PERSOONLIJK ADVIES

Spaarpotten bedrukken

Spaarpotten bedrukken en bestellen kan tegen zeer scherpe prijzen bij De PennenBoer. Daarnaast bieden wij ook meer dan een standaard webshop. Wij bieden niet alleen uitstekende kwaliteit tegen scherpe prijzen, maar bieden ook een topservice. U kunt contact opnemen voor advies, informatie of een offerte. Onze specialisten staan voor u klaar ne helpen u graag verder. Daarnaast is het bij ons mogelijk om geschenken custom made te laten maken, mits er in grote aantallen wordt besteld. Doordat wij dit gehele proces begeleiden kunnen wij de kwaliteit ook garanderen. Hierdoor ontvangt u een geheel eigen en uniek geschenk. Wilt u spaarpotten bedrukken? Bekijk dan ons aanbod en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Goedkoop spaarpotten bedrukken bij De PennenBoer

Spaarpotten, iedereen kent ze wel. Vaak al van kleins af aan hebben kinderen een spaarpot. Elke euro die verdient wordt met klusjes en niet wordt uitgegeven kan in de spaarpot. Wanneer het kind dan iets wilt kopen kan dit gedaan worden met de gespaarde euro’s. Hier kunt u als bedrijf dan ook een bijdrage aan leveren. Niet zozeer dat u geld geeft, maar dat u een mooi spaarpot laat bedrukken. Laat bijvoorbeeld een leuke spaarpot bedrukken en deel deze uit aan uw medewerkers, klanten of relaties. Hierdoor geeft u niet alleen een leuk en bruikbaar geschenk, maar bent u ook elke keer in beeld wanneer de bedrukte spaarpot in zicht komt. Wil u spaarpotten bedrukken en uitdelen? Bij De PennenBoer heeft u verschillende mogelijkheden. Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online.

Spaarpotten personaliseren en bedrukken

Wilt u spaarpotten personaliseren en laten bedrukken bij De PennenBoer? Dan kunt u allereerst kiezen uit verschillende soorten materialen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan materialen zoals metaal, kunststof of steen. Daarnaast zit er ook een verschil in het bedrukken van spaarpoten. Dat is deels afhankelijk van het gekozen materiaal. Kiest u voor metaal, dan kunt u bijvoorbeeld de spaarpot laten graveren. Wilt u een stap verder gaan en echt opvallen? Laat dan spaarpotten personaliseren. Hierbij kunt u bijvoorbeeld een persoonlijke tekst, afbeelding of iets dergelijks laten bedrukken op de spaarpotten. Daarmee zet u net een stap extra met het geschenk.

Spaarpotten bedrukken niet iets voor u of uw klanten en relaties? Dan bieden wij nog diverse andere mogelijkheden! Bekijk bijvoorbeeld onze stressballen, rekenmachines en snoeppotten! Voor ons gehele assortiment kunt u onze website bekijken. Wij bieden een groot aanbod en daarom voor elk bedrijf en elke doelgroep een gepast geschenk.

Vragen, meer informatie of advies ontvangen? Neem contact op!

De PennenBoer biedt diverse mogelijkheden in het assortiment, maar ook binnen de bedrukkingsmogelijkheden. Een goedkope spaarpot kan worden bedrukt met uw logo, maar ook met een bedrijfsnaam of website. De keuze qua bedrukking ligt geheel bij u, natuurlijk ondersteunen wij u hierin graag. Want u kunt onder andere kiezen uit de verschillende soorten bedrukkingen, maar ook de verschillende kleuren en diverse combinaties kunnen door u worden gekozen. Hierdoor kunt u uw bedrijfskleuren naar voren laten komen en bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam en logo op de spaarpotten bedrukken. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of advies ontvangen? Dan kunt u altijd contact opnemen met De PennenBoer. De PennenBoer is te bereiken via onderstaande mogelijkheden en via de live chat op de website. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Spaarpotten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10