PERSOONLIJK ADVIES

Schoudertas bedrukken

Een goedkoop bedrukte schoudertas kan u voor verscheidende gelegenheden gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het weggeven van de goedkope schoudertassen met bedrukking op beurzen of andere promotie-evenementen. Hiervoor kunt u prima kiezen voor een bedrukte schoudertas van een mindere kwaliteit. Daarnaast is het ook een uitstekend relatiegeschenk dat u aan uw relaties, klanten en medewerkers kunnen geven. Zet u de schoudertas in als relatiegeschenk? Dan kunt u het beste kiezen voor het bedrukken van een zwaardere kwaliteit schoudertas. Bij De Pennenboer is het erg eenvoudig om schoudertassen te bedrukken. De Pennenboer helpt u graag en samen met ons creëert u een geweldig promotieartikel of relatiegeschenk. Laat daarom schoudertassen bedrukken bij De Pennenboer!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Goedkoop bedrukte schoudertassen vindt u bij De PennenBoer in allerlei soorten en maten. Wij hebben gekozen voor een breed assortiment, zodat ieder bedrijf zijn of haar bedrukte schoudertas kan vinden. Hieronder kunt u alle uitvoeringen bekijken, waarna u per uitvoering apart een berekening kunt uitvoeren. Hierdoor kunt u precies binnen uw budget blijven en zijn er geen verrassingen achteraf. Het enige wat u na het kiezen van de juiste goedkope schoudertas nog hoeft te doen is het invullen van uw gegevens en het uploaden van de gewenste bedrukking. Hierna kunt u op ''bestellen'' klikken en ontvangt u binnen 48 uur een digitale proefdruk om alvast het eindresultaat te kunnen bekijken. Op deze digitale proefdruk staat namelijk uw uitgekozen goedkope schoudertas in combinatie met de gewenste bedrukking afgebeeld.

Goedkope schoudertas & weggeven

Goedkoop bedrukte schoudertassen kunnen ook prima per post worden verstuurd naar eventuele buitenlandse relaties. Zo bereikt u een grote groep en zal door de bedrukte schoudertas uw logo zich ook in het buitenland verder verspreiden.

Schoudertassen bedrukken

Een schoudertas bedrukken met eigen logo of bedrijfsnaam kan met een zeefdruk of een transferdruk. Een transferdruk wordt aangebracht onder een hoge temperatuur, terwijl een zeefdruk wordt aangebracht met Uv-licht. Beide bedrukkingstechnieken zijn van een goede kwaliteit en de keuze tussen deze twee technieken hangt onder andere van de volgende aspecten af:

  • grootte bedrukking;
  • afmetingen uitgekozen schoudertas;
  • kleurgebruik. 

Een schoudertas bedrukken kan met verscheidene soorten tekst. Denk eens aan uw logo, bedrijfsnaam, slogan, etc. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een bepaalde afbeelding te laten bedrukken. De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos.Een bedrukte schoudertas bestelt u dus eenvoudig bij De PennenBoer. Wij garanderen een lage prijs tegenvover een goede kwaliteit. 

Meer informatie?

Heeft u vragen over tassen bedrukken of over de schoudertas zelf of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van de PennenBoer.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Nog meer bestellen?

Andere goedkope relatiegeschenken bekijken? Kijk dan bij computer & telefonieklokken en snoepgoed!

Schoudertas bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service tegen een goede prijs

Joep van der Coelen uit Vught

9

Top levering en mooi product

Michel uit Apeldoorn

9

top

jorrit uit hoek van holland

9

Professioneel

Thierry Morreau uit Sint-Truiden

10