PERSOONLIJK ADVIES

Spaarpotten bedrukken

Spaarpotten bedrukken en bestellen kan tegen zeer scherpe prijzen bij De Pennenboer. Daarnaast bieden wij ook meer dan een standaard webshop. Wij bieden niet alleen uitstekende kwaliteit tegen scherpe prijzen, maar bieden ook een topservice. U kunt contact opnemen voor advies, informatie of een offerte. Onze specialisten staan voor u klaar ne helpen u graag verder. Daarnaast is het bij ons mogelijk om geschenken custom made te laten maken, mits er in grote aantallen wordt besteld. Doordat wij dit gehele proces begeleiden kunnen wij de kwaliteit ook garanderen. Hierdoor ontvangt u een geheel eigen en uniek geschenk. Wilt u spaarpotten bedrukken? Bekijk dan ons aanbod en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Goedkope spaarpotten met bedrukking van De PennenBoer 

Goedkope spaarpotten met bedrukking bestelt u natuurlijk bij De PennenBoer. Wij bieden namelijk meer dan een standaard webshop. Bij ons kunt u eenvoudig contact opnemen met ons verkoopteam voor het stellen van vragen of voor een prijsopgave. Ook kunnen geschenken ,mits deze in grote aantallen worden besteld, custom made naar uw eigen wens (in het buitenland) worden gemaakt. Wij begeleiden dit hele proces graag, waarna u een geheel eigen en uniek geschenk in ontvangst kunt nemen.

Goedkope spaarpot bedrukken 

Een goedkope spaarpot kan gemaakt zijn van verschillende materialen. Materialen die veel voorkomen bij goedkope spaarpotten, zijn: 

  • metaal;
  • kunststof;
  • steen.

Iedere goedkope spaarpot moet dus op een andere manier worden bedrukt. Als u voor een metalen spaarpot gekozen heeft, kunt u de bedrukkingstechniek graveren kiezen. Een gravering vindt plaats door middel van een laserstraal. Deze laserstraal brandt als ware de bovenste laag van de goedkope spaarpot, waarna de kleuren zilver of goud meestal overblijven. 

Een goedkope spaarpot gemaakt van kunststof en steen kunnen goed worden bedrukt door middel van een tampondruk. Een tampondruk brengt de bedrukking middels een stempel aan, deze stempel is gemaakt van rubber. 

Wilt u contact met ons?

Een goedkope spaarpot kan worden bedrukt met uw logo, maar ook met een bedrijfsnaam of website. De keuze qua bedrukking ligt geheel bij u, natuurlijk ondersteunen wij u hierin graag. U kunt dan ook altijd contact opnemen met De PennenBoer voor extra vragen of meer informatie. De PennenBoer is te bereiken via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Meer geschenken met een boodschap! 

Meer geschenken die u kunt weggeven met een boodschap, zijn: stressballen en  rekenmachines !

Spaarpotten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top

Penny van der ham uit Vlijmen

10

Goed aanbod, snel leveren en meedenkend.

Jolanda uit Maarheeze

9

Super geregeld

Jordi uit Schiphol-Rijk

10

Snelle levering. Top!

Jan uit Borger

10