PERSOONLIJK ADVIES

Shakebekers bedrukken

Een gezond leven is de afgelopen jaren erg populair. Geef uw bedrijf een gezonde boost door shakebekers te bedrukken met je eigen logo, ontwerp of boodschap. Of je nu een bedrijf hebt dat totaal niks met de sportsector te maken heeft of dat je een eigen sportschool hebt, een shakebeker is een sportief geschenk en altijd welkom.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Wat is een shakebeker?

Een shakebeker is een soort bidon, maar een stuk groter. Vaak worden de bekers gebruikt tijdens, na of voor het sporten, omdat in shake bekers makkelijk eiwit/proteïne drank gemixt kan worden. Voeg wat water en poeder toe, even shaken, en klaar voor gebruik!

Eiwitten en proteïnen komen meestal in een poedervorm. Als dit niet goed gemixt wordt dan ontstaan er klonten in het drinken, dit wil je natuurlijk voorkomen. Daarom zit er in onze shakebekers een handige shake ball of elektrische mixer. Dit zorgt dat het poeder goed gemixt wordt met het water.

Het gebruik

De bedrukte shakebekers kunnen gebruikt worden als relatiegeschenk, als cadeau bij een winactie, op een evenement of als een promotieproduct.

Het leuke aan de bekers is dat ze niet alleen voor eiwit/proteïnen shakebeker gebruikt kunnen worden. Ook om yoghurt, salade of snacks in te doen. Het meenemen van de beker is ook makkelijk. Natuurlijk kan de gebruiker er ook gewoon water of andere dranken uit drinken.

Beschikbaar in verschillende inhoudsmaten:

  • 450 ml;
  • 500 ml;
  • 590 ml;
  • 600 ml;
  • 650 ml;
  • 720 ml;
  • 820 ml.

De shakebekers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Er is voor elke huisstijl een optie. Laat je eigen logo, bedrijfsnaam of ontwerp erop drukken en maak effectief en op een (relatief) goedkope manier reclame voor je bedrijf. Heb je liever een beker zonder bedrukking? Dat kan ook!

 

Bekijk ook andere sportproducten: tennisballensporttassen en sporthanddoeken.

Heb je vragen? Neem dan contact op via: de chat, bel naar 074-711 0211 of mail naar info@depennenboer.nl

Shakebekers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10