PERSOONLIJK ADVIES

Powerbanks bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 9
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 9

Een goedkoop bedrukte powerbank is een ontzettend handig geschenk om te krijgen en er zal dan ook veel animo voor zijn, mocht u er voor kiezen om deze bedrukt weg te gaan geven. Een goedkope powerbank met bedrukking zorgt ervoor dat de ontvanger nooit meer zonder telefoon of tablet hoeft te zitten, doordat de batterij leeg is. Met een goedkoop bedrukte powerbank hebben zij namelijk altijd een extra batterij bij zich, waaraan de telefoon of tablet weer kan worden opgeladen. Aangezien tegenwoordig vrijwel iedereen in het bezit is van een telefoon of tablet zijn de bedrukte powerbanks erg geliefd bij een groot publiek.

Goedkoop bedrukte powerbanks | wat zijn de verschillen?

Goedkoop bedrukte powerbanks zijn voor verschillende prijzen te bestellen. Vaak weet men niet waar dit prijsverschil door komt, maar dit heeft vooral te maken met het aantal mAh. Hoe hoger de mAh, hoe meer capaciteit de goedkope powerbank heeft. Dus een exemplaar met bijvoorbeeld 2400 mAh kan een smartphone bij wijze van spreken één keer geheel opladen, terwijl een powerbank met de capaciteit van 4800 mAh dit twee keer kan. Het zojuist genoemde is slechts een voorbeeld, omdat het per telefoon verschilt hoeveel mAh er nodig is om deze geheel op te laden.

Powerbanks goedkoop bedrukken

Het goedkoop bedrukken van powerbanks kan op verschillende manieren. De platte modellen kunnen veelal van een full colour bedrukking worden voorzien, ook wel digitale druk genoemd. Mocht u kiezen voor een andere uitvoering, dan zal deze powerbank naar alle waarschijnlijkheid met een tampondruk worden bedrukt. Ook hierbij zijn verschillende kleuren mogelijk, maar kan de bedrukking niet over de gehele powerbank worden aangebracht. De PennenBoer adviseert u graag over de te kiezen powerbank voor uw bedrijf.

Persoonlijk contact

Ons assortiment is erg breed, maar mochten wij daartussen toch niets geschikts kunnen vinden, dan zoeken wij ook graag verder. U kunt dan ook iedere werkdag telefonisch contact opnemen en vanzelfsprekend altijd een mailtje sturen. De contactgegevens zijn:

Bekijk onze andere computer & telefonie artikelen

Bekijk ook ons aanbod in andere computer & telefonie artikelen, zoals: tablethoezenkoptelefoons en telefoon & tablet.

Powerbanks bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.