PERSOONLIJK ADVIES

Boodschappentassen bedrukken

Als u goedkoop een boodschappentas wilt bedrukken met uw logo, bent u bij de PennenBoer aan het juiste adres. Wij bieden u kwalitatief goede boodschappentassen aan tegen een lage prijs. Bedrukte boodschappentassen worden veel gebruikt. Dit komt doordat ze van sterk materiaal zijn gemaakt, veel kunnen dragen en lang meegaan. Een boodschappentas met bedrukking is daarbij beter voor het milieu dan een plastic wegwerptas en u straalt naar de klant uit dat u geeft om het milieu en duurzaam onderneemt.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Een bedrukte boodschappentas is gemakkelijk op te vouwen en dus handig om mee te nemen zonder dat het extra veel plaats inneemt. Een boodschappentas is een duurzame vorm van het weggeven van bedrukte tassen. Omdat hij hergebruikt kan worden zal uw logo vaker gezien worden dan wanneer u een bedrukte plastic tas weggeeft die eenmalig gebruikt zal worden.

Bedrukte boodschappentassen vergeven

Een boodschappentas kan op veel verschillende momenten worden weggegeven. U kunt hem bijvoorbeeld weggeven op een beurs. Ook kunt u hem weggeven ter afsluiting van een gesprek. Met een tas heeft u het voordeel dat u er dingen in kunt stoppen, zoals informatie over uw bedrijf of over een product. U kunt de bedrukte boodschappentas zo optimaal kunt benutten. Laat uw bedrijf extra opvallen door een boodschappentas met uw logo te laten bedrukken.

Bedrukte boodschappentassen zijn bij De PennenBoer gemakkelijk online te bestellen, waardoor u dit gewoon vanachter uw eigen bureau kunt doen. U hoeft alleen uw gegevens in te vullen en de gewenste bedrukking te uploaden, waarna u het gewenste product kunt bestellen. U zult binnen 48 uur een digitale proefdruk ontvangen, waarna de relatiegeschenken in productie worden genomen. Het voordeel van een webshop is:

  • snelle afhandeling;
  • gebruiksvriendelijk;
  • duidelijke communicatie. 

Boodschappentas bedrukken

U kunt uw boodschappentas all over in full colour laten bedrukken. Zo creëert u, uw eigen unieke boodschappentas, hierdoor zal uw bedrukking extra opvallen en zullen mensen uw tas gaan herkennen. U kunt uw boodschappentas ook in uw eigen PMS kleur laten maken.

De PennenBoer helpt u graag met het maken van de juiste keuze voor de bedrukking.

Meer informatie?

Heeft u vragen over tassen bedrukken of over de boodschappentas zelf of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van de PennenBoer.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Kijk ook bij onze andere tassen: koeltassenkatoenen tassen en rugzakken.

Boodschappentassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima

Hans uit Maassluis

9

Top canvastas!

Monique Pessers uit 's-Hertogenbosch

10

UItstekend geholpen en erg goede kwaliteit!

Karlijn uit Den Helder

10

prima service en zeer meedenkend!

L. uit Hengelo

9