PERSOONLIJK ADVIES

Pennenset bedrukken

Pennen bedrukken en uitdelen wordt door een groot aantal bedrijven wel gedaan. Wanneer u bij een bedrijf op het kantoor komt liggen er altijd wel bedrukte pennen. Doordat een pen veel gebruikt wordt maakt het ook een uitstekende relatiegeschenk of promotieartikel. Wanneer u wel pennen wilt uitdelen, maar toch net dat stapje meer wilt zetten, dan kunt u ervoor kiezen om een pennenset te bedrukken! Daarmee deelt u prachtige pennen uit, maar doordat het een mooie pennenset is geeft u net iets meer aan uw relaties of klanten. Hierdoor kunt u uw waardering naar uw relaties of klanten uitspreken. Daarnaast kunt u naast de pennen ook het doosje bedrukken van de pennenset. Daarmee heeft u meer ruimte voor een bedrukking en krijgt u dus meer mogelijkheden om het geschenk mooi te bedrukken!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Luxe pennenset bedrukken bij De Pennenboer

Wanneer u op zoek gaat naar een pennenset, dan heeft u uiteraard veel keuze. Bij De Pennenboer bieden wij diverse pennensets aan. Doordat wij veel variatie bieden hebben wij voor elke relatie en elke gelegenheid wel een geschikte pennenset beschikbaar. Wilt u een belangrijke klant of relatie bedanken? Dan bieden wij ook divere luxe pennensets aan. Wanneer u een luxe pennenset gevonden hebt, dan kunnen wij deze uiteraard naar uw wensen bedrukken. Wanneer de pennen gemaakt zijn van metaal, dan kunt u de pennen ook laten graveren. Daarmee geeft u de pennen net wat meer uitstraling. Hierdoor straalt uw bedrukte luxe pennenset nog meer uit! Naast de pennen bieden wij bij de pennensets ook een mooi doosje of koker aan. Deze kunt u ook bedrukken en daarmee maakt u het geschenk mooi af. Dan heeft u samen met de pennen en de koker een mooi geheel dat u kunt weggeven. Wilt u ook een luxe pennenset bedrukken? Bekijk dan ons assortiment en bestel de gewenste pennenset eenvoudig online!

Veel mogelijkheden door een pennenset bedrukken

Doordat de meeste pennensets een doosje hebben, heeft u nog meer mogelijkheden met de bedrukking. Want naast de pennen kunt u ook het doosje of de koker bedrukken. Hierdoor kunt u de pennenset persoonlijk maken met een mooie bedrukking. Laat bijvoorbeeld een persoonlijk dankwoord of andere soort tekst bedrukken. Of kies voor een mooie uitspraak dat diegene als persoon beschrijft, dat kan bijvoorbeeld leuk zijn voor een jubileum van uw persooneel. Daarnaast kunt u door middel van het doosje de pennenset ook nog mooi presenteren. Of u nu gaat voor een luxe pennenset of een “gewone” pennenset, De Pennenboer biedt uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast biedt ons assortiment veel keuze en kunt u voor iedere relatie en iedere gelegenheid een geschikte pennenset bedrukken. Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online!

Meer informatie of andere relatiegeschenken en promotieartikelen?

Naast de pennenset bieden wij nog veel meer relatiegeschenken en promotieartikelen aan. De Pennenboer biedt een ruim assortiment met veel verschillende soorten geschenken. Vindt u het bedrukken van een pennenset niet het juiste geschenk? Dan heeft De Pennenboer dus nog veel meer keuze voor u! Bekijk bijvoorbeeld onze aanstekers, paraplu’s of sjaals. Ongeacht uw keuze, De Pennenboer biedt uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast krijgt u altijd een gratis digitale proefdruk van ons. Hierdoor kunt u zien hoe de bedrukking eruit komt te zien en kunt u nog aanpassingen doen. Pas wanneer u akkoord gaat, gaan wij uw relatiegeschenken of promotieartikelen bedrukken.

Voor vragen, opmerkingen of advies kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wij zijn te bereiken via ons emailadres, telefoon of de live chat op onze website. Samen met onze specialisten zorgt u voor een prachtig relatiegeschenk of promotieartikel voor uw relaties.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Pennenset bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top levering en mooi product

Michel uit Apeldoorn

9

top

jorrit uit hoek van holland

9

Professioneel

Thierry Morreau uit Sint-Truiden

10

Ok

Gino uit Oostende

8