PERSOONLIJK ADVIES

Stressballen bedrukken

Vindt u het lastig om een leuk relatiegeschenk te bedenken dat u aan uw relaties kan geven? Misschien is een stressbal wel een geschikt geschenk! Een stressbal is natuurlijk bedoeld om de stress van een persoon te verminderen door en in te knijpen. Wellicht weet u dat uw relatie een drukke periode achter de rug heeft of er juist middenin zit. Dan kan een stressbal van pas komen. Stressballen bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam kan daardoor voor herkenning en betere branding zorgen. Daarnaast staan stressballen niet alleen bekend om het verlagen van de stress, maar ook door de verschillende vormen en de humor die de stressbal dan uitstraalt. De Pennenboer helpt u graag met stressballen bedrukken. Wij bieden een breed assortiment van topkwaliteit tegen scherpe prijzen aan. Bekijk ons aanbod hieronder en laat de gewenste stressballen bedrukken.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Goedkope stressballen laten bedrukken bij De Pennenboer

Wanneer u een stressbal laat bedrukken, dan is dit een leuk relatiegeschenk met een grote knipoog. Een bedrukte stressbal kunt u meegeven aan alle relaties, klanten, werknemers en andere doelgroepen. Uiteraard is een stressbal bedoeld om in te knijpen en om hierdoor de stress te verminderen. Aangezien iedereen wel eens stress ervaart, kan een bedrukte stressbal daardoor ook nog eens van pas komen voor uw relaties, klant of werknemers. Daarnaast biedt De Pennenboer ook diverse goedkope stressballen aan in leuke en grappige figuren. Daarom staan de stressballen tegenwoordig niet alleen bekend om het verlichten van stres, maar ook van de humor door de leuke en grappige figuren. Ook kunt u goedkope stressballen personaliseren door uw bedrijfsnaam, logo, naam of andere bedrukking op de stressbal te laten zetten. Hierbij kunt u ook kiezen uit een leuke combinatie. Wilt u stressballen laten bedrukken? Kies dan een stressbal uit ons ruime assortiment en bestel tegen scherpe prijzen!

Stressballen met logo of tekst bedrukken

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk dat voor elke gelegenheid ingezet kan worden? Dan kunt u stressballen laten bedrukken bij De Pennenboer. Want een bedrukte stressbal kan eigenlijk altijd wel weggegeven worden aan klanten, relaties of werknemers. Daarnaast liggen de prijzen van onze stressballen erg laag. Daarom kunt u de bedrukte stressballen ook goed inzetten voor promotionele acties. De Pennenboer biedt een groot assortiment stressballen. Wij bieden onder andere een hart, huis, bal, ster, dobbelsteen en ga zo maar door. Laat bijvoorbeeld stressballen met logo of een tekst bedrukken. Daarnaast kunt u ook stressballen personaliseren met de naam van de ontvanger of een persoonlijke tekst op de stressbal laten bedrukken.

Goedkope stressballen bedrukken vergt veel kennis. Omdat een stressbal is gemaakt om in te knijpen moet de bedrukking tegen een stoot kunnen. De Pennenboer heeft deze kennis in huis en kan goedkope stressballen in goede kwaliteit bedrukken. Hiervoor maken wij gebruik van de transferdruk. Wanneer u stressballen laat bedrukken, dan moet u er wel rekening mee houden dat stressballen kleine geschenken zijn. Daarom moet u niet teveel op de stressbal bedrukken. Vaak is uw bedrijfsnaam, logo, naam of kleine tekst genoeg. Daarnaast kunt u de stressbal ook laten bedrukken in de huisstijl kleuren van uw bedrijf. Hiermee roept u herkenning op en kunt u uw naamsbekendheid versterken!

De leukste relatiegeschenken laten bedrukken bij De Pennenboer

Wanneer u op zoek bent naar leuke relatiegeschenken en promotieartikelen, dan zit u bij De Pennenboer op het juiste adres. Want naast een stressbal bedrukken kunt u bij ons nog veel meer geschenken vinden. Laat u een geschenk bij ons bedrukken? Dan ontvangt u altijd een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u vooraf zien hoe de bedrukking eruit komt te zien. Wanneer u dan nog wat wilt aanpassen is dat mogelijk. Pas na uw goedkeuring gaan wij uw stressballen of andere geschenken bedrukken.

Wanneer een goedkoop bedrukte stressbal niet bij uw doelgroep past, dan hebben wij dus nog talloze andere producten voor u. Bekijk gerust onze website en bestel de gewenste relatiegeschenken of promotieartikelen eenvoudig online. Bekijk bijvoorbeeld onze keycords, puzzels of sleutelhangers. Ook deze geschenken kunnen breed worden ingezet bij verschillende doelgroepen. Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan via de chat op onze website, telefonisch of per e-mail. Wij helpen u graag verder!

Stressballen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Fantastisch!

Hester van t Hof uit Schoonhoven

10

Snel geleverd maar niet zoals besteld

Wendy uit Vlijmen

5

Deal snel gesloten, maar leveren zoals afgesproken?

Gert Bos uit Scherpenisse

1

Hele goede service!!

Bart uit Meerssen

9