PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte rugzakken

Goedkope reistassen met uw eigen logo of bedrijfsnaam zijn erg populair en worden dan ook steeds vaker besteld in onze webshop. Met een goedkoop bedrukte reistas geeft u een mooi geschenk weg dat vaak gebruikt zal worden. Het biedt een grote ruimte aan waarin spullen makkelijk en beschermd kunnen worden meegenomen en vervoerd. Kiest u voor een goedkope reistas met als bedrukking uw bedrijfsnaam, uw logo of een andere tekst of afbeelding? Wij maken gratis een digitaal voorstel voor u, zodat u alvast weet hoe de tas er met uw bedrukking uit komt te zien.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 6
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 6

Goedkoop rugzakken bedrukken doet u natuurlijk bij De PennenBoer. Wij bieden u kwalitatief goede rugzakken aan tegen een lage prijs. Rugzakken met bedrukking worden graag ontvangen als relatiegeschenk. Dit relatiegeschenk kan bestaan uit verschillende soorten materialen, bijvoorbeeld; non woven, polyester, etc. U vindt hier rugzakken van verschillende kwaliteiten, met verschillende prijzen. Kies uw favoriet binnen uw budget en wij maken graag een gratis digitaal voorstel voor u met uw bedrukking.

Een bedrukte rugzak is voor iedereen geschikt en een makkelijk product om weg te geven. Er zijn rugzakken met een lichtere kwaliteit die u gemakkelijk kunt gebruiken op beurzen als reclamemiddel, maar er zijn ook uitvoeringen met een zwaardere kwaliteit. De uitvoeringen met een zwaardere kwaliteit worden vaak weggegeven aan belangrijke relaties, klanten en eigen werknemers. Met het weggeven van een bedrukte rugzak bereikt u:

  • verscheidene mensen;
  • de gewenste doelgroep;
  • belangrijke personen voor uw bedrijf.

Soorten rugzakken

Er zijn verschillenden soorten rugzakken, bijvoorbeeld uitvoeringen met verstelbare banden. Door de verstelbare banden kan hij bij iedereen passend worden gemaakt en zal hij vaker gebruikt worden, omdat de ontvanger hem fijn vindt zitten. Er zijn rugzakken met een telefoonhouder of een netje waar je je appel in kunt bewaren. Er zijn verschillenden soorten maten, kleuren en prijzen. Hierdoor vindt u bij De PennenBoer de juiste rugzak die bij uw bedrijf past. Het grote voordeel van een rugzak is dat hij bestaat uit verschillende vakken, zodat uw relatie veel mee kan nemen en dit gewicht kan verdelen over twee schouders.

Rugzak bedrukken

Een rugzak kan worden bedrukt met een zeefdruk of een transferdruk, er kan een meestal vrij grote bedrukking op omdat er een groot drukoppervlak is. Bij een transferdruk wordt uw bedrukking op de rugzak geperst. Bij een zeefdruk wordt een zeef (plaat) gemaakt waar het deel dat bedrukt moet worden, wordt uitgesneden. Daarna komt er een machine overheen die het uitgesneden stuk bedrukt. Een rugzak kan goed bedrukt worden, waardoor uw bedrukking mooi uitkomt. U kunt het relatiegeschenk met allerlei verschillende soorten informatie bedrukken. Het is belangrijk om na te gaan welke informatie u graag wilt verspreiden en waarmee u verder bekend wilt worden. Denk bijvoorbeeld aan uw:

  • logo;
  • bedrijfsnaam;
  • slogan;
  • website / telefoonnummer.

Meer informatie?

Heeft u vragen over tassen bedrukken of over de rugzak zelf of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van de PennenBoer.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Nog meer!

Kijk bij onze andere relatiegeschenken: promotieartikelen, pennen en aanstekers!

Bedrukte rugzakken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.