PERSOONLIJK ADVIES

Aanstekers bedrukken?

Aanstekers bedrukken met logo zijn één van de goedkoopste relatiegeschenken en worden veelal gebruikt als strooigoed, ook wel promotieartikelen genoemd. U kunt deze producten dus in grote aantallen aanschaffen voor relatief weinig geld en dus met een klein budget veel mensen bereiken. Door het formaat van goedkoop bedrukte aanstekers kunt u deze aan mensen in de hand geven, achterlaten bij afspraken, meesturen met poststukken en catalogi, toevoegen aan goodybags, et cetera. Kortom, de mogelijkheden met zijn enorm. Laat daarom snel aanstekers bedrukken met logo bedrukken bij De Pennenboer. Wij bieden een uitgebreid assortiment van uitstekende kwaliteit. Daarnaast bieden wij bedrukte aanstekers tegen scherpe prijzen aan. Bekijk ons aanbod hieronder!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Goedkoop aanstekers bedrukken bij De Pennenboer

Als u een aansteker met logo laat bedrukken, dan kunnen deze zeer opvallend zijn. Dit geldt vooral als u gebruik maakt van uw eigen huisstijl of werkt met contrasterende kleuren. Hierdoor zal uw bedrukking nog beter opvallen. Wanneer u promotieartikelen aan uw huisstijl aanpast, zal men deze herkennen en dus zullen de bedrukte aanstekers met logo beter opvallen. Vaak zal uw huisstijl al contrasterende kleuren bevatten, maar wanneer dit niet het geval is, is het verstandig om te bedenken of hier toch mee gewerkt gaat worden. Een logo zal immers meer in het oog springen wanneer deze opvallende kleuren heeft. Wilt u aanstekers bedrukken? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment van uitstekende kwaliteit tegen scherpe prijzen.  Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online!

Bedrukte aanstekers in verschillende soorten en maten bestellen

Aanstekers laten bedrukken bij De Pennenboer doet u snel en gemakkelijk. U kunt in onze webshop eenvoudig de juiste aanstekers bestellen en dat tegen zeer scherpe prijzen. Selecteer als eerst het gewenst product, daarna kunt u aangeven in welke kleur u de aanstekers wilt hebben. Als u deze keuze heeft gemaakt, kunt u verder met de verschillende bedrukkingsopties. Zo kunt u ervoor kiezen om een logo op de aansteker te laten bedrukken, maar een tekst of andere bedrukking is ook mogelijk. Wanneer u de goedkope aanstekers besteld hebt, ontvangt u een betaallink en factuur. Daarna ontvangt u een gratis digitale proefdruk en kunt u eventuele nog wat wijzigen. Wij gaan uw aanstekers bedrukken wanneer u akkoord gaat, hierdoor bent u zeker van de juiste bedrukking. Laat daarom aanstekers met logo bedrukken bij De Pennenboer!

Aanstekers en andere goedkope promotieartikelen met logo of tekst

Het bedrukken van goedkope aanstekers gaat op dezelfde manier als bij pennen, namelijk middels een tampondruk. Deze druktechniek kan vergeleken worden met een stempel en wordt vooral gebruikt met kleine promotieartikelen. Bij De Pennenboer kunnen aanstekers ook full colour worden bedrukt. Een veel gebruikte druktechniek bedrukt de aanstekers niet zelf, maar folie die dan om het artikel wordt aangebracht. Deze folie is van uitstekende kwaliteit en men hoeft niet bang te zijn dat deze zomaar loslaat. Wilt u graag meer informatie omtrent het full colour bedrukken van aanstekers en andere promotieartikelen, zoals keycords en flesopeners? Dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch (078 48 1648) als via de mail (info@depennenboer.be). Bekijk snel ons uitgebreide aanbod promotieartikelen en bestel ze direct online tegen de scherpste prijzen! Onze specialisten staan voor u klaar. Samen met ons maakt u de mooiste promotieartikelen voor uw bedrijf!

Aanstekers bedrukken?

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden van!

Ruben uit Smits

9

Snel

Janine uit Ootmarsum

10

Goede communicatie en levering naar wens

b uit best

10

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9