PERSOONLIJK ADVIES

Goedkope kunststof pen bedrukken

Goedkope kunststof pennen met bedrukking vind je natuurlijk bij De PennenBoer. Zoals onze naam al zegt, zijn wij gespecialiseerd in het bedrukken van goedkope kunststof pennen. Ondanks onze lagen prijzen, staat kwaliteit bij ons zeker voorop! Een goedkope kunststof pen met bedrukking is op ieder bureau, in ieder kantoor en in vrijwel ieder huis terug te vinden. Het is een geschenk dat in het dagelijks leven niet meer achterwege gelaten kan worden.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 5
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 5

Iedereen heeft wel een goedkope kunststof pen met bedrukking in huis, op kantoor of in de auto. Veel mensen hebben een goedkope kunststof pen met bedrukking bij zich, bijvoorbeeld in een tas of zak van een kledingstuk. Het geschenk biedt u als bedrijf verscheidene voordelen, onder andere dat het geschenk met open armen zal worden ontvangen en ook zal gaan worden gebruikt.

Goedkope kunststof pennen met bedrukking – soorten

Goedkope kunststof pennen met bedrukking zijn bij De PennenBoer in verschillende soorten te verkrijgen, namelijk:

  • aan een koord;
  • in vormen, zoals een thermometer;
  • frosty kleuren;
  • effen kleuren;
  • twee- of driekleurencombinaties;
  • metallic kleuren.

Kunststof pennen met bedrukking zijn bij De PennenBoer dus in een zeer breed assortiment, tegen lage prijzen te bestellen. In onze webshop hoeft u slechts enkele stappen te volgen waarna uw bestelling met bedrukte kunststof pennen zo snel mogelijk gereed zal worden gemaakt.

Goedkope kunststof pennen bedrukken 

Goedkope kunststof pennen kunt u natuurlijk laten bedrukken bij De PennenBoer. Als wij kunststof pennen bedrukken, maken wij vooral gebruik van de techniek tampondruk. Een tampondruk heeft als eigenschap nauwkeurig en precies te zijn, waardoor er een mooi eindresultaat tot stand komt. 

De goedkope kunststof pen kan zowel met uw naam, logo e.a. worden bedrukt. Dit kan zowel op de clip, als op de kunststof pen zelf. Natuurlijk kunt u ook voor beide kiezen. Op de clip is over het algemeen wat minder plek, waardoor wij u zullen adviseren hier alleen een logo of een korte bedrijfsnaam neer te zetten. Natuurlijk ontvangt u vooraf een proefdruk, hierop zal de kunststof pen te zien zijn met de door u gewenste bedrukking.

Contact opnemen

Mocht u meer vragen hebben over het bedrukken of het geschenk, dan kunt u altijd contact opnemen via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Meer schrijfgeschenken

Voor meer schrijfgeschenken kunt u een kijkje nemen bij onze potlodenmetalen pennen en touch screen pennen!

Goedkope kunststof pen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden van!

Ruben uit Smits

9

Snel

Janine uit Ootmarsum

10

Goede communicatie en levering naar wens

b uit best

10

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9