Goedkoop   Duidelijk   Snel

078 - 48 1648
0 item (0)
Winkelen per
Hengsels
 1. Korte hengsels (1)
Afmeting
 1. 44 x 32 cm (1)
Soorten koeltassen
 1. Luxe (3)
 2. Rugzak (2)
Kwaliteit katoenen tassen
 1. Lichte kwaliteit (vanaf 100 gr/m²) (2)
 2. Middelzware kwaliteit (vanaf 135 gr/m²) (1)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (3)
 2. 4 tot 6 werkdagen (28)
 3. 5 tot 7 werkdagen (26)
 4. 8 tot 10 werkdagen (74)
 5. 10 tot 15 werkdagen (3)
 6. 20 tot 25 werkdagen (4)
Minimale afname
 1. 25 (14)
 2. 50 (26)
 3. 100 (53)
 4. 250 (1)
Materiaal
 1. Katoen (6)
 2. Kunststof (2)
 3. Microfibre (2)
 4. Non woven (2)
 5. Nylon (3)
 6. Overig (27)
 7. Pet-recyclebaar (5)
 8. Polyester (90)
Bedrukking
 1. 1 kleur (142)
 2. 2 kleuren (135)
 3. 3 kleuren (121)
 4. 4 kleuren (119)
 5. Fullcolor (14)
non woven tassen
 1. Lichte kwaliteit (vanaf 50 gr/m²) (1)

Rugzakken

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Rugzakken

Een rugzak raakt nooit uit de mode en komt altijd van pas. U zult uw relatie dan ook zeker blij maken met het schenken van een rugzak. Door de rugzak te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo ondervindt u ook veel voordeel aan dit geschenk. Uw relatie wordt aan uw bedrijf herinnerd tijdens het dragen van de rugzak. Ook anderen komen in aanraking met uw bedrijfsnaam wanneer de rugzak wordt gedragen onderweg naar werk op de fiets, in het openbaar vervoer of op andere plekken. De rugzak heeft een groot draagvlak en zal zichtbaar zijn voor iedereen achter de drager van de rugzak, de reclame springt is goed in zicht!

 

Online bedrukte rugzakken bestellen

Op de webshop van de PennenBoer op de website Goedkooppennenbedrukken.nl, vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten rugzakken. Alle rugzakken zijn te bedrukken met de tekst, het logo of de print naar uw keuze. U heeft keuze uit verschillende formaten rugzakken van diverse merken en in uiteenlopende prijsklassen. Kies bijvoorbeeld voor een laptoprugzak voor uw relaties die veel onderweg zijn, de trolley rugzak is ideaal voor de klant die veel moet reizen. Naast luxe rugzakken van uitstekende kwaliteit bieden wij ook goedkopere rugzakken die dienen als promotiemateriaal. Deze rugzakken kunt u ook laten bedrukken en in grote getale bestellen om rond te delen. Bekijk en aanbod en bestel de rugzak of rugzakken naar keuze gemakkelijk online. U geeft zelf aan wat er op de rugzak moet worden gedrukt en wij gaan voor u aan de slag. Nadat u de bestelling heeft geplaatst wordt deze zeer snel bij u geleverd.

 

Ruim assortiment aan relatiegeschenken

De PennenBoer is een zeer grote en ervaren aanbieder op het gebied van relatiegeschenken. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten relatiegeschenken die u kunt laten bedrukken. Ook kunt u bij ons terecht voor advies, wij weten als geen ander welk soort relatiegeschenk het beste bij uw bedrijf past. Ons ruime aanbod aan te bedrukken relatie- en promotiegeschenken vindt u in onze website. Naast rugzakken bieden wij ook andere soorten tassen waaronder boodschappentassen, sporttassen, koeltassen maar bijvoorbeeld ook reistassen en koffers. Bekijk ons aanbod en bestel uw relatiegeschenken bij de PennenBoer. Wij bieden scherpe prijzen en een super snelle service!