PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop bagagelabels bedrukken

Op zoek naar een geschikt relatiegeschenk? Laat bagagelabels bedrukken. Niet alleen handig voor op reis, maar ook ideaal om bijvoorbeeld aan een laptoptas te maken. Maak hem helemaal naar eigen wens door er een logo op te laten drukken door De Pennenboer! Hierdoor kunnen uw relaties, klanten en werknemers hun koffers en tassen labelen. Daardoor is het makkelijk om te zien welke tas of koffer van hen is. Daarnaast kunnen veel mensen die ook op het vliegveld aanwezig zijn de bedrukte bagagelabels ook zien. Wilt u een kofferlabel bedrukken? Bekijk dan het aanbod van De Pennenboer en bestel de gewenste kofferlabel eenvoudig online. Onze specialisten gaan dan uw bagagelabels bedrukken!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Bedrukte bagagelabels bestellen bij De Pennenboer!

Uw personeel, relatie of klant een leuk geschenk geven? Geef een bedrukte bagagelabel cadeau! Wanneer uw relatie op vakantie gaat en de koffer of reistas weer van de zolder haalt, dan wil diegene de koffer of reistas labelen. Wanneer de koffer of reistas niet gelabeld is, dan bestaat er een kans dat de koffer niet teruggevonden kan worden. Een praktisch relatiegeschenk geven? Bestel bedrukte bagagelabels online bij De Pennenboer!

Voordelen van bedrukte bagagelabels

Wanneer u bagagelabels geeft als relatiegeschenk dan kunt u ervoor kiezen een mooi logo op de labels te laten drukken. Het bedrukken van bagagelabels heeft een aantal voordelen. Het eerste voordeel is dat uw relatie de koffer of reistas makkelijker terugvindt. Koffers en tassen lijken erg op elkaar en wanneer er een label aanhangt is het toch makkelijker om de tas of koffer terug te vinden. Het tweede voordeel is de bagage altijd gelabeld is met persoonlijke gegevens. Wanneer uw relatie de koffer of reistas verliest, dan kan diegene die de koffer of reistas vindt het makkelijker terugbrengen naar de rechtmatige eigenaar. Tot slot heeft een bedrukt bagagelabel als voordeel dat het overal te zien is en een mooie branding is voor uw bedrijf. Op de vliegvelden en bestemmingen waar de relatie naar toe gaat, zijn veel mensen die de bedrukte labels met uw logo zullen zien. Goedkoop labels laten bedrukken? Bij De Pennenboer wordt gebruikt gemaakt van speciale technieken om producten te bedrukken tegen een voordelige prijs!

Bagagelabels laten bedrukken bij De Pennenboer

De Pennenboer heeft een ruim aanbod relatiegeschenken in haar assortiment. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bekijk onze website voor alle mogelijkheden. Komt u er niet helemaal uit? Neem contact met ons op en krijg persoonlijk advies. Wilt u bagagelabels laten bedrukken maar twijfelt u over hoe de labels eruit komen te zien? Bij De Pennenboer krijgt u een gratis digitale proefdruk. Pas na uw akkoord bedrukken wij de artikelen. Wanneer u toch iets wilt veranderen aan het ontwerp, dan passen wij dit voor u aan! Alle artikelen in de webshop zijn eenvoudig te bestellen en hebben een snelle levertijd. Bent u op zoek naar mooie seizoensartikelen? Kijk dan eens op onze seizoensartikelen pagina! Bestel nu bagagelabels online bij De Pennenboer!

Goedkoop bagagelabels bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima contact en uitvoering

Jasper Meere uit Hengelo

8

Prima service

Marjolanda Degrande uit Sint- Andries

8

Top!

Berrith uit Made

10

Persoonlijk en proactief geholpen

Liesbeth uit Hengelo

10