PERSOONLIJK ADVIES

Schoudertas bedrukken

Een schoudertas bedrukken met logo of bedrijfsnaam kunt u voor verscheidende gelegenheden gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het weggeven van de goedkope schoudertassen met bedrukking op beurzen of andere promotie-evenementen. Hiervoor kunt u prima kiezen voor een bedrukte schoudertas van een mindere kwaliteit. Daarnaast is het ook een uitstekend relatiegeschenk dat u aan uw relaties, klanten en medewerkers kunnen geven. Zet u de schoudertas in als relatiegeschenk? Dan kunt u het beste kiezen voor het bedrukken van een zwaardere kwaliteit schoudertas. De Pennenboer helpt u graag en samen met ons creëert u een geweldig promotieartikel of relatiegeschenk. Laat daarom schoudertassen bedrukken bij De Pennenboer!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Goedkope schoudertas bedrukken & weggeven

Laat u een schoudertas bedrukken? Dan heeft u een mooi relatiegeschenk of promotieartikel die u kunt weggeven aan uw klanten, medewerkers of relaties. Goedkoop bedrukte schoudertassen vindt u bij De Pennenboer in allerlei soorten en maten. Wij hebben gekozen voor een breed assortiment, zodat ieder bedrijf geschikte schoudertassen kan bedrukken en uitdelen. Bekijk ons aanbod eenvoudig via de website en bestel gemakkelijk online de gewenste schoudertassen. Laat bijvoorbeeld schoudertassen bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp. Hiermee kunt u de naamsbekendheid van uw bedrijf versterken. Heeft u een schoudertas gevonden bij De Pennenboer? Dan bieden wij een gratis digitale proefdruk aan. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien en eventueel wijzigingen doorvoeren. Daardoor bent u bij De Pennenboer verzekerd van de juiste bedrukking en uitstekende kwaliteit.

Schoudertassen bedrukken bij De Pennenboer

Een schoudertas bedrukken met eigen logo of bedrijfsnaam kan met een zeefdruk of een transferdruk. Een transferdruk wordt aangebracht onder een hoge temperatuur, terwijl een zeefdruk wordt aangebracht met Uv-licht. Beide bedrukkingstechnieken zijn van een goede kwaliteit en de keuze tussen deze twee technieken hangt onder andere van de volgende aspecten af:

  • grootte van de bedrukking;
  • afmetingen van de uitgekozen schoudertas;
  • gekozen kleuren / het kleurgebruik. 

Een schoudertas bedrukken kan met verscheidene soorten tekst. Denk eens aan uw logo, bedrijfsnaam, slogan, etc. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een bepaalde afbeelding te laten bedrukken op de schoudertas. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Een bedrukte schoudertas bestelt u dus eenvoudig bij De Pennenboer. Wij garanderen uitstekende kwaliteit en een topservice tegen zeer scherpe prijzen. Hierdoor zijn uw relatiegeschenken of promotieartikelen nooit te duur bij ons! Bekijk ons aanbod en bestel nu online!

 

Meer informatie, advies of andere geschenken?

Wilt u schoudertassen bedrukken voor uw klanten, medewerkers of relaties? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment schoudertassen, maar bieden nog talloze andere promotieartikelen en relatiegeschenken aan. Bekijk bijvoorbeeld onze katoenen tassen, paraplu’s, zonnebrillen of mokken. Wilt u meer dan een schoudertas bedrukken? Ook dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres. Stel bijvoorbeeld een mooi pakket samen of laat andere geschenken bedrukken voor andere momenten. Heeft u vragen over schoudertassen bedrukken of over de schoudertas zelf of wilt u graag meer informatie/advies ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van de Pennenboer. Onze specialisten staan voor u klaar!

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Schoudertas bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden van!

Ruben uit Smits

9

Snel

Janine uit Ootmarsum

10

Goede communicatie en levering naar wens

b uit best

10

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9