Goedkoop   Duidelijk   Snel

078 - 48 1648
0 item (0)
Winkelen per
Soort aansteker
 1. Elektronisch (4)
 2. Met lampje (2)
 3. Met opener (3)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (17)
 2. 10 tot 15 werkdagen (3)
 3. 20 tot 25 werkdagen (14)
Bedrukking
 1. 1 kleur (17)
 2. 2 kleuren (17)
 3. 3 kleuren (17)
 4. 4 kleuren (17)
 5. Fullcolor (1)

Aanstekers

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Aanstekers | de Pennenboer

Aanstekers zijn goedkope producten die zich uitstekend lenen ter promotie van uw bedrijf. De bedrukte aansteker is een enorm populair product om weg te geven als relatiegeschenk. Het zijn uitstekende reclame artikelen omdat ze zeker door de ontvangers zullen worden gebruikt. Wanneer u de aanstekers laat bedrukken met uw bedrijfsnaam, -logo of contactgegevens, komen vele personen hiermee in aanraking. Dit betekent gratis reclame voor uw bedrijf. De aansteker is een bruikbaar en goedkoop product. U kunt de aansteker in grote getalen bestellen en ook gebruiken als promotiemateriaal. Wanneer u bijvoorbeeld aanwezig bent op een evenement kunt u deze ook uitdelen aan het publiek. Dit kost u relatief weinig geld, maar u bereikt hiermee een hele grote doelgroep. Zo komen er nog meer mensen in aanmerking met uw bedrijfsnaam.

Diverse soorten aanstekers bij de Pennenboer

De aansteker is een vrij eenvoudig artikel dat u kunt inzetten ter promotie van uw bedrijf. De aansteker komt echter wel in verschillende uitvoeringen en kleuren. Een simpele aansteker is bij de Pennenboer al verkrijgbaar vanaf € 0,11 per stuk. Ook kunt u kiezen voor een luxer elektronisch model dat zelfs navulbaar is. Ook leuk is de aansteker die aan de onderzijde beschikt over een flessenopener. De meeste aanstekers zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. De aanstekers bieden een uitstekend oppervlak dat u kunt laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, een logo of contactgegevens. De prijs is afhankelijk van de aansteker en bedrukking die u kiest. Kies voor een kleurrijk exemplaar met bedrukking zodat de aansteker wanneer deze wordt gebruikt ook anderen opvalt!

Andere goedkope promotieartikelen en relatiegeschenken

De aansteker is één van de vele voorbeelden die geschikt zijn om te gebruiken als promotieartikel voor uw bedrijf of winkel. Andere voorbeelden van goedkope promotieartikelen die in grote getalen te bestellen zijn, zijn pennen, caps, katoenen tassen en waterflesjes. Kies altijd voor een artikel dat gebruikt zal worden. Dit zorgt ervoor dat naast de ontvanger ook anderen met uw bedrijf in aanmerking komen. Het voor u goedkope promotieartikel zorgt in dat geval voor veel reclame. Op de website van de Pennenboer vindt u een groot assortiment aan verschillende goedkope promotieartikelen maar ook aan relatiegeschenken. Alle producten die u bij ons kunt bestellen kunt u ook door ons laten bedrukken. Bekijk het assortiment dat in categorieën is onderverdeeld. Heeft u een keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk en snel uw bestelling online plaatsen. Heeft u vragen of hulp nodig, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. Wanneer u artikelen laat bedrukken ontvangt u van ons een digitale proefdruk zodat u weet hoe het artikel eruit komt te zien. Wij bieden scherpe prijzen en wekelijks leuke aanbiedingen. Houd het aanbod in de gaten op goedkooppennenbedrukken.be.