PERSOONLIJK ADVIES

Golfballen bedrukken

Bedrukte golfballen zijn fantastische relatiegeschenken. De golfballen bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking zijn namelijk goede reclamedragers. Dankzij dit geschenk komt uw logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking op een leuke manier naar voren. Daarnaast komt golfballen bedrukken helemaal van pas wanneer u uw relaties wel eens meeneemt naar de golfbaan. Laat dan golfballen bedrukken en deel deze uit. Daarnaast kunt u ook nog een bedrukte golf tee als een mooi visitekaartje meegeven. Hiermee kun je een goede beurt maken bij uw relaties en een sportieve indruk achterlaten wanneer u ze uitdeelt. Wilt u golfballen bedrukken? Bekijk dan ons assortiment en bestel eenvoudig online! De Pennenboer biedt genoeg keuze, waardoor iedereen geschikte golfballen kan laten bedrukken.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Bedrukte golfballen | Assortiment

In de webshop van De PennenBoer vindt u een uitgebreid assortiment bedrukte golfballen. U kunt kiezen voor professionele driedelige of vierdelige golfballen in allerlei varianten. Deze golfballen zijn per drie verpakt in een doosje, en met vier van deze doosjes in een verpakking. Ook kunt u tweedelige blanco golfballen laten bedrukken, deze balletjes bevatten geen merknamen en/of nummers en zijn beschikbaar in diverse kleuren: wit, zwart, rood, geel, oranje, roze, bruin, paars, lichtblauw, donkerblauw, goud, groen en donkergroen.

Bedrukte golfballen | Custom made

Wilt u uw eigen golfbal volledig zelf ontwerpen? Vanaf 3000 stuks kunt u een custom made golfbal bestellen. Hierop kunt u een all-over full colour bedrukking laten aanbrengen op een tweedelige golfbal. Met deze golfbal kunt u zich goed onderscheiden en heeft u alle vrijheid in het ontwerp.

Bedrukte golfballen | Hoe bestellen?

Het bestellen van bedrukte golfballen gaat heel eenvoudig. Eerst kiest u uw favoriete golfbal en eventueel de gewenste kleur. Daarna geeft u aan hoeveel stuks u wilt bestellen en kunt u de bedrukking uploaden. Ook is het mogelijk om een tekst te typen en een lettertype te selecteren, wij maken dan de bedrukking voor u.

Bedrukte golfballen | Digitale drukproef

Om er zeker van te zijn dat de golfballen zo worden als u wilt, maken wij altijd een digitale drukproef in pdf-formaat. Hierop ziet u de door u gekozen golfbal waar wij de bedrukking op geplaatst hebben. U kunt hierin wijzigingen laten aanbrengen. Pas als u akkoord geeft, gaan de golfballen in productie en sturen wij deze naar u toe.

Contact

Heeft u vragen of wilt u advies over de bedrukte golfballen of andere producten? Bel, mail of chat dan met ons via deze gegevens:

Andere producten

Bent u op zoek naar een ander product dan bedrukte golfballen? Kijk eens bij katoenen tassenzonnebrillen en pennen.

Golfballen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfect!

Robin en Kitty uit Beek en Donk

9

Prijs/kwaliteit verhouding van het produkt is net aan voldoende

Arjan uit West-Knollendam

6

Prima snelle service, leuke producten aan een gunstige prijs

Ingrid uit Heist o/d Berg, België

10

perfecte levering van bedrukte aanstekers

Babs uit Lokeren

10