PERSOONLIJK ADVIES

Aanstekers bedrukken?

Aanstekers met logo zijn één van de goedkoopste relatiegeschenken en worden veelal gebruikt als strooigoed. U kunt deze producten dus in grote aantallen aanschaffen voor relatief weinig geld en dus met een klein budget veel mensen bereiken. Door het formaat van goedkope bedrukte aanstekers kunt u deze aan mensen in de hand geven, achterlaten bij afspraken, meesturen met poststukken en catalogi, toevoegen aan goodybags, et cetera. De mogelijkheden met zijn enorm. Laat daarom snel aanstekers bedrukken met uw logo.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Goedkoop aanstekers bedrukken bij De PennenBoer

Aanstekers zijn kleine goedkope relatiegeschenken die gemakkelijk in grote aantallen verspreid kunnen worden. Door het formaat kunt u dergelijke artikelen mensen in de hand drukken, achterlaten bij afspraken, meesturen met poststukken en catalogi, toevoegen aan goodybags, et cetera. Aanstekers met logo zijn één van de goedkoopste relatiegeschenken en worden veelal gebruikt als strooigoed. U kunt deze producten dus in grote aantallen aanschaffen voor relatief weinig geld. Zo kunt u met een klein budget toch veel mensen bereiken.

Als u een aansteker met logo laat bedrukken, dan kunnen deze zeer opvallend zijn. Dit geldt vooral als u gebruik maakt van uw eigen huisstijl of werkt met contrasterende kleuren. Wanneer u promotieartikelen aan uw huisstijl aanpast, zal men deze herkennen en dus zullen de aanstekers meer opvallen. Vaak zal uw huisstijl al contrasterende kleuren bevatten, maar wanneer dit niet het geval is, is het verstandig om te bedenken of hier toch mee gewerkt gaat worden. Een logo zal immers meer in het oog springen wanneer deze opvallende kleuren heeft.

Bedrukte aanstekers in verschillende soorten en maten bestellen

Aanstekers laten bedrukken bij De PennenBoer doet u snel en gemakkelijk. U kunt in onze webshop eenvoudig de juiste aanstekers bestellen en dat tegen zeer scherpe prijzen. Selecteer als eerst het gewenst product, daarna kunt u aangeven in welke kleur u de aanstekers wilt hebben. Als u deze keuze heeft gemaakt, kunt u verder met de verschillende bedrukkingsopties. Zo kunt u ervoor kiezen om een logo op de aansteker te laten bedrukken, maar een tekst of andere bedrukking is ook mogelijk. Wanneer u de goedkope aanstekers besteld hebt, ontvangt u pas een betaallink en factuur wanneer u de proef heeft ontvangen en deze heeft goedgekeurd. Uw artikelen worden dus ook pas bedrukt en bestelt wanneer u akkoord heeft gegeven op de vormgeving die is gepresenteerd in de drukproef.

Aanstekers en andere goedkope promotieartikelen met logo of tekst

Het bedrukken van goedkope aanstekers gaat op dezelfde manier als bij pennen, namelijk middels een tampondruk. Deze druktechniek kan vergeleken worden met een stempel en wordt vooral gebruikt met kleine promotieartikelen. Dit omdat de maximale grootte omstreeks 10 centimeter is. Deze grootte is perfect voor onder ander aanstekers, niet te klein en niet te groot. Bij De PennenBoer kunnen aanstekers ook full colour worden bedrukt. Een veel gebruikte druktechniek bedrukt de aanstekers niet zelf, maar folie die dan om het artikel wordt aangebracht. Deze folie is van uitstekende kwaliteit en men hoeft niet bang te zijn dat deze zomaar loslaat. Wilt u graag meer informatie omtrent het full colour bedrukken van aanstekers en andere promotieartikelen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch (078 48 1648) als via de mail (info@depennenboer.be). Bekijk snel ons uitgebreide aanbod promotieartikelen en bestel ze direct online tegen de scherpste prijzen!     

Aanstekers bedrukken?

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service tegen een goede prijs

Joep van der Coelen uit Vught

9

Top levering en mooi product

Michel uit Apeldoorn

9

top

jorrit uit hoek van holland

9

Professioneel

Thierry Morreau uit Sint-Truiden

10