PERSOONLIJK ADVIES

Yoghurtbekers bedrukken

Een gezonde leefstijl is belangrijk, uw bedrijf kan hierop in spelen, door een gezond relatiegeschenk te kiezen. Yoghurtbekers zijn hier een goed voorbeeld van. Bij de PennenBoer kunnen yoghurtbekers bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of eigen / ander ontwerp! Zo wordt uw bedrijf niet alleen bekender maar krijgt het ook een gezonde uitstraling. Wilt u yoghurtbekers bedrukken en uitdelen aan uw klanten, medewerkers, relaties of andere doelgroepen? Dan kunt u de yoghurtbekers personaliseren per doelgroep. Daarmee sluit de bedrukte yoghurtbeker nog beter aan bij de doelgroep en zet u net dat stapje extra. Bekijk ons assortiment hieronder en bestel eenvoudig online. Wij helpen u graag bij het bedrukken van yoghurtbekers!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Multifunctioneel

Yoghurtbekers, de naam zegt het al; een beker voor yoghurt. Maar, dat is niet alles wat in de beker kan. Denk bijvoorbeeld ook aan soep, de yoghurtbeker is lekvrij. Hierdoor kan de soep vervoerd worden zonder enige verspilling en geknoei.  

Veel yoghurtbekers hebben een gescheiden compartiment, hierin kan muesli of fruit goed en droog bewaard worden. In dit aparte bakje kunnen ook andere dingen bewaard worden zoals een dip. In de beker kunnen kleine groentes bewaard worden. Beide delen van de bedrukte yoghurtbeker blijven zo vers en knapperig.

De bedrukte yoghurtbeker kunt u weggeven bij bijvoorbeeld een open dag of als er klanten/relaties langs komen en u wilt ze extra bedanken. Een yoghurtbeker is een uniek geschenk en het zal steeds weer opnieuw gebruikt worden. Zodra de ontvanger de beker gebruikt, ziet de omgeving uw logo of bedrijfsnaam. Hiermee wordt uw naamsbekendheid groter. Daarnaast is het goed voor het milieu, de ontvanger kan de bedrukte yoghurtbeker steeds opnieuw gebruiken. Er hoeft niet elke keer afval weggegooid te worden.

De yoghurtbeker heeft alleen maar VOORDELEN. Milieuvriendelijk, handig, uniek en opvallend. Allemaal punten die uw bedrijf gaat uitstralen als u kiest voor dit product als relatiegeschenk.

Bedrukken

U heeft de bestelling geplaatst, wat nu? U ontvangt een gratis digitale proefdruk, het bijgevoegde ontwerp is op de yoghurtbeker geplaatst. Dit geeft u een goed beeld van het eindproduct. Mocht u toch niet helemaal tevreden zijn met de proef, dan kan er nog van alles aangepast worden. Pas als u akkoord geeft zal de productie starten!

Naast bedrukte yoghurtbekers zijn er bij de Pennenboer veel andere producten verkrijgbaar. Bekijk ook: drinkflessenkatoenen tassen en broodtrommels.

Yoghurtbekers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10