PERSOONLIJK ADVIES

Baby artikelen bedrukken

Wanneer een medewerker een baby heeft gekregen, dan is het vaak wel gebruikelijk dat er vanuit het bedrijf een leuk cadeautje of iets dergelijks wordt gegeven. Dat is uiteraard een mooi gebaar dat zeer gewaardeerd wordt. Maar wat moet u nu eigenlijk geven? De Pennenboer helpt u daar graag bij. Wij bieden diverse producten die u kunt geven. Laat bijvoorbeeld een babymuts, speen of slabbetje bedrukken. Hierbij kunt u de bedrukking geheel zelf bepalen. Kies er bijvoorbeeld voor om uw logo, bedrijfsnaam of leuke tekst op het slabbetje te bedrukken. Daarmee heeft u een leuk cadeau voor uw werknemer of zakelijke relatie. Wilt u een slabbetje laten bedrukken of kiest u er toch voor om een speen te bedrukken? Dan helpt De Pennenboer hier graag bij. Bekijk het aanbod en bestel online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Beurzen

Op verschillende plekken kunnen bedrukte babyartikelen gebruikt worden als promotieartikel. Bijvoorbeeld een beurs voor moeder & kind. Als uw bedrijf te maken heeft met deze doelgroep zullen de producten zeker goed ontvangen worden. Bij het overhandigen van het bedrukte babyproduct zal de ontvanger blij worden, maar uw maakt ook onopvallende reclame.

Babyartikelen

Bij de Pennenboer kunt u kiezen uit verschillende babyartikelen. Voor elke gelegenheid is er een passend geschenk, kies uit:

  • Slabbetjes;
  • Babymutsjes;
  • Sokjes;
  • Speentjes.

Alle producten kunnen bedrukt worden met uw bedrijfsnaam of logo. Geheel naar eigen wens. De kleuren kunt u zelf bepalen. Ook de producten hebben verschillende kleuren om uit te kiezen.

Een leuk pakket

Door verschillende producten met elkaar te combineren kunt u een leuk babypakket maken. Dit pakket kan aan aanstaande ouders gegeven worden. Of uw medewerkers nu vader of moeder wordt bij beide is het pakket welkom. Niet alle babyartikelen hoeven bedrukt te worden. U kunt ervoor kiezen om alleen de romper te bedrukken met uw logo, op anderen artikelen kunt u niks of een leuke tekst zetten. Dit zal een zeer gewaardeerd geschenk zijn.

Bedrukken

Als u heeft besloten welk artikelen bedrukt kunnen worden, kunt u een gratis digitale proef aanvragen. Met dit bestand krijgt u een goed beeld van het bedrukte artikel. Dit voorkomt miscommunicaties over de bedrukking. Uw zal akkoord moeten geven voor de productie van start gaat.

Vragen?

Heeft u vragen over een artikel of over iets anders, dan kunt u contact opnemen via: info@depennenboer.nl, 074 - 711 0211 of u kunt de vraag stellen in de chat op de website.

 

Bekijk ook: drinkflessentassen en pennen

Baby artikelen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden! Eindproduct nog mooier dan verwacht

Ewout uit Bunschoten

10

Fantastisch!

Hester van t Hof uit Schoonhoven

10

Snel geleverd maar niet zoals besteld

Wendy uit Vlijmen

5

Deal snel gesloten, maar leveren zoals afgesproken?

Gert Bos uit Scherpenisse

1