PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop waaiers bedrukken

Heerlijk op een warme zomerdag: een waaier om jezelf enige koelte toe te wapperen. Goedkoop waaiers bedrukken is zeer geliefd voor op festivals of om toe te voegen aan een strand- of vakantiepakket. Door bijvoorbeeld waaiers met logo te bedrukken kunt u op een leuke manier reclame (laten) maken voor uw bedrijf. Wanneer de bedrukte waaiers gebruikt worden komt uw logo steeds weer naar voren, waardoor u in de gedachten van de ontvanger blijft. Wilt u ook waaiers laten bedrukken? Kies hieronder uw favoriete waaier en laat de waaier bedrukken bij De PennenBoer! Onze specialisten gaan de waaiers bedrukken en zorgen voor een uitstekende kwaliteit!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Waaiers laten bedrukken bij De Pennenboer

Wilt u waaiers bedrukken en uitdelen aan uw relaties, klanten en personeel? Dan kunt u waaiers laten bedrukken bij De Pennenboer. Bij ons het mogelijk om de waaier geheel naar eigen wens te laten bedrukken. Bekijk ons aanbod waaiers en kies de meest geschikte waaier uit. Vul daarna de gevraagde gegevens in en geef aan welke bedrukking er op de waaier moet komen. Wanneer we uw bestelling ontvangen, dan stellen wij een digitale proefdruk op. Aan de hand van de gratis digitale proefdruk kunt u zien hoe uw bedrukte waaier eruit komt te zien. Wilt u nog wat aanpassen? Dan is dat zeker mogelijk. Want wij gaan uw waaiers pas bedrukken wanneer u akkoord gaat. Hierdoor bent u bij De Pennenboer verzekerd van de juiste bedrukking. Daarnaast garanderen wij een uitstekende kwaliteit en bieden wij onze waaiers aan tegen scherpe prijzen. Wilt u waaiers laten bedrukken? Bekijk dan ons assortiment en laat De Pennenboer de waaiers bedrukken!

Bedrukte waaiers met logo

Zoekt u naar een geschikt relatiegeschenk of promotieartikel voor op een warme zomerdag? Kies dan voor een bedrukte waaier met logo! Want op een zomerdag is een beetje verkoeling soms erg welkom. Dankzij uw bedrukte waaier kan uw relaties, klant of werknemer zichzelf verkoelen. Daarnaast kunnen zij met de bedrukte waaier met logo ook reclame voor uw bedrijf maken. Want wanneer de bedrukte waaier wordt meegenomen naar het strand of park, dan is het mogelijk dat veel andere mensen de bedrukte waaier zullen zien. Daardoor is het mogelijk dat andere mensen de bedrukking en dus uw bedrijf zullen zien. Dankzij dit prachtig relatiegeschenk kunt u dus niet alleen uw klanten, relaties en werknemers verkoelen, maar ook reclame maken! Laat daarom waaiers met logo, bedrijfsnaam of andere opdruk bedrukken! Daarnaast kan een bedrukte waaier elk jaar gebruikt worden, daarmee heeft u een geschenk dat langdurig gebruikt kan worden. Wilt u ook waaiers bedrukken? Bekijk dan ons aanbod en bestel eenvoudig online!

Ruim aanbod relatiegeschenken en promotieartikelen

Bij De Pennenboer geniet u van uitstekende kwaliteit en een goede service tegen zeer scherpe prijzen. Wilt u waaiers laten bedrukken met logo of andere opdruk? Dan zit u bij De Pennenboer dus aan het juiste adres! Naast waaiers bedrukken bieden wij echter nog een veel breder assortiment aan. Daarom hebben wij voor vrijwel elk bedrijf en elk moment een geschikt relatiegeschenk of promotieartikel beschikbaar. Bent u op zoek naar andere geschenken? Bekijk dan ons volledige aanbod op onze website en bestel eenvoudig online. Wij bieden bijvoorbeeld andere zomerse geschenken zoals slippers, koeltassen en petten. Daarnaast bieden we ook diverse promotieartikelen en relatiegeschenken aan die het hele jaar te gebruiken zijn bijvoorbeeld pennen, aanstekers of winkelwagenmuntjes. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan contact met ons op. Gebruik ons telefoonnummer, mailadres of de chat op onze website. Onze medewerkers helpen u verder en denken graag met u mee. Samen met hen kunt u prachtige relatiegeschenken en promotieartikelen bedrukken!

Goedkoop waaiers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10