PERSOONLIJK ADVIES

Bureau accessoires bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Goedkope bureau accessoires moeten ondanks lage prijzen, van goede kwaliteit zijn en dergelijke artikelen vindt u bij De PennenBoer! Hoewel het aanbod uit zeer goedkope relatiegeschenken bestaat, staat kwaliteit hoog in het vaandel samen met service en snelheid. U zult bij het gebruik van de webshop dan ook ontdekken dat:

  • U gemakkelijk kunt vergelijken
  • Onze werknemers u te woord staan bij onduidelijkheden
  • Het bestellen net zo gemakkelijk is
  • De producten snel en correct bij u thuis of op kantoor worden bezorgt

Bedrukte bureau accessoires kunt u voor zowel uw eigen bedrijf als voor uw relaties bestellen. Het is verzorgt wanneer uw eigen bureau accessoires één geheel zijn en men accessoires heeft met het eigen bedrijfslogo.

Wanneer u bureau accessoires weggeeft aan uw relaties maakt u reclame op de plek waar de beslissingen worden gemaakt. Daarnaast geeft u praktische artikelen weg die een duidelijke functie hebben en dergelijke producten zorgen ervoor dat men vaker in aanraking komt met het bedrukte logo. U kunt deze producten daarnaast ook zeer gemakkelijk aan uw relaties geven! U kunt immers poststukken voorzien van een markclip, notitieblokken e.d. meesturen met de post, notitieboeken en pennenhouders achterlaten bij afspraken en nog veel meer.

Bureau accessoires – het aanbod

Het aanbod van De PennenBoer is veelzijdig en de categorie bureau accessoires omvangt dan ook verschillende promotieartikelen. Een greep uit onze webwinkel:

  • Markclips, paperclips, etc.
  • Notitieblokken en notitieboeken
  • Kleefnotities
  • Klemborden
  • Pennenhouders

Bureau accessoires bedrukken

Bureau accessoires worden bij De PennenBoer goedkoop bedrukt middels verschillende technieken die tot een kwalitatief goed resultaat komen. Afhankelijk van het relatiegeschenk die bedrukt moet worden en het bijbehorende materiaal, wordt een druktechniek geselecteerd en daarmee uw logo en/of tekst op het promotieartikel aangebracht.

Let wel, na bestellen ontvangt u vóór het betalen van ons een proefdruk. Met deze proefdruk kunt u zien hoe wij uw aangegeven wensen (kleur, logo, etc.) op de bureau accessoires aanbrengen. Nadat deze proef goedgekeurd is ontvangt u de factuur en de betaallink. Na betaling worden de bureau accessoires bedrukt.

Contact met ons

Wanneer u vragen heeft over het bestelproces of over de producten, dan kunt u onze werknemers vrijblijvend bereiken via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Goedkope relatiegeschenken

Wellicht zijn er ook andere goedkope promotieartikelen die u aanspreken, zoals pennen, documentenmappen en linialen

Bureau accessoires bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima contact en uitvoering

Jasper Meere uit Hengelo

8

Prima service

Marjolanda Degrande uit Sint- Andries

8

Top!

Berrith uit Made

10

Persoonlijk en proactief geholpen

Liesbeth uit Hengelo

10