PERSOONLIJK ADVIES

Brillendoekjes bedrukken

Bedrukte brillendoekjes zijn geliefde en populaire relatiegeschenken. Want het is immers heel vervelend als men vieze glazen heeft. Omdat er niet meer makkelijk doorheen gekeken kan worden. Dankzij een bedrukt brillendoekje kunnen de glazen gemakkelijk schoon worden gemaakt en is de ergernis snel weg. Bedrukte brillendoekjes zijn uiteraard zeer geschikt om te gebruiken voor het poetsen van glazen in een bril, maar kunnen ook gebruikt worden om touchscreen schermen schoon te maken, zoals van een smartphone of tablet. Wilt u brillendoekjes bedrukken en uitdelen aan uw klanten, relaties of werknemers? Bekijk dan ons assortiment en bestel de gewenste brillendoekjes eenvoudig online bij De Pennenboer!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Brillendoekjes bedrukken in verschillende kleuren

Bedrukte brillendoekjes worden voornamelijk gemaakt van het materiaal microfiber. Deze stof staat erom bekend goed schoon te maken en gemakkelijk vocht op te nemen. De brillendoekjes zijn veelal te verkrijgen in een neutrale kleur omdat u deze zelf full colour kunt bedrukken. Daardoor kunt u vaak brillendoekjes bedrukken in de kleur rood, blauw, geel, zwart, wit of groen. Verder worden de brillendoekjes niet alleen gebruikt voor het schoonmaken van de brillenglazen. Want ze kunnen ook gebruikt worden om bijvoorbeeld een touchscreen van de mobiel of tablet schoon te maken. Daardoor kunt u brillendoekjes bedrukken voor een groot aantal mensen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld de bedrukte brillendoekjes te combineren met een bedrukte tablethoes of laat iets bedrukken voor de telefoon, denk aan een telefoonhouder, popsocket of iets anders. De gewenste brillendoekjes gevonden? Bestellen gaat eenvoudig via onze website!

Brillendoekjes personaliseren en bedrukken bij De PennenBoer

Brillendoekjes bedrukken gebeurt vrijwel altijd met een full colour bedrukking. Want het geschenk is hiervoor goed geschikt en de prijs zal niet veel hoger uitvallen. Met een full colour bedrukking kunt u allerlei kanten uit. U kunt verschillende informatie van uw bedrijf overbrengen en een stijlvol, opvallend geschenk weggeven. Denk bijvoorbeeld aan een brillendoek met logo, bedrijfsnaam of contactgegevens. Daarnaast kunt u de brillendoekjes personaliseren. Hiermee zet u net een stap extra voor uw klanten, relaties of medewerkers. Zet bijvoorbeeld een naam of leuke tekst op de brillendoekjes. Daarnaast staat u wellicht op een beurs, heeft u een open dag of neemt u deel aan een ander evenement. Dan kunt u ook brillendoekjes personaliseren door het vermelden van de beurs, het evenement of de open dag. Daarnaast is het formaat van de brillendoekjes ook een voordeel. Hierdoor is het geschenk gemakkelijk mee te nemen.

Meer informatie en advies ontvangen? Of andere producten bedrukken?

Wilt u brillendoekjes laten bedrukken? Dan bent u bij De PennenBoer aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online. Nadat uw bestelling is geplaatst kunt u een gratis digitale proefdruk aanvragen. Dan kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog wijzigingen doorvoeren. Wij gaan de brillendoekjes bedrukken wanneer u akkoord gaat, daarom bent u bij ons verzekerd van de juiste bedrukking. Zijn brillendoekjes niet het geschenk dat u zoekt? Dan bieden wij nog veel meer mogelijkheden aan. Bekijk bijvoorbeeld onze bidons, sleutelhangers, keycords of katoenen tassen. Verder bieden wij nog talloze andere geschenken. Bekijk onze website en bestel eenvoudig online. Wilt u graag meer informatie of advies ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn eenvoudig te bereiken via mail, telefoon of de live chat op onze website.

Brillendoekjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10