PERSOONLIJK ADVIES

Zweetbandjes bedrukken

Bedrukte zweetbandjes worden veel gebruikt tijdens het sporten. Heeft u dus veel sportieve relaties, werknemers of klanten? Laat dan zweetbandjes bedrukken en deel ze uit! Daarmee heeft u niet alleen een leuk geschenk, maar is het ook nog eens een erg bruikbaar geschenk. Heeft u bijvoorbeeld een sportschool, geef ieder (nieuw) lid een bedrukt zweetbandje cadeau met de naam van uw sportschool. Ze zullen dit niet alleen waarderen maar ook zeker gaan gebruiken. Dit levert u extra promotie op! Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden voor het weggeven van goedkope zweetbandjes met bedrukking. Deze relatiegeschenken passen namelijk bij ieder bedrijf! Wilt u zweetbandjes bedrukken? De Pennenboer biedt een ruim assortiment en scherpe prijzen. Bekijk ons aanbod online en bestel eenvoudig via onze website.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Zweetbandjes laten bedrukken bij De Pennenboer

Goedkope zweetbandjes met bedrukking vindt u bij De Pennenboer in allerlei soorten. Via onze webshop bekijkt u alle afbeeldingen eenvoudig, waardoor u precies weet hoe het goedkope zweetbandje eruit ziet. Tevens staat op onze webshop alle bijbehorende prijzen vermeld, waardoor u meteen weet waar u aan toe bent. Goedkope bedrukte zweetbandjes zijn bij De Pennenboer verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zodat u zeker weet dat u goed kunt inspelen op uw gewenste doelgroep. De goedkope bedrukte zweetbandjes die u bij De Pennenboer kunt bestellen, zijn onder andere: een polsband met een label, rits of een hoofdband met label. Hierdoor heeft u genoeg keuze en kunt u afwisselen of een polsband en een hoofdband laten bedrukken. Wilt u zweetbandjes laten bedrukken? Doe dat dan bij De Pennenboer tegen zeer scherpe prijzen!

Bedrukte zweetbandjes bestellen

Zweetbandjes bedrukken met bedrijfsnaam of logo gebeurt met een transferdruk. Alle zweetbandjes in ons online assortiment bevatten een label, op dit label komt de bedrukking. Zweetbandjes met bedrukking rekken namelijk uit tijdens gebruik, maar dit label blijft op zijn plaats. Door middel van het label blijft de bedrukking goed zitten en zal deze lang mee gaan. Hierdoor kunnen wij de zweetbandjes bedrukken in hoge kwaliteit en blijft deze kwaliteit ook voor lange tijd zichtbaar. Wilt u zweetbandjes bedrukken met logo, bedrijfsnaam of een eigen ontwerp? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres. Wij verzorgen niet alleen uitstekende kwaliteit, maar ook een scherpe prijs. Daarnaast bieden wij ook een gegarandeerde levering en een topservice. Want bij De Pennenboer ontvangt u altijd een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog wijzigingen doorvoeren. Want wij gaan uw zweetbandjes bedrukken wanneer u akkoord gaat. Daarom bent u bij ons verzekerd van de juiste bedrukking.

Meer informatie of advies ontvangen? Of toch op zoek naar andere geschenken? Wij helpen graag!

Wilt u graag meer informatie of advies ontvangen over zweetbandjes bedrukken? Neem dan contact met ons op. De medewerkers van De Pennenboer beantwoorden graag al uw vragen over de zweetbandjes bedrukken en alle andere aangeboden relatiegeschenken. Want naast zweetbandjes bieden wij nog diverse andere relatiegeschenken, onder andere schorten, portemonnees, caps en diverse promotieartikelen. Vanzelfsprekend geven onze specialisten u ook met veel plezier extra informatie. U kunt de medewerkers van De Pennenboer contacteren door middel van onderstaande gegevens. Daarnaast zijn wij ook te bereiken via de live chat op onze website. Onze medewerkers staan voor u klaar. Samen met ons kunt u prachtige relatiegeschenken en promotieartikelen creëren. Bekijk onze website en bestel de gewenste geschenken eenvoudig via onze website!

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

    info@dePennenBoer.nl

Zweetbandjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden van!

Ruben uit Smits

9

Snel

Janine uit Ootmarsum

10

Goede communicatie en levering naar wens

b uit best

10

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9