PERSOONLIJK ADVIES

Boodschappentassen bedrukken

Als u goedkoop een boodschappentas wilt bedrukken met uw logo, bent u bij de Pennenboer aan het juiste adres. Wij bieden u kwalitatief goede boodschappentassen aan tegen een lage prijs. Bedrukte boodschappentassen worden veel gebruikt, waardoor uw klanten, relaties en werknemers er voor langere tijd gebruik van kunnen maken. Daarbij is een boodschappentas met bedrukking is, beter voor het milieu dan een plastic wegwerptas en u straalt naar de klant uit dat u geeft om het milieu en duurzaam onderneemt. Daarnaast is een bedrukte boodschappentas makkelijk op te vouwen en dus handig om mee te nemen of op te bergen. Boodschappentassen bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam? Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Boodschappentas of winkeltas bedrukken en vergeven

Een boodschappentas of winkeltas kunnen op veel verschillende momenten worden weggegeven. U kunt de tas bijvoorbeeld weggeven op een beurs of ter afsluiting van een gesprek. Daarnaast kunt u in de bedrukte winkeltas of boodschappentas informatie over uw bedrijf stoppen. Denk bijvoorbeeld aan folders of informatie over uw diensten en producten. Hierdoor kunt u de potentie van de bedrukte boodschappentas of winkeltas optimaal benutten. Laat uw bedrijf extra opvallen door een boodschappentas met uw logo te laten bedrukken.

Wilt u een winkeltas of boodschappentas laten bedrukken? Dan kunt u dit gemakkelijk online bestellen bij De Pennenboer. Bekijk ons aanbod eenvoudig online en bestel gemakkelijk via de website. Wij vragen u om enkele gegevens en om de gewenste bedrukking te uploaden. Daarna zal u binnen 48 uur na het plaatsen van uw bestelling een gratis digitale proefdruk ontvangen. Gaat u akkoord met de proefdruk? Dan gaan wij uw boodschappentassen bedrukken. Wilt u iets wijzigen? Dan is dat uiteraard ook mogelijk! Daarnaast geniet u bij De Pennenboer van een snelle afhandeling, duidelijke communicatie en uitstekende kwaliteit.

Boodschappentas laten bedrukken

Bij De Pennenboer kunt u uw boodschappentas naar eigen wens laten bedrukken. U kunt de boodschappentas met logo laten bedrukken, maar u heeft ook veel keuze bij de kleuren. U kunt bijvoorbeeld voor full colour kiezen, hiermee kunt u een unieke boodschappentas creëren en zal uw bedrukking extra opvallen. Daardoor kunt u uw bedrukking ook in uw huisstijl kleuren op uw boodschappentas of winkeltas laten bedrukken. U kunt uw boodschappentas ook in uw eigen PMS kleur laten maken. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Weet u niet goed welke kleuren of bedrukking u moet kiezen? De specialisten van De Pennenboer helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw bedrukking. Samen met onze specialisten kunt u prachtige en unieke boodschappentassen bedrukken en uitdelen aan uw klanten, relaties of werknemers.

Andere producten bedrukken of meer informatie ontvangen? De Pennenboer helpt u graag!

Naast boodschappentassen bedrukken kunt u bij De Pennenboer terecht voor veel meer relatiegeschenken en promotieartikelen. Dankzij een ruim aanbod bieden wij voor vrijwel elk bedrijf en elke doelgroep de juiste relatiegeschenken of promotieartikelen. Naast een winkeltas bedrukken kunt u bij ons ook diverse andere tassen bedrukken. Denk dan bijvoorbeeld aan koeltassen, katoenen tassen en rugzakken. Daarnaast bieden wij nog diverse andere relatiegeschenken en promotieartikelen. Bekijk ons volledige aanbod online en bestel eenvoudig via onze website.

Heeft u vragen over winkeltassen bedrukken of over de boodschappentas zelf of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van de Pennenboer. Onze specialisten helpen u graag verder!

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Boodschappentassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10