Goedkoop   Duidelijk   Snel

078 - 48 1648
0 item (0)
Winkelen per
Soort aansteker
 1. Elektronisch (5)
 2. Met lampje (2)
 3. Met opener (3)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (21)
 2. 10 tot 15 werkdagen (3)
 3. 20 tot 25 werkdagen (18)
Bedrukking
 1. 1 kleur (18)
 2. 2 kleuren (18)
 3. 3 kleuren (18)
 4. 4 kleuren (18)
 5. Fullcolor (1)

Aanstekers

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Aanstekers met logo zijn een van de goedkoopste relatiegeschenken en worden veelal gebruikt als strooigoed. U kunt deze producten dus in grote aantallen aanschaffen voor relatief weinig geld en dus met een klein budget, veel mensen bereiken.

Wat u kunt doen met aanstekers

Aanstekers zijn kleine goedkope relatiegeschenken die gemakkelijk in grote aantallen verspreid kunnen worden. Door het formaat kunt u dergelijke artikelen mensen in de hand drukken, achterlaten bij afspraken, meesturen met poststukken en catalogi, toevoegen aan goodybags, et cetera.

Aanstekers met logo kunnen zeer opvallend zijn wanneer u gebruik maakt van uw eigen huisstijl en/of werkt met contrasterende kleuren. Wanneer u promotieartikelen aan uw huisstijl aanpast, zal men deze herkennen en dus zullen de aanstekers meer opvallen. Vaak zal uw huisstijl al contrasterende kleuren bevatten maar wanneer dit niet het geval is, is het verstandig om te bedenken of hier toch mee gaat werken. Een logo zal immers meer in het oog springen wanneer deze een contrasterende ondergrond heeft.  

Aanstekers laten bedrukken

Aanstekers laten bedrukken bij De PennenBoer doet u snel en gemakkelijk. U kunt via de ‘self-help’ webwinkel:

 1. De gewenste producten selecteren
 2. Aangeven in welke kleur u de artikelen wilt hebben
 3. De bedrukkingsopties doornemen: logo, tekst, etc.

Wanneer u de aanstekers bestelt hebt, ontvangt u pas een betaallink en factuur wanneer u de proef heeft ontvangen en heeft goedgekeurd. Uw artikelen worden dus ook pas bedrukt en bestelt wanneer u akkoord heeft gegeven op de vormgeving die is gepresenteerd in de drukproef.

Aanstekers bedrukken

Aanstekers bedrukken wordt op dezelfde manier gedaan als met pennen, namelijk middels een tampondruk. Deze druktechniek kan vergeleken worden met een stempel en wordt vooral gebruik met kleine promotieartikelen, omdat de maximale grootte omstreeks 10 centimeter is. Deze grootte is perfect voor o.a. aanstekers; niet te klein en niet te groot.

Aanstekers kunnen bij De PennenBoer ook full colour bedrukt worden! Een veel gebruikte druktechniek bedrukt de aansteker niet zelf, maar folie die dan om het artikel wordt aangebracht. Deze folie is van goede kwaliteit en men hoeft niet bang te zijn dat deze loslaat. Voor meer informatie omtrent het full colour bedrukken van aanstekers of andere relatiegeschenken, verwijzen wij u vriendelijk door naar ons e-mailadres en telefoonnummer:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Misschien zijn onze pennenkeycords en mokken ook iets voor u?Ontdek De PennenBoer!