten zijn, dankzij de bedrukte notitieblok. Kortom, een onmisbaar product in het bedrijfsleven. Altijd kunnen terugvallen op wat er genoteerd staat is voor vele gebruikers een must. Daarnaast zult u minder snel dingen vergeten wanneer u ze heeft opgeschreven. Speel hierop in en laat een notitieblok met logo bedrukken bij De Pennenboer. Daardoor biedt u niet alleen een praktisch geschenk aan, maar blijft u ook in de gedachten van uw klanten, relaties en andere doelgroepen zitten. Wilt u notitieblokken bedrukken en uitdelen? Bestel dan snel de gewenste notitieblokken en wij gaan de notitieblokken bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of andere gewenste bedrukking.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Het biedt de duidelijke overzicht en inzicht om puntsgewijs voor de gebruiker, om gestructureerd zijn de to do lijsten af te gaan. Bent u een grote onderwijsinstelling? Dan biedt dit de perfecte uitkomst voor uw toekomstige studenten. Hier zullen studenten deelnemen aan colleges waar alle leerzame bruikbare informatie samengevat wordt. Kies dan vooral het grootste formaat A4, dit biedt veel meer schrijfruimte voor iedere schrijver(ster), notulist en student. Voer uw eigen huisstijl door in het verspreiden van deze notitieblokjes, maar ook zelfklevende memo’s. Uiteenlopende mogelijkheden bieden wij u graag aan, zodat uw opmaat gemaakte drukwerk in vloeiende lijn doorloopt.

Veelbelovend drukken

Wilt u groots full colour gecentreerd uw logo bedrukt op het notitieblok hebben? Gezamenlijk kunnen wij dit altijd met u afstemmen. Voor ons klinkt dit al veel belovend, zo ook voor u?

Wij hebben veel in huis. Wij kunnen op grafisch gebied u vele mogelijkheden aanbieden. Een volledig full colour gelamineerde dikke hardcover, met voorop vertonend op de hardcover een prachtige foto. Het binnenwerk van het schrijfblok met het logo plaatsend boven, gecentreerd of onderaan op iedere pagina identieke bedrukking op iedere schrijfbladzijde. Zelfs de aantal gewenste schrijfvellen kunt u bepalen met onze populaire wire-o schrijfblok. Dat is toch fantastisch!

Tot in de details kunt u alles bepalen met onze notitieblokken, spiraalblokken en zelfklevende memo’s.

Heeft u uw wensen al een op een rijtje gezet? Deel het vooral met ons!

Notitieblok bedrukken voor uw klanten? Wij helpen graag!

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden van!

Ruben uit Smits

9

Snel

Janine uit Ootmarsum

10

Goede communicatie en levering naar wens

b uit best

10

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9