PERSOONLIJK ADVIES

Rolmaten bedrukken

Rolmaten bedrukken met uw eigen logo, bedrijfsnaam of ontwerp, dat kan bij De PennenBoer. Hoe leuk is het om jouw vakmannen op stap te sturen met hun eigen bedrukte rolmaat. De PennenBoer heeft veel verschillende rolmaten die bedrukt kunnen worden naar uw wensen. Er is veel mogelijk, er is ook iets dat bij uw huisstijl past! Daarnaast kunt u ook uw relaties, klanten en medewerkers verrassen met een bedrukte rolmaat. Want ook wanneer er ergens tijd geklust wordt kan een rolmaat goed gebruikt worden. Wilt u rolmaten bedrukken en uitdelen aan diverse doelgroepen? De PennenBoer kan u daarbij helpen. Wij bieden een uitgebreid aanbod van uitstekende kwaliteit. Daarnaast bieden wij rolmaten in verschillende prijsklassen. Hierdoor is er voor elk bedrijf en elke doelgroep wel een geschikt rolmaat om te bedrukken. Bekijk en bestel de rolmaten eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Rolmaten bedrukken voor echte vakmannen

Rolmaten bedrukken en uitdelen kan goed van pas komen wanneer u veel klanten of relaties hebt die in de bouw werkzaam zijn. Echter wordt rolmaten niet alleen gebruikt door mensen in de bouw. Want in vrijwel ieder huis is het handig om een rolmaat te hebben. Hierdoor kunt u als bedrijf rolmaten bedrukken en uitdelen aan al uw klanten, relaties en medewerkers. Want voor veel mensen kan het hebben van een rolmaat handig zijn wanneer iets gemeten moet worden. Dankzij de bedrukte rolmaten kunnen mensen reclame voor uw bedrijf maken. Daarnaast komt uw bedrijf ook steeds weer naar voren wanneer de bedrukte rolmaten gebruikt worden. Laat rolmaten bedrukken bij De PennenBoer met logo, bedrijfsnaam of een andere bedrukking!

Rolmaten bedrukken en combineren

Rolmaten zijn in veel verschillende maten verkrijgbaar. Er zijn grote rolmaten die vooral door timmermannen gebuikt worden. Er zijn ook rolmaten die een stuk kleiner zijn en die in iemands broekzak passen. Deze worden vaak gebruikt bij beroepen die geen verband hebben met de bouw, bijvoorbeeld in het ziekenhuis. De PennenBoer heeft veel verschillende maten rolmaten die u kunt bedrukken. Namelijk rolmaten van 1 tot en met 5 meter. Daarnaast kunt u de rolmaten bedrukken en combineren met andere handige klusgeschenken. Denk bijvoorbeeld aan timmermanspotloden, multi-tools of duimstokken. Daarmee geeft u de klussers een uitstekend pakket dat goed gebruikt kan worden tijdens het werk of bij de klus in het huis. Wilt u rolmaten bedrukken en combineren? De Pennenboer helpt u hier graag bij!

Heeft u vragen? Of wilt u andere geschenken bedrukken, wij kunnen u helpen!

Heeft u hulp nodig bij iets of heeft u een vraag, onze medewerkers helpen u graag. Neem contact op via de chat op de site, bel naar 074 – 711 0211 of mail naar info@depennenboer.nl. Zelf kunt u ook makkelijk via de website uw gekozen product bestellen. Bent u op zoek naar andere geschenken? Ook dan kan De PennenBoer u voorzien van kwaliteit geschenken tegen een scherpe prijs. Bekijk bijvoorbeeld onze pennen, mokken, paraplu’s en talloze andere geschenken. Ongeacht het geschenk dat u bedrukt, u krijgt altijd een gratis digitale proefdruk. Wilt u iets wijzigen? Dan is dat geen probleem! Wij gaan het geschenk pas bedrukken wanneer u akkoord gaat. Daarom bent u bij ons verzekerd van uitstekende kwaliteit! Relatiegeschenk of promotieartikel nodig? Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online!

Rolmaten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden van!

Ruben uit Smits

9

Snel

Janine uit Ootmarsum

10

Goede communicatie en levering naar wens

b uit best

10

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9