Goedkoop   Duidelijk   Snel

078 - 48 1648
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 5 tot 7 werkdagen (1)
  2. 8 tot 10 werkdagen (4)
Minimale afname
  1. 50 (1)
  2. 100 (1)
Materiaal
  1. Katoen (4)
  2. Overig (1)
Bedrukking
  1. 1 kleur (5)
  2. 2 kleuren (5)
  3. 3 kleuren (5)
  4. 4 kleuren (5)

Kinder caps

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bij relatiegeschenken en promotie artikelen is het van belang om in te spelen op uw doelgroep. Voor sommige bedrijven vallen ook kinderen in de doelgroep, maar vergeet ook de kinderen van uw klantenkring niet. Kinderen zijn zeer dankbare ontvangers geschenken. Een voorbeeld van een geschenk dat uitstekend is geschikt voor kinderen, zijn kinder caps. De cap komt van pas op een zonnige dag maar zal door kinderen ook graag worden gedragen wanneer de zon niet schijnt. Deel kinder caps uit op een sportevenement of een beurs waarbij kinderen aanwezig zijn. Bij kinderen bent u er bijna zeker van dat de cap wordt gedragen! Dit betekent blije kinderen maar ook een stukje reclame voor uw bedrijf. Wanneer u de caps laat bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo zal deze op verschillende openbare plekken worden gezien! De nieuwsgierigheid naar uw bedrijf wordt gewekt wanneer een kind de door u geschonken bedrukte kinder cap draagt.

Bedrukte kinder caps bestellen bij de Pennenboer

Voor het bestellen van bedrukte kinder caps bent u bij de Pennenboer aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten kinder caps die u allen kunt laten bedrukken. Kies voor een baseball cap of een hippe snap back cap. De caps zijn verkrijgbaar in allerlei soorten kleuren en bestelt u al vanaf € 1,17 per stuk. De katoenen kindercaps zijn gemaakt van 100% katoen en gaan enorm lang mee waardoor kinderen hier lange tijd veel plezier van zullen hebben. De kindercaps kunnen op verschillende manieren worden bedrukt. Via het online ontwerp systeem kunt u gemakkelijk een logo, tekst of bedrijfsnaam op de cap laten plaatsen. Er is een ruime keuze aan verschillende lettertypes. Van het door u gekozen ontwerp ontvangt u een digitale proefdruk, zodat u precies weet hoe de cap er uiteindelijk uit komt te zien. Bekijk het aanbod aan kleurrijke en smaakvolle kindercaps online en maak uw keuze.

Vele soorten promotie artikelen en relatiegeschenken bij de Pennenboer

Naast kinder caps bestaat het assortiment van de Penneboer uit nog veel meer. Wij bieden vele andere artikelen geschikt voor kinderen maar ook voor (toekomstige) klanten en relaties in andere doelgroepen. Het assortiment is in categorieën verdeeld en overzichtelijk weergegeven in onze webshop. Wij bieden goedkope geschenken vanaf € 0,05 maar ook luxe gifts en premium geschenken. Heeft u vragen of advies nodig voor het bestellen van uw relatiegeschenken, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. Wij streven naar exclusieve service. Onze artikelen zijn van uitstekende kwaliteit en worden snel bedrukt en geleverd. Bestellingen boven de € 500,00 verzenden wij gratis. Bekijk ons uitgebreide assortiment en plaats uw bestelling!