PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte zweetbandjes

Bedrukte zweetbandjes worden veel gebruikt tijdens het sporten. Daarom is het slim om met deze bedrukte relatiegeschenken in te spelen op uw doelgroep. Heeft u bijvoorbeeld een sportschool, geef ieder (nieuw) lid een bedrukt zweetbandje cadeau met de naam van uw sportschool. Ze zullen dit niet alleen waarderen maar ook zeker gaan gebruiken. Dit levert u extra promotie op! Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden voor het weggeven van goedkope zweetbandjes met bedrukking. Deze relatiegeschenken passen namelijk bij ieder bedrijf!  

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Goedkope zweetbandjes met bedrukking vindt u bij De PennenBoer in allerlei soorten. Via onze webshop bekijkt u alle afbeeldingen eenvoudig, waardoor u precies weet hoe het goedkope zweetbandje eruit ziet. Tevens staan op onze webshop alle bijbehorende prijzen vermeld, waardoor u meteen weet waar u aan toe bent. Een ander voordeel van het vermelden van de prijzen, is dat u binnen uw eigen gestelde budget kunt blijven.

Bedrukte zweetbandjes bestellen

Goedkope bedrukte zweetbandjes zijn bij De PennenBoer verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zodat u zeker weet dat u goed kunt inspelen op uw gewenste doelgroep. De goedkope bedrukte zweetbandjes die u bij De PennenBoer kunt bestellen, zijn onder andere:

  • polsbandje met label;
  • polsbandje met rits;
  • hoofdband met label.

Zweetbandjes bedrukken

Zweetbandjes bedrukken met bedrijfsnaam of logo gebeurt met een transferdruk. Alle zweetbandjes in ons online assortiment bevatten een label, op dit label komt de bedrukking. Zweetbandjes met bedrukking rekken namelijk uit tijdens gebruik, maar dit label blijft op zijn plaats. Door middel van het label blijft de bedrukking goed zitten en zal deze lang mee gaan.

Zweetbandjes bedrukken met logo of bedrijfsnaam, daarvoor bent u hier juist. Echter kunt u dit relatiegeschenk ook prima met andere informatie van uw bedrijf bedrukken. Hierbij kunt u denken aan website, telefoonnummer, slogan, etc. Met goedkoop bedrukte zweetbandjes van De PennenBoer promoot u, uw bedrijf!

Meer informatie?

De medewerkers van De PennenBoer beantwoorden graag al uw vragen over de aangeboden relatiegeschenken. Vanzelfsprekend geven zij u ook met veel plezier extra informatie. U kunt de medewerkers van De PennenBoer contacteren door middel van onderstaande gegevens.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

    info@dePennenBoer.nl

Andere gerelateerde relatiegeschenken

Gerelateerde relatiegeschenken in textiel, zijn: schortenportemonnees en caps.

Bedrukte zweetbandjes

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima contact en uitvoering

Jasper Meere uit Hengelo

8

Prima service

Marjolanda Degrande uit Sint- Andries

8

Top!

Berrith uit Made

10

Persoonlijk en proactief geholpen

Liesbeth uit Hengelo

10