PERSOONLIJK ADVIES

Brillendoekjes bedrukken

Bedrukte brillendoekjes zijn geliefde en populaire relatiegeschenken. Want het is immers heel vervelend als men vieze glazen heeft. Omdat er niet meer makkelijk doorheen gekeken kan worden. Dankzij een bedrukt brillendoekje kunnen de glazen gemakkelijk schoon worden gemaakt en is de ergernis snel weg. Bedrukte brillendoekjes zijn uiteraard zeer geschikt om te gebruiken voor het poetsen van glazen in een bril, maar kunnen ook gebruikt worden om touchscreen schermen schoon te maken, zoals van een smartphone of tablet. Wilt u brillendoekjes bedrukken en uitdelen aan uw klanten, relaties of werknemers? Bekijk dan ons assortiment en bestel de gewenste brillendoekjes eenvoudig online bij De Pennenboer!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Wat men vaak niet weet is dat bedrukte brillendoekjes niet alleen zeer functioneel zijn om brillenglazen te poetsen, maar ook om een touch scherm schoon te maken. Hiermee bedoelen wij bijvoorbeeld het scherm van uw smartphone, maar ook van uw tablet. Wanneer er met een bedrukt brillendoekje overheen wordt gewreven verdwijnt de vettigheid en viezigheid als sneeuw voor de zon en zien de schermen er weer gloednieuw uit. u kunt de doelgroep dus zo breed maken als u zelf wilt, omdat dit geschenk in meerdere opzichten te gebruiken is. 

Het materiaal van bedrukte brillendoekjes 

Bedrukte brillendoekjes worden voornamelijk gemaakt van het materiaal microfiber. Deze stof staat erom bekend goed schoon te maken en gemakkelijk vocht op te nemen. De brillendoekjes zijn veelal te verkrijgen in een neutrale kleur omdat u deze zelf full colour kunt bedrukken. Achtergronden om te kiezen zijn bijvoorbeeld: 

  • rood;
  • blauw;
  • geel;
  • zwart;
  • wit;
  • groen. 

Brillendoekjes bedrukken 

Brillendoekjes bedrukken gebeurt vrijwel altijd met een full colour bedrukking. De reden hiervoor is dat het geschenk hier zeer geschikt voor is en de prijs niet veel hoger uitvalt als bij een bedrukking met maximaal vier kleuren. Met een full colour bedrukking kunt u allerlei kanten uit. U kunt verschillende informatie van uw bedrijf overbrengen en een stijlvol, opvallend geschenk weggeven. 

Bedrukte brillendoekjes komen we dan ook vaak tegen met logo, bedrijfsnaam en/of afbeelding. Een ander voordeel van bedrukte brillendoekjes is het formaat. Het gaat hierbij om een klein en licht geschenk, waardoor het vervoer en het bewaren voor u erg gemakkelijk is. Wanneer u de bedrukte brillendoekjes meeneemt naar een beurs, gaat het om een klein volume. Ook zijn de bedrukte brillendoekjes gemakkelijk mee te geven, omdat men deze zo in een tas of jaszak kan stoppen. 

Contact 

Contact opnemen is mogelijk via:

074 – 711 0211;

078 – 48 1648;

info@depennenboer.nl

info@depennenboer.be.  

Kies ook voor andere promotieartikelen

Kies ook voor andere promotieartikelen, zoals: bidonskeycords en sleutelhangers.

Brillendoekjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Fantastisch!

Hester van t Hof uit Schoonhoven

10

Snel geleverd maar niet zoals besteld

Wendy uit Vlijmen

5

Deal snel gesloten, maar leveren zoals afgesproken?

Gert Bos uit Scherpenisse

1

Hele goede service!!

Bart uit Meerssen

9