PERSOONLIJK ADVIES

Rugzakken bedrukken

Bent u op zoek naar een mooi relatiegeschenk dat de ontvanger ook goed kan gebruiken in het dagelijks leven? Laat dan rugzakken bedrukken! Want een rugzak komt altijd goed van pas. Hierdoor kan de ontvanger de bedrukte rugzak meenemen naar het sporten, op vakantie, naar school of werk en nog veel meer. Daardoor zorgt een rugtas bedrukken niet alleen voor een goed relatiegeschenk, maar ook voor een goed promotieartikel. Want door de rugzakken te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo kunt u veel mensen bereiken. Wanneer uw relaties, klanten of werknemers de bedrukte rugzakken gebruiken, dan kunnen veel mensen de bedrukking ook zien. Hierdoor is het niet alleen een goed relatiegeschenk, maar kunt u met een bedrukte rugtas met logo ook uw naamsbekendheid vergroten.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Rugzak bedrukken met logo of bedrijfsnaam

Een bedrukte rugtas is voor iedereen geschikt, daardoor is het een makkelijk product om weg te geven. Daarnaast kan vrijwel iedereen een goede rugzak gebruiken. Laat daarom rugzakken bedrukken bij De Pennenboer en zet de bedrukte rugzakken in op beurzen of geef ze aan uw klanten, relaties of medewerkers! Door onder andere deze opties kunt u de naamsbekendheid van uw bedrijf versterken. Want niet alleen de ontvanger zal de bedrukte rugzak zien, maar ook wanneer de rugzak gebruikt wordt zullen andere de bedrukking kunnen zien. Wanneer de bedrukte rugzak bijvoorbeeld in een drukke winkelstraat of op het strand gedragen wordt, dan kunnen veel andere mensen de bedrukte rugzak zien. Hierdoor zien veel mensen uw bedrijfsnaam of logo. Daardoor wordt uw bedrijf (on)bewust onthouden. Wilt u ook rugzakken bedrukken? De Pennenboer helpt u hier graag bij!

Rugzak personaliseren bij De Pennenboer

Naast rugzakken bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan kunt u de rugzakken ook personaliseren. Hierdoor kunt u net een stap extra zetten voor de ontvanger. Daarmee laat u zien dat diegene belangrijk is voor uw bedrijf. U kunt een rugzak personaliseren voor bijvoorbeeld uw (grote) klanten, relaties of medewerkers. Dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de rugzak te bedrukken met de naam, een persoonlijke tekst, afbeelding of ander ontwerp. Daarmee creëert u een geschenk dat veel waarde zal hebben voor de ontvanger. Daarnaast wordt hierdoor de kans groter dat de ontvanger de bedrukte rugzak ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Door rugzakken te bedrukken heeft u niet alleen een mooi relatiegeschenk, maar is het ook een goed promotieartikel. Rugzakken bedrukken kan eenvoudig bij De Pennenboer. Wij verzorgen uitstekende kwaliteit en bieden onze rugzakken aan tegen scherpe prijzen. Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online!

Andere producten, vragen of advies? De Pennenboer helpt!

Wanneer u rugzakken wilt bedrukken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Is het bedrukken van rugzakken toch niet het geschenk dat u wilt uitdelen? Geen probleem, De Pennenboer heeft een veel breder assortiment beschikbaar. Bekijk bijvoorbeeld onze promotieartikelen, pennen, aanstekers of katoenen tassen. Daarnaast bieden wij nog diverse andere relatiegeschenken aan die u kunt laten bedrukken. Heeft u vragen over rugzakken bedrukken of wilt u graag meer informatie of advies op maat ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met De Pennenboer. Wij zijn eenvoudig te bereiken via onderstaande telefoonnummers of mailadres. Onze specialisten helpen u graag verder. Samen met ons kunt u prachtige relatiegeschenken en promotieartikelen samenstellen en ontwerpen. Bekijk ons aanbod en bestel via onze website!

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Rugzakken bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10