PERSOONLIJK ADVIES

Champagneglazen bedrukken

Bij een bijzondere gelegenheid hoort champagne, en dat drink je natuurlijk uit een champagneglas. Hoe leuk is het als uw personeel uit een champagneglas kan drinken met uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp erop. Of als u glazen cadeau geeft aan uw relaties.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Wanneer gebruikt u de bedrukte glazen?

Normaal gesproken worden champagneglazen alleen gebruikt bij bijzondere gelegenheden, maar dat hoeft natuurlijk niet! Bij elke gelegenheid kan een bedrukt champagneglas gebruikt worden. Denk aan een gewone (vrijdagmiddag) borrel, een verjaardag of het behalen van een groot doel op de werkvloer. Laat de kurk maar knallen!

Bij de Pennenboer hebben wij een ruim assortiment champagne glazen. U kunt al bestellen vanaf 6 stuks, en de bedrukking op de glazen kan in 4 kleuren. U zult zien dat wij veel verschillende inhoudsmaten hebben:

  • 15 cl;
  • 17 cl;
  • 20 cl;
  • 21 cl;
  • 22,8 cl;
  • 22 cl;
  • 23 cl;
  • 28,3 cl;
  • 29,8 cl.

Proefdruk

Er is veel mogelijk, ook voor uw wens! U kunt een gratis digitale proef aanvragen. Dan wordt uw gekozen bedrukking, logo, bedrijfsnaam of boodschap op het gekozen glas gezet. Zo kunt u zien hoe het product eruit komt er zien. Als u de proef heeft ontvangen en u bent er niet tevreden mee dan kan het nog gewoon aangepast worden.

Combineren

De bedrukte champagneglazen kunnen leuk gecombineerd worden met andere producten. Denk bijvoorbeeld aan: chocolade, luxe pennen en biologische drankjes, een leuk extraatje is de wijn & champagne set. Hiermee kan een open fles weer afgesloten worden. Door op alle producten uw logo, bedrijfsnaam of boodschap te bedrukken, krijgt u een opvallend en leuk samengesteld pakket om met kerst uit te delen.  

 

Heeft u vragen of hulp nodig?

Dat is geen probleem, onze medewerkers helpen u graag. U kunt contact opnemen via de chat, via info@depennenboer.nl of bel naar 074 – 711 0211.

Champagneglazen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Erg goede kwaliteit en snel geleverd

Lars uit Neede

10

Makkelijk te bestellen en mooie kwaliteit

Moniek uit Meteren

9

Snel netjes en fijne communicatie

Kevin uit Heerhugowaard

10

Goede kwaliteit

Bob Steendijk uit 's-Hertogenbosch

9