PERSOONLIJK ADVIES

Stressballen bedrukken

Een goedkope stressbal met bedrukking is een relatiegeschenk dat met een grote knipoog kan worden weggegeven aan al uw relaties en/of (nieuwe) klanten. Een goedkope bedrukte stressbal is bedoeld om in te kunnen knijpen, dit werkt vaak stress verlichtend. Er zijn tegenwoordig zo veel leuke en grappige figuren te bestellen, dat de goedkope stressballen met bedrukking niet meer bekend staan om het verlichten van stress, maar meer om de humor.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Goedkoop bedrukte stressballen kunt u dus geheel aanpassen aan uw eigen bedrijf, maar kunt u juist ook aanpassen aan de boodschap die u graag wilt overbrengen. Natuurlijk is een combinatie van beide ook mogelijk. De PennenBoer heeft het assortiment zo ruim mogelijk gehouden. Door onze grote inkoop, kunnen wij u lage prijzen aanbieden.

Goedkope stressballen met bedrukking weggeven 

Een goedkope stressbal met bedrukking kan eigenlijk altijd wel worden weggegeven. Omdat de prijzen van de meeste stressballen erg laag liggen, is het geschenk ook zeer geschikt om te gebruiken voor promotieacties. Voorbeelden van figuren die u bij De PennenBoer kunt bestellen, zijn: 

  • hart;
  • huis;
  • bal;
  • ster;
  • dobbelsteen;
  • computer.

Een goedkope stressbal bedrukken 

Een goedkope stressbal bedrukken vergt veel kennis. Omdat in het geschenk veel geknepen zal worden, wat ook de bedoeling is, moet de bedrukking wel tegen een ‘’stootje’’ kunnen. Een goedkope stressbal wordt dan ook bedrukt middels een transferdruk. Wij weten dat een transferdruk een goede kwaliteit biedt, en de bedrukking dus ook goed zal blijven zitten.  

Goedkope stressballen zijn kleinere relatiegeschenken en daarom adviseren wij altijd deze niet met al teveel tekst te bedrukken. Een logo of bedrijfsnaam is vaak al genoeg voor herkenning. Vooral als u uw eigen kleuren gebruikt. Dit kan zowel een kleur uit uw huisstijl zijn als een kleur van uw logo. 

Contact opnemen

Goedkope stressballen met bedrukking kunnen voor u als bedrijf erg rendabel zijn. De PennenBoer is meer dan een webshop alleen, en daarom kunt u ons ook telefonisch of via de e-mail benaderen. Via onderstaande is de PennenBoer te bereiken:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Mogelijk iets voor u?

Bekijk meer artikelen van De PennenBoer, onder andere: keycords, puzzels en sleutelhangers!

Stressballen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.