PERSOONLIJK ADVIES

Lippenbalsem bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Lippenbalsems goedkoop laten bedrukken bij De PennenBoer

Lippenbalsem, een item dat altijd handig is en zeker goed van pas komt. Droge lippen komen vaak voor als er temperatuurswisselingen plaatsvinden. Hierbij kunt u denken aan de overgang van zomer op winter of juist andersom. Door lippenbalsem op zak te hebben kunt u de droge lippen snel en gemakkelijk insmeren om zo verdere uitdroging te voorkomen. Een lippenbalsem bedrukt met een logo of bedrijfsnaam is een leuk strooiartikel voor op een beurs, maar ook om neer te zetten bij de receptie of mee te geven na een gesprek. De goedkope lippenbalsem met bedrukking heeft een zeer grote doelgroep, omdat iedereen wel eens last heeft van droge en gevoelige lippen. Ook is het een artikel dat makkelijk is weg te geven en u er dus een zeer grote doelgroep mee kunt bereiken.

Uitgebreid assortiment bedrukte lippenbalsems

Bij De PennenBoer vindt u een uitgebreid assortiment lippenbalsems in veel verschillende soorten. Goedkope lippenbalsem met bedrukking is bedoeld om droge lippen tegen te gaan. Er is het hele jaar door behoefte aan lippenbalsem, in de zomer door de zon en in de winter door de koude wind. U kunt het geschenk dus het gehele jaar weggeven, waardoor u een groter aantal kunt bestellen en de geschenken vast op voorraad kunt leggen.

Goedkoop lippenbalsems bedrukken met uw eigen logo, dat is natuurlijk mogelijk bij De PennenBoer. Via onze gebruiksvriendelijke webshop, bekijkt u op uw eigen gemak het gehele assortiment in goedkope lippenbalsem met logo. Als u het juiste exemplaar voor uw bedrijf, doelgroep of doeleinde heeft gevonden, dan kunt u eenvoudig het aantal invoeren en de bedrukkingssoort. Dit eenmaal gedaan, ziet u meteen de prijs van het gewenste geschenk met bedrukking. U weet dus meteen waar u aan toe bent bij De PennenBoer. Als u daarna al uw gegevens invoert en op ‘bestellen’ klikt, komt de bestelling bij ons binnen en handelen wij deze zo snel mogelijk af. Een extra voordeel bij De PennenBoer is dat u een gratis digitale proefdruk ontvangt. Op deze digitale proefdruk staat de uitgekozen lippenbalsem met uw bedrukking afgebeeld.   

Topkwaliteit bedrukking en een snelle levering

De bedrukking van de door uw gekozen lippenbalsem gebeurt altijd met de nodige zorgvuldigheid, omdat uw logo natuurlijk goed uit moet komen. Een lippenbalsem kan worden bedrukt met een tampondruk en ook kan deze rondom bedrukt worden. Het ligt aan de vorm van de lippenbalsem hoe deze bedrukt kan worden. U kunt verschillende informatie op de lippenbalsem laten drukken, denk bijvoorbeeld aan een logo, bedrijfsnaam, telefoonnummer of website. Wij kunnen een snelle levertijd garanderen op onze lippenbalsems. Bent u op zoek naar andere goedkope promotieartikelen, dan kunt u ook een kijkje nemen bij onze drinkflessen, stressballen en vele andere geschenken. Voor meer informatie over het laten bedrukken van de promotieartikelen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar!

Lippenbalsem bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekende service en kwaliteit

Sander uit Alphen aan den Rijn

10

Goed

J uit R

8

Aardige behulpzame contactpersonen en goed product !

D. Jacobs uit Linne

9

Erg goede kwaliteit en snel geleverd

Lars uit Neede

10