PERSOONLIJK ADVIES

Tuinzaden bedrukken

Duurzaamheid is een steeds belangrijker item. Niet alleen voor bedrijven, maar ook voor de consumenten. Daarom wordt er steeds meer gekeken naar de duurzaamheid van bedrijven en is het voor bedrijven belangrijk om te laten zien dat ze “groen” doen. Dit kunt u op verschillende manieren naar voren laten komen. U kunt ervoor kiezen om dit op uw website te vermelden, elektrische auto’s in te zetten voor uw bedrijf of door groene geschenken uit te delen! Denk bijvoorbeeld aan tuinzaden bedrukken of laat andere tuinartikelen bedrukken bij De PennenBoer. Daarmee geeft u uw klanten, relaties en medewerkers de mogelijkheid om zelf ook groen te doen. Hiermee stimuleert u hen ook om zelf in de tuin bezig te gaan. Wilt u tuinzaden bedrukken of kiest u onze andere tuinartikelen? Bestel eenvoudig online en wij leveren de bestelling snel!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Groeien met de juiste aandacht! Tuinzaden bedrukken en uitdelen

Een frisse start in het jaar dat begint met de lente. Alles weer nieuw en groen een seizoen waar velen naar uitkijken. Opnieuw weer alles uit de veren. Omringd worden met alles wat groeit en bloeit. Bladeren die zich ontvouwen aan de takken, de bijen zoemen, bloemen opkomen, de zon straalt en vogels opnieuw zullen broeden. Omhoogkijkend naar de blauwe luchten, al genietend in het verse voorjaarsgras smachten naar warmere gevoelstemperaturen. Door tuinzaden te bedrukken of andere tuinartikelen uit te delen stimuleert u uw relaties, klanten en medewerkers om de stap naar buiten te maken en de mouwen op te stropen. Daarnaast kunt u dankzij de bedrukte tuinzaden de tuin ook wat kleur geven en de tuin opvrolijken. Laat daarom tuinzaden bedrukken of deel andere tuinartikelen uit voor de komende lenteperiode!

Zaadpapier uitdelen, gebruiken en planten

Een stukje natuur is op eenvoudige wijze te planten met de Memo Seed. Stapsgewijs kunt u de omslag die bestaat uit zaadpapier in een bloempot planten, bedek het zaadpapier vervolgens met een niet al te dikke laag potgrond. Vergeet dan vooral niet om de bezaaiing te bewateren en rekening te houden met lichtinval! Hiermee geeft u een geschenk dat gebruikt kan worden en daarna tot iets moois in de tuin kan zorgen. Want het memoblok van groeipapier zorgt voor de groei van een aantal mooie wilde veldbloemen. Dit is een ander soort geschenk dat breed ingezet kan worden en iets anders is dan de geschenken die u vaak voorbij ziet komen. Daarnaast is dit zowel te gebruiken voor de zakelijke klanten, medewerkers en diverse andere relaties. Bestel en bedruk de tuinzaden en het zaadpapier en zet het breed in voor uw bedrijf.

Diverse andere tuin en duurzame geschenken bij De PennenBoer

Tuinzaden bedrukken of het weggeven van zaadpapier is natuurlijk een mooie manier om uw klanten, relaties en medewerkers een groen geschenk te geven. Daarnaast zijn er ook nog andere geschenken die u kunt weggeven. Denk bijvoorbeeld aan vogelhuisjes, deze kunnen de tuin ook helemaal laten opfleuren. Daarnaast bieden we ook duurzame tassen aan, kunt u duurzame pennen en potloden bedrukken of bekijk onze eco producten voor een overzicht van onze duurzame relatiegeschenken. Door ons uitgebreide aanbod van duurzame producten kunt u een mooi pakket samenstellen. Wilt u graag de mogelijkheden bespreken, wilt u advies ontvangen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder! Bij De PennenBoer bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit, een scherpe prijs en een snelle levering!

Tuinzaden bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden van!

Ruben uit Smits

9

Snel

Janine uit Ootmarsum

10

Goede communicatie en levering naar wens

b uit best

10

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9