PERSOONLIJK ADVIES

Lippenbalsem bedrukken

Droge lippen komen vaak voor als er temperatuurswisselingen plaatsvinden. Hierbij kunt u denken aan de overgang van zomer op winter of juist andersom. Door lippenbalsem op zak te hebben kunt u de droge lippen snel en gemakkelijk insmeren om zo verdere uitdroging te voorkomen. Lippenbalsem bedrukken met een logo of bedrijfsnaam is een leuk strooiartikel voor op een beurs, maar ook om neer te zetten bij de receptie of mee te geven na een gesprek. De goedkope lippenbalsem met opdruk heeft een zeer grote doelgroep, omdat iedereen wel eens last heeft van droge en gevoelige lippen. Daarbij is lippenbalsem met opdruk een artikel dat makkelijk is weg te geven en u er dus een zeer grote doelgroep mee kunt bereiken. Wilt u lippenbalsem laten bedrukken? Dan bent u bij De PennenBoer aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Goedkoop diverse soorten lippenbalsem bedrukken

Dankzij een uitgebreid aanbod lippenbalsem kunnen wij voor vrijwel iedereen een geschikt geschenk bieden. Laat u lippenbalsem bedrukken? Dan heeft u een geschenk dat het hele jaar door goed gebruikt kan worden. Want dankzij lippenbalsem kunnen droge lippen worden tegengegaan. Of dit nu komt door de zomerzon of door de koude wind in de winter, lippenbalsem is nodig. Daarnaast is bedrukte lippenbalsem een makkelijk en klein geschenk dat goed als “strooigoed” gebruikt kan worden. Het is een geschenk dat goed meegenomen kan worden. Daardoor is een bedrukte lippenbalsem een mooi geschenk om de naamsbekendheid en de branding van uw bedrijf te versterken. Wilt u lippenbalsem bedrukken en uitdelen? Bekijk hier het aanbod van De PennenBoer en bestel eenvoudig online.

Lippenbalsem personaliseren

Heeft u een speciale doelgroep in gedachten waar u de bedrukte lippenbalsem wilt uitdelen? Staat u bijvoorbeeld op een beurs, bij een evenement of heeft u een open dag? Dan kunt u ervoor kiezen om de lippenbalsem te personaliseren. Hiermee sluit het ontwerp volledig aan op de gebeurtenis en blijft uw bedrijf in de gedachten van de ontvangers. Daarnaast kunt u lippenbalsem ook personaliseren op basis van de persoon zelf. Denk er bijvoorbeeld aan om een naam te bedrukken op de lippenbalsem. Ook kunt u lippenbalsem personaliseren op basis van een langdurige samenwerking, een loyale klant of diverse andere redenen. Lippenbalsem personaliseren en uitdelen is een mooie manier om de waardering uit te spreken richting de doelgroep.

Meer informatie? Andere producten? Wij helpen graag!

Wilt u meer informatie ontvangen? Wilt u advies ontvangen over het bedrukken van lippenbalsem of wilt u graag andere producten bedrukken? Dan kan De PennenBoer u helpen! Voor vragen of extra informatie kunt u via onderstaande gegevens altijd contact opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wilt u andere producten bedrukken? Dan biedt De PennenBoer nog talloze andere producten aan. Bekijk dan bijvoorbeeld onze verzorgingsproducten, zaklampen, zonnebrillen of diverse andere producten. Alle producten zijn van uitstekende kwaliteit en worden tegen zeer scherpe prijzen aangeboden!

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Lippenbalsem bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Fantastisch!

Hester van t Hof uit Schoonhoven

10

Snel geleverd maar niet zoals besteld

Wendy uit Vlijmen

5

Deal snel gesloten, maar leveren zoals afgesproken?

Gert Bos uit Scherpenisse

1

Hele goede service!!

Bart uit Meerssen

9