PERSOONLIJK ADVIES

Kleding bedrukken

Bedrukte kleding is niet alleen een relatiegeschenk, u kunt kleding ook bedrukken en gebruiken als bedrijfskleding. In de webshop van De Pennenboer vindt u allerlei soorten kleding die u kunt laten bedrukken. Dan kunt u de bedrukte kleding uitdelen als relatiegeschenk of inzetten als bedrijfskleding. Daarnaast kunt u ook kleding voor een sportteam sponsoren en sportkleding laten bedrukken. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk ons aanbod hieronder en bestel de gewenste kleding eenvoudig via onze website. Door ons uitgebreide aanbod is er voor iedereen en elke situatie wel geschikte kleding te bedrukken!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 5
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 5

Diverse kleding laten bedrukken: T-shirt, polo, trui en meer

Er zijn uiteraard ontzettend veel kledingstukken beschikbaar. Daarom biedt De Pennenboer de mogelijkheid om diverse kleding te bedrukken. Hierdoor kunt u voor diverse situaties en diverse doelgroepen de juiste kledingstukken bedrukken met de gewenste bedrukking. Doordat de kleding vaak een groter oppervlak heeft, kan de bedrukking ook wat groter zijn. Bij De Pennenboer kunt u onder andere de volgende kledingstukken bedrukken:

  • T-shirt
  • Trui
  • Polo
  • Jassen
  • Schorten

Dankzij ons ruime aanbod kunt u voor elke doelgroep en elke situatie een geschikte kledingstuk laten bedrukken. Staat u met uw bedrijf vaak op een beurs? Dan kunt u ervoor kiezen om een polo te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo en deze aan uw werknemers te geven om te dragen. Daarnaast kunt u de naam van de persoon ook op de polo bedrukken. Daarnaast kan het ook zijn dat u als bedrijf veel sportieve uitjes organiseert of als bedrijf meedoet aan diverse sportwedstrijden. Dan kunt u bijvoorbeeld ook sportkleding laten bedrukken! Hiermee is uw bedrijf goed in beeld en straalt u professionaliteit uit. Daarmee staat u zeker 1-0 voor!

T-shirt, polo of trui laten bedrukken bij De Pennenboer

Wanneer u kleding laat bedrukken, dan heeft u heel veel mogelijkheden. Ten eerste moet u kiezen welk kledingstuk u wilt laten bedrukken. Kiest u voor een polo, trui of T-shirt bedrukken? Of laat u toch een jas of schort bedrukken? Daarnaast kunt u bijvoorbeeld een T-shirt laten bedrukken met uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam, maar u kunt ook een T-shirt bedrukken met een eigen ontwerp. Daarnaast kunt u ook diverse kledingstukken combineren. Dan laat u T-shirts bedrukken met uw logo en laat u jassen bedrukken met uw bedrijfsnaam. Kortom, met het bedrukken van truien, polo’s en T-shirts kunt u veel verschillende kanten opgaan.

Wilt u kleding zoals T-shirts, trui of polo’s laten bedrukken? Dan helpt De Pennenboer graag! Onze specialisten kunnen uw polo’s, truien en T-shirts bedrukken en zorgen voor uitstekende kwaliteit! Bij De Pennenboer kunt u vrijwel alle kleding en textiel laten bedrukken. Bekijk ons aanbod en bestel nu!

Meer mogelijkheden bij De Pennenboer

Wanneer u kleding wilt laten bedrukken, dan zit u bij De Pennenboer op het juiste adres. Echter biedt De Pennenboer nog veel meer mogelijkheden. Wij bieden ontzettend veel promotieartikelen en relatiegeschenken aan. Bekijk ons volledige aanbod eenvoudig online en bestel gemakkelijk via onze website. Wanneer u bij De Pennenboer uw relatiegeschenken of promotieartikelen laat bedrukken, dan geniet u van vele voordelen. Laat u bijvoorbeeld T-shirts bedrukken? Dan ontvangt u een gratis digitale proefdruk via de mail. Dan kunt u zien hoe uw bedrukte T-shirts eruit komen te zien en kunt u, wanneer nodig, nog iets veranderen. Daardoor bent u verzekerd van de juiste bedrukking en uitstekende kwaliteit. Ook bieden wij een goede service en leveren wij vrijwel altijd op tijd. Wilt u kleding laten bedrukken? De Pennenboer helpt u graag!

Kleding bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10