PERSOONLIJK ADVIES

Linialen bedrukken

Goedkoop bedrukte linialen zijn terug te vinden op ieder bureau in elk kantoor, en dus bedrijf. Vandaar dat wij deze geschenken met veel diversiteit aanbieden. Iedereen kent de uitspraak ‘’meten is weten’’, en met bedrukte linialen kunt u eenvoudig meten, maar ook rechte lijnen trekken en eventuele andere functionaliteiten gebruiken als deze op het geschenk aanwezig zijn.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Een goedkoop bedrukte liniaal kan worden gebruikt voor een brede doelgroep, van jong tot oud. Veel kinderen gebruiken namelijk linialen om mee te tekenen en te kleuren, volwassenen gebruiken ze om rechte lijnen te trekken en objecten op te meten. U heeft dus de mogelijkheid om één geschenk te bestellen voor een zeer grote doelgroep. Dit scheel niet alleen in tijd, maar ook zeker in de kosten.

Goedkope linialen met bedrukking weggeven 

Goedkoop bedrukte linialen zijn al te bestellen voor kleine prijzen. Hierdoor kunnen ze goed als promotieartikel worden gebruikt op bijvoorbeeld beurzen en open dagen. Echter kunt u bij ons ook linialen met meer functionaliteiten bestellen, zoals: 

  • memoblaadjes;
  • rekenmachine;
  • briefopener;
  • paperclip.

Een goedkoop bedrukte liniaal kan dus voor veel meer doeleinden worden gebruikt dan alleen opmeten of rechte lijnen trekken, als u kiest voor één van de bovenstaande uitvoeringen. Met de functionaliteiten zoals hierboven, zal de liniaal met bedrukking standaard een plek op het bureau innemen waardoor hij niet alleen veel gebruikt zal worden, maar ook door veel verschillende mensen gezien zal gaan worden. 

Linialen goedkoop bedrukken

Een goedkoop bedrukte liniaal kan dus zeer goed worden aangepast aan een specifieke doelgroep door de verschillende functionaliteiten die er aan toe te voegen zijn. Ook de liniaal met bedrukking voor uw bedrijf zit hier tussen!

Linialen goedkoop bedrukken, dit is één van de specialisaties van De PennenBoer. Bij ons kan een liniaal namelijk op de standaard en goedkope manier worden bedrukt, maar kan hij ook custom made worden geproduceerd. Hierbij wordt het geschenk geheel naar uw wens geproduceerd, vanaf de afmeting tot aan het kleurgebruik.

Contact opnemen met ons

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met De PennenBoer. Dit kan via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Kijk verder! 

Bekijk ook onze ijskrabberskeycords en sleutelhangers.

Linialen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima contact en uitvoering

Jasper Meere uit Hengelo

8

Prima service

Marjolanda Degrande uit Sint- Andries

8

Top!

Berrith uit Made

10

Persoonlijk en proactief geholpen

Liesbeth uit Hengelo

10