PERSOONLIJK ADVIES

Rugzakken bedrukken

Bent u op zoek naar een mooi relatiegeschenk dat de ontvanger ook goed kan gebruiken in het dagelijks leven? Laat dan rugzakken bedrukken! Want een rugzak komt altijd goed van pas. Hierdoor kan de ontvanger de bedrukte rugzak meenemen naar het sporten, op vakantie, naar school of werk en nog veel meer. Daardoor zorgt een rugtas bedrukken niet alleen voor een goed relatiegeschenk, maar ook voor een goed promotieartikel. Want door de rugzakken te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo kunt u veel mensen bereiken. Wanneer uw relaties, klanten of werknemers de bedrukte rugzakken gebruiken, dan kunnen veel mensen de bedrukking ook zien. Hierdoor is het niet alleen een goed relatiegeschenk, maar kunt u met een bedrukte rugtas met logo ook uw naamsbekendheid vergroten.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 4
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 4

Een bedrukte rugtas is voor iedereen geschikt en een makkelijk product om weg te geven. Er zijn rugzakken met een lichtere kwaliteit die u gemakkelijk kunt gebruiken op beurzen als reclamemiddel, maar er zijn ook uitvoeringen met een zwaardere kwaliteit. De uitvoeringen met een zwaardere kwaliteit worden vaak weggegeven aan belangrijke relaties, klanten en eigen werknemers. Met het weggeven van een bedrukte rugzak bereikt u:

  • verscheidene mensen;
  • de gewenste doelgroep;
  • belangrijke personen voor uw bedrijf.

Soorten rugzakken

Goedkoop rugzakken bedrukken doet u natuurlijk bij De Pennenboer. Wij bieden kwalitatief goede rugzakken aan tegen een lage prijs. Er zijn verschillenden soorten rugzakken, bijvoorbeeld uitvoeringen met verstelbare banden. Door de verstelbare banden kan hij bij iedereen passend worden gemaakt en zal hij vaker gebruikt worden, omdat de ontvanger hem fijn vindt zitten. Ook vindt u in onze webshop rugzakken om te bedrukken met een telefoonhouder of een netje waar u uw appel in kunt bewaren. De rugzakken zijn er in verschillende soorten maten, kleuren, prijzen en materialen zoals; non woven of polyester. Hierdoor vindt u bij De Pennenboer de juiste rugzak die bij uw bedrijf past. Het voordeel van een rugzak is dat hij bestaat uit verschillende vakken, zodat uw relatie veel mee kan nemen en het gewicht is te verdelen over twee schouders. Daarom wordt een rugtas graag ontvangen als een relatiegeschenk. Een bedrukte rugtas is daarmee ook nog een mooi promotiemateriaal wanneer deze gedragen wordt. Met uw logo of bedrijfsnaam op de rugzak bedrukt is dit goed zichtbaar wanneer de tas gedragen wordt. Laat daarom snel een rugzak bedrukken als relatiegeschenk!

Kies eenvoudig uw favoriete rugtas binnen uw budget en wij maken graag een gratis digitaal voorstel voor u van uw bedrukte rugtas. Na een akkoord gaan wij de rugzak bedrukken in het gewenste aantal. Wanneer uw rugzak bedrukt is zal deze zo snel mogelijk verstuurd worden en kunt u deze aan uw relaties gaan uitdelen.

Rugzak bedrukken bij De PennenBoer

Heeft u een rugzak gevonden die u wilt laten bedrukken? Bij De PennenBoer bedrukken wij rugtassen met een zeefdruk of een transferdruk, er kan dan meestal een vrij grote bedrukking op omdat er een groot drukoppervlak is. Bij een transferdruk wordt uw bedrukking op de rugzak geperst. Bij een zeefdruk wordt een zeef (plaat) gemaakt waar het deel dat bedrukt moet worden, wordt uitgesneden. Daarna komt er een machine overheen die het uitgesneden stuk bedrukt. Een rugzak kan goed bedrukt worden, waardoor uw bedrukking mooi uitkomt. U kunt het relatiegeschenk met allerlei verschillende soorten informatie bedrukken. Het is belangrijk om na te gaan welke informatie u graag op de rugzak wilt bedrukken en waarmee u verder bekend wilt worden. Denk bijvoorbeeld aan uw:

  • logo;
  • bedrijfsnaam;
  • slogan;
  • website / telefoonnummer.

Een bedrukte rugzak kun je geven aan je personeel, aan klanten of andere relaties. Zij kunnen door het dragen van de bedrukte rugtas reclame maken voor uw bedrijf. Naast een relatiegeschenk is het daarom ook een mooi promotiemateriaal. Bekijk dus snel de mogelijkheden om uw eigen rugtas te bedrukken!

Meer informatie?

Heeft u vragen over tassen bedrukken of over de rugzak zelf of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van De PennenBoer.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Nog meer relatiegeschenken?

Kijk bijvoorbeeld bij onze andere relatiegeschenken zoals: promotieartikelenpennen en aanstekers!

Rugzakken bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima contact en uitvoering

Jasper Meere uit Hengelo

8

Prima service

Marjolanda Degrande uit Sint- Andries

8

Top!

Berrith uit Made

10

Persoonlijk en proactief geholpen

Liesbeth uit Hengelo

10