PERSOONLIJK ADVIES

Lippenbalsem bedrukken

Lippenbalsem, een item dat altijd handig is en zeker goed van pas komt. Droge lippen komen vaak voor als er temperatuurswisselingen plaatsvinden. Hierbij kunt u denken aan de overgang van zomer op winter of juist andersom. Door lippenbalsem op zak te hebben kunt u de droge lippen snel en gemakkelijk insmeren om zo verdere uitdroging te voorkomen. Lippenbalsem met opdruk van een logo of bedrijfsnaam is een leuk strooiartikel voor op een beurs, maar ook om neer te zetten bij de receptie of mee te geven na een gesprek. De goedkope lippenbalsem met opdruk heeft een zeer grote doelgroep, omdat iedereen wel eens last heeft van droge en gevoelige lippen. Daarbij is lippenbalsem met opdruk een artikel dat makkelijk is weg te geven en u er dus een zeer grote doelgroep mee kunt bereiken.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Goedkoop bedrukte lippenbalsem | diverse soorten

Goedkoop bedrukte lippenbalsem is er in veel verschillende soorten. Goedkope lippenbalsem met bedrukking is bedoeld om droge lippen tegen te gaan. Er is het hele jaar door behoefte aan bedrukte goedkope lippenbalsem, in de zomer door de zon en in de winter door de koude wind. U kunt het geschenk dus het gehele jaar vergeven, waardoor u een groter aantal kunt bestellen en de geschenken vast op voorraad kunt leggen.

Goedkope lippenbalsem bedrukt met logo of bedrijfsnaam is een leuk strooiartikel voor op een beurs, maar ook om neer te zetten bij de receptie of mee te geven na een gesprek. Goedkope lippenbalsem met een bedrukking heeft een zeer grote doelgroep omdat iedereen wel eens last heeft van droge en gevoelige lippen. Ook is het een artikel dat makkelijk  is weg te geven aan dus een zeer grote doelgroep. 

Lippenbalsem bedrukken

Goedkope lippenbalsem bedrukken gebeurt altijd met de nodige zorgvuldigheid, omdat uw logo goed uit moet komen. Lippenbalsem kan bedrukt worden met een tampondruk en rondom bedrukt worden. Het ligt aan de vorm van de lippenbalsem hoe deze bedrukt kan worden. Informatie die u kunt bedrukken is:

  • Logo;
  • Bedrijfsnaam;
  • Telefoonnummer;
  • Website.

Meer informatie?

Goedkope lippenbalsem bedrukken kan verscheidend. Voor vragen of extra informatie kunt u via onderstaande gegevens altijd contact opnemen.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Andere goedkope promotieartikelen

Kijk voor meer goedkope promotieartikelen bij verzorgingsproductenzaklampen en zonnebrillen.

Lippenbalsem bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top

Penny van der ham uit Vlijmen

10

Goed aanbod, snel leveren en meedenkend.

Jolanda uit Maarheeze

9

Super geregeld

Jordi uit Schiphol-Rijk

10

Snelle levering. Top!

Jan uit Borger

10