PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte reistassen

Goedkope reistassen met uw eigen logo of bedrijfsnaam zijn erg populair en worden dan ook steeds vaker besteld in onze webshop. Met een goedkoop bedrukte reistas geeft u een mooi geschenk weg dat vaak gebruikt zal worden. Het biedt een grote ruimte aan waarin spullen makkelijk en beschermd kunnen worden meegenomen en vervoerd. Kiest u voor een goedkope reistas met als bedrukking uw bedrijfsnaam, uw logo of een andere tekst of afbeelding? Wij maken gratis een digitaal voorstel voor u, zodat u alvast weet hoe de tas er met uw bedrukking uit komt te zien.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Goedkope reistas met bedrukking vergeven

Een goedkope reistas met bedrukking is op verschillende manieren te vergeven. Omdat we het hebben over een wat duurder geschenk, ten opzichte van onze andere tassen, is de doelgroep vaak net iets anders. Een bedrukte reistas wordt meestal niet gebruikt als promo-item, maar als bedankje of cadeau. U kunt de goedkoop bedrukte reistas prima vergeven aan uw eigen medewerkers. Dit kunt u voor de Kerst doen, maar ook met een jubileum of gewoon om uw medewerkers te bedanken voor hun inzet. Een andere manier om de goedkoop bedrukte reistas te vergeven is aan uw vaste relaties en/of klanten, oftewel personen die erg belangrijk zijn voor uw bedrijf.

Een reistas met bedrukking kan prima alleen als geschenk worden vergeven, maar het is ook mogelijk om dit geschenk te combineren met andere artikelen. Dit kunnen andere bedrukte relatiegeschenken van De PennenBoer zijn, maar ook andere artikelen. De PennenBoer biedt verschillende diensten aan en één dienst is het verpakken en eventueel verzenden van de geschenken.

Contact opnemen

Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden of graag een vrijblijvende prijs wil opvragen, dan is dit altijd mogelijk. Contact opnemen kan via:

Goedkope reistassen bedrukken

Goedkope reistassen bedrukken kan met een zeefdruk en een transferdruk. U hoeft hier zelf geen keuze tussen maken, dit zullen de medewerkers van De PennenBoer voor u doen. De bedrukkingstechniek is namelijk afhankelijk van het materiaal waarvan de reistas is gemaakt, maar ook van de wensen die u heeft qua bedrukking. Hiermee bedoelen wij het aantal kleuren en ook eventuele fijne details die zijn verwerkt in de bedrukking. Middels de digitale proef kunt u alvast zien hoe het eindresultaat zal worden.

Nog veel meer!

De PennenBoer heeft ook nog allerlei andere relatiegeschenken, zoals: capshanddoeken en keycords.

Bedrukte reistassen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

top

jorrit uit hoek van holland

9

Professioneel

Thierry Morreau uit Sint-Truiden

10

Ok

Gino uit Oostende

8

Perfect!

Michelle uit Huizen

10