PERSOONLIJK ADVIES

Reistassen bedrukken

Goedkope reistassen met uw eigen logo of bedrijfsnaam zijn erg populair en worden dan ook steeds vaker besteld in onze webshop. Met een goedkoop bedrukte reistas geeft u een mooi geschenk weg dat vaak gebruikt zal kunnen worden. Het biedt een grote ruimte aan waarin spullen makkelijk en beschermd kunnen worden meegenomen en vervoerd. Wilt u een goedkope reistas bedrukken? Laat dan reistassen bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo of een andere tekst of afbeelding? Wij maken gratis een digitaal voorstel voor u, zodat u alvast weet hoe de tas er met uw bedrukking uit komt te zien. Wilt u dan nog wat veranderen, dan is dat zeker mogelijk. Laat daarom eenvoudig reistassen bedrukken bij De Pennenboer!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Goedkope reistas met logo of bedrijfsnaam bedrukken

Laat u een reistas bedrukken met logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking? Dan heeft u niet alleen een mooi en functioneel geschenk. Want met een bedrukte reistas kunnen de ontvangers ook reclame maken voor uw bedrijf. Omdat we het hebben over een wat duurder geschenk, ten opzichte van onze andere tassen, is de doelgroep vaak net iets anders. Een bedrukte reistas wordt meestal niet gebruikt als promo-item, maar als bedankje of cadeau. U kunt de goedkoop bedrukte reistas prima vergeven aan uw eigen medewerkers. Dit kunt u voor de Kerst doen, maar ook met een jubileum of gewoon om uw medewerkers te bedanken voor hun inzet. Een andere manier om de goedkoop bedrukte reistas te vergeven is aan uw vaste relaties en/of klanten, oftewel personen die erg belangrijk zijn voor uw bedrijf. Wilt u reistassen bedrukken en vergeven aan uw klanten, relaties of personeel? De Pennenboer biedt een mooi assortiment met diverse reistassen. Bekijk het aanbod online en bestel gemakkelijk via de website!

Goedkoop weekendtas bedrukken en uitdelen

Goedkope reistassen bedrukken kan met een zeefdruk en een transferdruk. U hoeft hier zelf geen keuze tussen maken, dit zullen de medewerkers van De Pennenboer voor u doen. De bedrukkingstechniek is namelijk afhankelijk van het materiaal waarvan de reistas is gemaakt, maar ook van de wensen die u heeft qua bedrukking. Hiermee bedoelen wij het aantal kleuren en ook eventuele fijne details die zijn verwerkt in de bedrukking. Middels de digitale proefdruk kunt u alvast zien hoe het eindresultaat zal worden. Daarnaast kunnen we op dat moment ook nog enkele wijzigingen doorvoeren. Gaat u akkoord met de proefdruk, dan gaan wij uw weekendtassen bedrukken.

Een weekendtas bedrukken kan prima alleen als geschenk worden vergeven, maar het is ook mogelijk om dit geschenk te combineren met andere artikelen. Ook deze producten kunt u dan laten bedrukken bij De Pennenboer. Laat bijvoorbeeld handdoeken, caps of zonnebrillen bedrukken. Hiermee creëert u een mooi pakket met diverse geschenken. Elk geschenk kan afzonderlijk gebruikt worden, waardoor er ook meer kansen zijn dat andere mensen uw bedrukking en dus uw bedrijf onder de aandacht krijgen!

Vragen, advies of meer informatie? Neem contact op!

Heeft u vragen over het bedrukken van de reistassen? Of wilt u graag meer informatie of advies ontvangen over het bedrukken van reistassen en weekendtassen? Dan kunt u eenvoudig contact opnemen met De Pennenboer. Onze werknemers staan voor u klaar en kunnen u verder helpen. Daarnaast denken we ook graag met u mee over uw relatiegeschenken of promotieartikelen. Ongeacht het geschenk dat u wilt laten bedrukken, De Pennenboer staat voor u klaar! Bekijk ons aanbod online en bestel eenvoudig via de website. Vul de gevraagde gegevens in en wij gaan voor u aan de slag! Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden of graag een vrijblijvende prijs wil opvragen, dan is dit altijd mogelijk. Contact opnemen kan via:

Reistassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10