PERSOONLIJK ADVIES

Sporthanddoeken bedrukken

Wanneer u als bedrijf relatiegeschenken of promotieartikelen gaat uitdelen, dan wilt u natuurlijk dat deze geschenken ook gebruikt gaan worden. Want daardoor is het effect van de relatiegeschenken of promotieartikelen het grootst. Heeft u veel klanten, relaties of werknemers die graag gaan sporten? Laat dan sporthanddoeken bedrukken en deel ze uit! Na het sporten kunnen uw relaties, klanten of werknemers de bedrukte sporthanddoeken gebruiken en zien ze meteen uw bedrijfsnaam of logo weer voorbij komen. Wilt u een sporthanddoek met naam of logo bedrukken? Bekijk dan het assortiment van De Pennenboer en bestel eenvoudig online. Wij zorgen voor uitstekende kwaliteit en een goede service tegen een scherpe prijs!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Gepersonaliseerde sporthanddoeken bedrukken

Doordat een sporthanddoek een redelijk groot oppervlak heeft kunt u veel variëren. Hierdoor heeft u veel keuze. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om sporthanddoeken met naam of logo te bedrukken, maar u kunt ook een gepersonaliseerde sporthanddoek bedrukken. Denk dan bijvoorbeeld aan het bedrukken van de naam van uw werknemers, klanten of relaties. Daarnaast kunt u onder andere kiezen voor een leuke tekst, afbeelding of eigen ontwerp. Hier bent u bij De Pennenboer helemaal vrij in. Wanneer u een sporthanddoek laat personaliseren zet u net dat stapje extra voor de ontvanger. Daarmee geeft u hen een goed gevoel en laat u merken dat u aan hen denkt. Daarnaast kan de ontvanger de gepersonaliseerde sporthanddoek ook gebruiken na het sporten. Daar kunnen andere mensen de bedrukking ook zien, waardoor u veel mensen kunt bereiken!

Sporthanddoeken met naam of logo bedrukken

Binnen het assortiment van De Pennenboer bieden wij een ruim aanbod sporthanddoeken die u kunt bedrukken. Wij bieden diverse kleuren sporthanddoeken, daarnaast hebben wij ook diverse sporthanddoeken met nylon of gaaszakje waarin de sporthanddoek meegenomen kan worden. Wanneer u de sporthanddoek met naam of logo laat bedrukken, dan kunt u de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten. Deelt u deze bedrukte sporthanddoeken uit aan uw klanten, relaties of werknemers? Dan kunnen zij deze sporthanddoeken met naam of logo gebruiken en is het mogelijk dat andere mensen uw naam of logo ook zullen zien. Daarnaast kan een bedrukte sporthanddoek voor een langere periode gebruikt worden. Hierdoor hebben u en de ontvanger er voor een langere tijd profijt van. Wilt u sporthanddoeken met naam of logo bedrukken? Bekijk dan ons assortiment en bestel eenvoudig online!

Meer promotieartikelen en relatiegeschenken beschikbaar bij De Pennenboer

Sporthanddoeken bedrukken is een goede manier om uw relaties, klanten en werknemers te verrassen en uw naamsbekendheid te vergroten. Daarnaast kunnen deze sporters ook bedrukte bidons gebruiken, ook deze kunt u bij De Pennenboer laten bedrukken. Uiteraard is het mogelijk dat niet alle relaties, klanten of werknemers sporten. Daarom biedt De Pennenboer een uitgebreid assortiment promotieartikelen en relatiegeschenken aan. Hierdoor kunt u voor vrijwel iedere klant, relatie en werknemer een passend geschenk vinden. Denk bijvoorbeeld aan aanstekers, speelkaarten, keycords of notitieboekjes. Dankzij ons uitgebreide assortiment kunt u veel verschillende kanten op en heeft u eindeloos veel opties. Vindt u het lastig om een keuze te maken of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers denken graag met u mee! U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat op onze website of via onderstaand telefoonnummer of emailadres!

Sporthanddoeken bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10