PERSOONLIJK ADVIES

Spellen bedrukken

Op zoek naar een leuk geschenk dat om weg te geven? Laat spellen bedrukken! Want vrijwel iedereen houdt wel van een spelletje op een gezellige avond. Bij De PennenBoer hebben wij een ruim aanbod spellen om te bedrukken. Laat bijvoorbeeld een pak kaarten in een houten doos bedrukken en deel deze uit. Een spel bedrukken is namelijk iets dat je uitdeelt en vaak gebruikt kan worden op verschillende momenten. Daarnaast is het een leuke manier om jouw bedrijfsnaam, logo of andere opdruk voorbij te laten komen. Wil je spellen bedrukken? Dan kun je dat bij De PennenBoer doen tegen een scherpe prijs. Bekijk het assortiment en bestel eenvoudig de gewenste spellen uit ons assortiment. Vul de gevraagde gegevens in en wij gaan voor jou aan de slag!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Spel bedrukken met logo

Spellen bedrukken zijn leuke geschenken voor zowel jong als oud. Daarnaast kunnen bedrukte spellen worden uitgedeeld op verschillende momenten. Deel ze bijvoorbeeld uit als relatiegeschenk, op een open dag, bij een evenement of beurs of geef het mee in een vakantie geschenkje. Dankzij een uitgebreid assortiment biedt De PennenBoer voor veel mensen geschikte spellen aan. Daarnaast zijn de spellen ook erg toegankelijk voor diverse doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan een gewoon kaartspel / speelkaarten, maar ook het torenspel en boter kaas en eieren. Laat de speldoos of de spellen met logo bedrukken en je zorgt meteen voor een stukje branding. Daarmee heeft u meteen een mooi geschenk, maar zorgt u dat uw bedrijf ook regelmatig naar voren komt.

Spellen personaliseren

Laat je een spel personaliseren met bedrijfslogo of een andere opdruk? De PennenBoer verzorgt uitstekende kwaliteit bedrukking tegen een scherpe prijs. Daarnaast heeft u bij ons ook veel vrijheid en kunt u uw gehele bedrukking zelf bepalen. Ook is het mogelijk om uw eigen kleuren te kiezen, hierdoor heeft u vele mogelijkheden. Wanneer u spellen wilt personaliseren en bedrukken kunt u ze eenvoudig bestellen via onze website. Bestelt u bij ons? Dan kunt u een gratis digitale proefdruk aanvragen. Hierdoor kunt u de bedrukking zien en eventueel wijzigingen aanbrengen. Pas wanneer u akkoord gaat gaan wij de spellen bedrukken. Kiest u ervoor om spellen te personaliseren? Dan zet u net een stap extra en wordt het spel nog beter ontvangen. Spellen personaliseren, bedrukken of onbedrukt bestellen, het kan allemaal bij De PennenBoer.

Diverse spellen en andere producten bedrukken

Wilt u spellen bedrukken? Dan biedt De PennenBoer veel keuze. Daarnaast bieden wij een nog veel groter assortiment aan. Passen de spellen niet goed bij uw bedrijf of doelgroep? Bekijk dan eens onze andere categorieën, zoals; paraplu’s, aanstekers, katoenen tassen of diverse andere relatiegeschenken of promotieartikelen. Vindt u het lastig om een keuze te maken of wilt u graag meer informatie of advies ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met De PennenBoer. Onze medewerkers helpen u graag bij het creëren van prachtige geschenken. Wij denken graag met je mee voor het ideale spel of ander geschenk voor uw doelgroep. Wij zijn te bereiken door middel van ons telefoonnummer of mailadres. Daarnaast kunt u ook via de live chat direct contact opnemen met één van onze medewerkers!

Spellen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10