PERSOONLIJK ADVIES

Kinder caps bedrukken

Het is niet altijd makkelijk om een geschikte cap voor kinderen te vinden, die te bedrukken is. Vaak zijn de caps geschikt voor volwassenen en zijn ze dus te groot. Bij De PennenBoer vindt u een mooi assortiment met kinder caps. De kinder caps kunt u laten bedrukken met een tekst of afbeelding, zoals een bedrijfsnaam of logo. De bedrutke kinder caps kunt u bijvoorbeeld uitdelen op een sportief evenement of bij het boeken van een vakantie. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Veel mensen willen unieke caps hebben waarvan iedereen opkijkt, maar veel mensen slagen er niet in om de juiste kinder cap te vinden. De ene cap heeft niet de juiste kleur of de vorm is niet volgens hun smaak. Maar gelukkig is er een oplossing om deze behoefte te vervullen, bij De Pennenboer zijn veel artikelen te bedrukken naar eigens wens. Heeft u kinderen op een vereniging en hebben ze stijlvolle kinder caps, hoeden, bandana’s en andere hoofddeksels nodig? Dan is De Pennenboer de winkel waar hoofddeksels met een voordelige prijs worden verkocht. In onze shop zijn er veel verschillende soorten kinder caps in alle soorten, maten en kleuren. De kinder caps kunnen voorzien worden van teksten en logo’s. De kinder caps zijn er in mooie felle kleuren waardoor elk kind heel blij wordt. Bij De Pennenboer worden niet alleen kinder caps verkocht maar ook veel andere artikelen zoals polo’s, jassen en overhemden. Er is een mogelijkheid om de gehele outfit die iemand draagt te ontwerpen met leuke teksten en logo’s.

Divers en kleurrijk assortiment aan kinder caps

Een kinder cap is natuurlijk een mooie accessoire voor het mode gebruik. Met de keuze tot zelfontwerpen zijn alle caps die ontworpen worden een pretje. Met de teksten en logo’s worden de kinder caps alleen maar exclusiever en persoonlijker. Met de kleurrijke en smaakvolle kinder caps maakt u elk kind weer blij. De kinder caps zijn erg handig om de zon uit de ogen te houden en het is ook geschikt om verenigingen en bedrijven te promoten. Door deze kinder caps gratis te geven aan kinderen kan uw vereniging of bedrijf meer naamsbekendheid krijgen, tevens wordt ook de reputatie van bedrijven en verenigingen verhoogt. De katoenen kinder caps zijn 100% gemaakt van katoen waardoor de kinder caps extra lang mee gaan. Bij De Pennenboer vindt u gegarandeerd alleen maar kwaliteit. Via het online ontwerp systeem is het gemakkelijk om teksten en logo’s te plaatsen. Er is een ruime keuze van lettertypes die te bekijken zijn met een digitale proef abeelding.

Exclusieve service voor de mooiste relatiegeschenken

Bij De Pennenboer geven wij om onze klanten, daarom streven wij elke dag naar een exclusieve service. Met de gratis digitale proef druk proberen wij de klant een bepaald beeld te geven van hoe de bedrukte producten eruit zien. Na uw aanvraag voor de digitale proef druk krijgt u binnen 24 uur (tijdens werkdagen) uw digitale drukproef per e-mail. Bestellingen boven de €500,- worden gratis verzonden, beneden de €500,- wordt er €12,50 verzendkosten gerekend. Als u een geschenk stuurt, is er een mogelijkheid om de producten te verpakken. Bij verzending van geschenken wordt er een speciale verpakking omheen gewikkeld. Heeft u vragen of adviezen nodig, dan kunt u ons bereiken op: 074 - 711 0211.

Kinder caps bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima

Hans uit Maassluis

9

Top canvastas!

Monique Pessers uit 's-Hertogenbosch

10

UItstekend geholpen en erg goede kwaliteit!

Karlijn uit Den Helder

10

prima service en zeer meedenkend!

L. uit Hengelo

9