PERSOONLIJK ADVIES

Duurzame relatiegeschenken bedrukken

Tegenwoordig zien we ze steeds vaker, de duurzame relatiegeschenken. Want het duurzaam ondernemen wordt een steeds belangrijker aspect in de bedrijfsvoering. Daarbij hoort uiteraard ook het laten bedrukken en weggeven van duurzame relatiegeschenken. Juist daarmee kunt u het aan klanten, relaties en medewerkers laten merken dat u aan duurzaamheid denkt als bedrijf. Door duurzame geschenken uit te delen onderhoudt u niet alleen de relatie met verschillende doelgroepen, maar kunt u nu dus ook de duurzaamheid binnen uw bedrijf promoten. Wilt u duurzame relatiegeschenken met logo of ander ontwerp laten bedrukken? Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 9
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 9

Jouw eigen duurzame relatiegeschenken bedrukken is gemakkelijk bij De PennenBoer. Onze categorie duurzame relatiegeschenken omvat een breed assortiment aan allerlei producten zodat we zeker weten dat er een geschikt duurzaam product voor jouw bedrijf tussen zit. Ook qua bedrukking zijn er allerlei mogelijkheden om jouw bedrijfslogo, bedrijfsnaam of een andere gewenste bedrukking mooi aan te brengen op de eco producten.

Bedrukte duurzame relatiegeschenken - soorten

Zoals hierboven al beschreven vind je bij De PennenBoer allerlei soorten duurzame relatiegeschenken die kunnen worden bedrukt. Enkele voorbeelden zijn:

-          Pennen;

-          Tassen;

-          Keycords;

-          Potloden.

De bedrukte duurzame geschenken hebben allemaal als voordeel dat ze ecologisch verantwoord zijn, iets wat helemaal past binnen deze tijd! Met deze kleine aanpassing in productkeuze, maak je een groot verschil voor het milieu. Dit zal ook bij jouw klanten niet onopgemerkt blijven. Duurzame relatiegeschenken met een bedrukking passen bijvoorbeeld ook erg goed bij een duurzame strategie of een evenement waar veel bezoekers naartoe komen.

Het bedrukken van duurzame relatiegeschenken

Duurzame relatiegeschenken voorzien van een bedrukking is op verschillende manieren mogelijk. Bij De PennenBoer kennen we onder meer de volgende bedrukkingstechnieken:

-          Transferdruk;

-          Zeefdruk;

-          Tampondruk;

-          Gravering.

Vrijwel alle bedrukkingstechnieken bieden de mogelijkheid met meerdere kleuren of zelfs full colour te werken. Dat betekent dat er dus van alles mogelijk is qua de bedrukking van jouw eco artikelen. Bij De PennenBoer ontvang je na het plaatsen van een bestelling altijd eerst een digitaal voorstel. Op het digitale voorstel is het duurzame relatiegeschenk te zien dat jij hebt uitgekozen met de bedrukking die je hebt doorgegeven. Mocht je naar aanleiding van het digitale voorstel toch niet helemaal tevreden zijn of een andere bedrukking willen proberen dan helpen de medewerkers van De PennenBoer jou daar graag bij. Je kunt ze bereiken via de online chat, maar ook per mail of via de telefoon.

info@depennenboer.nl  
- 074 - 711 0211 (NL)
- 078 - 48 1648

Toch op zoek naar iets anders?
Bij De PennenBoer hebben we natuurlijk nog veel meer relatiegeschenken die kunnen worden bedrukt met jouw logo of bedrijfsnaam. Kijk ook eens bij: handdoekenbidonsparaplu’s.

Duurzame relatiegeschenken bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden van!

Ruben uit Smits

9

Snel

Janine uit Ootmarsum

10

Goede communicatie en levering naar wens

b uit best

10

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9