Goedkoop   Duidelijk   Snel

078 - 48 1648
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (5)
 2. 20 tot 25 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 50 (2)
Materiaal
 1. Overig (2)
 2. Polyester (1)
Bedrukking
 1. (2)
 2. 1 kleur (3)
 3. 2 kleuren (2)
 4. 3 kleuren (2)
 5. 4 kleuren (2)
 6. Fullcolor (3)

Brillendoekjes

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte brillendoekjes zijn geliefde en populaire relatiegeschenken. Niets is immers vervelender dan het hebben van vieze glazen, waardoor hier niet meer gemakkelijk doorheen kan worden gekeken. Met een bedrukt brillendoekje kunnen de glazen gemakkelijk schoon worden gemaakt en is de ergernis snel weg. Bedrukte brillendoekjes zijn uiteraard zeer geschikt om te gebruiken voor het poetsen van glazen in een (zonne)bril. Wat men vaak niet weet is dat bedrukte brillendoekjes ook zeer functioneel zijn om een touch scherm schoon te maken. Hiermee bedoelen wij bijvoorbeeld het scherm van uw smartphone, maar ook van uw tablet. Wanneer er met een bedrukt brillendoekje overheen wordt gewreven verdwijnt de vettigheid en viezigheid als sneeuw voor de zon en zien de schermen er weer gloednieuw uit. u kunt de doelgroep dus zo breed maken als u zelf wilt, omdat dit geschenk in meerdere opzichten te gebruiken is. 

Het materiaal van bedrukte brillendoekjes 

Bedrukte brillendoekjes worden voornamelijk gemaakt van het materiaal microfiber. Deze stof staat erom bekend goed schoon te maken en gemakkelijk vocht op te nemen. De brillendoekjes zijn veelal te verkrijgen in een neutrale kleur omdat u deze zelf full colour kunt bedrukken. Achtergronden om te kiezen zijn bijvoorbeeld: 

 • rood;
 • blauw;
 • geel;
 • zwart;
 • wit;
 • groen. 

Brillendoekjes bedrukken 

Brillendoekjes bedrukken gebeurt vrijwel altijd met een full colour bedrukking. De reden hiervoor is dat het geschenk hier zeer geschikt voor is en de prijs niet veel hoger uitvalt als bij een bedrukking met maximaal vier kleuren. Met een full colour bedrukking kunt u allerlei kanten uit. U kunt verschillende informatie van uw bedrijf overbrengen en een stijlvol, opvallend geschenk weggeven. 

Bedrukte brillendoekjes komen we dan ook vaak tegen met logo, bedrijfsnaam en/of afbeelding. Een ander voordeel van bedrukte brillendoekjes is het formaat. Het gaat hierbij om een klein en licht geschenk, waardoor het vervoer en het bewaren voor u erg gemakkelijk is. Wanneer u de bedrukte brillendoekjes meeneemt naar een beurs, gaat het om een klein volume. Ook zijn de bedrukte brillendoekjes gemakkelijk mee te geven, omdat men deze zo in een tas of jaszak kan stoppen. 

Contact 

Contact opnemen is mogelijk via:

074 – 711 0211;

078 – 48 1648;

info@depennenboer.nl

info@depennenboer.be.  

Kies ook voor andere promotieartikelen

Kies ook voor andere promotieartikelen, zoals: bidons, keycords en sleutelhangers.