PERSOONLIJK ADVIES

Klokken bedrukken

In elk huis en bedrijf hangt er wel één of meerdere klokken. Zonder een klok wordt het lastig om op tijd te komen bij een afspraak. Daarom is een klok bedrukken ook een uitstekend geschenk. Want meerdere keren per dag wordt er wel naar de klok gekeken. Daardoor komt uw bedrijf ook meerdere keren per dag naar voren bij de ontvanger. Daarnaast kunnen ook andere mensen die langskomen de bedrukte klok zien. Hierdoor is een klok bedrukken een uitstekend relatiegeschenk voor uw klanten, werknemers of andere doelgroepen. Wilt u ook klokken laten bedrukken? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres. Wij kunnen klokken bedrukken tegen zeer scherpe prijzen en verzorgen altijd uitstekende kwaliteit. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Klokken bedrukken bij De PennenBoer

Goedkoop bedrukte klokken zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. In elke ruimte hangt een klok met bedrukking. Dit kan zijn thuis, maar ook op het werk of in openbare ruimtes. Kortom, een bedrukte klok is op veel plekken te gebruiken. Daarom wordt een klok met bedrukking vrijwel door iedereen goed ontvangen. Vaak weet men al meteen waar de bedrukte klok wordt opgehangen of neergezet, waardoor hij tevens meteen in gebruik wordt genomen. Hierdoor zal uw bedrukking meteen in aanraking komen met verscheidene mensen die een blik op het geschenk werpen. Een klok bedrukken? De PennenBoer helpt u hier graag bij! Dankzij een klok te bedrukken met logo of bedrijfsnaam kunnen veel mensen kennis maken met uw bedrijf. Daarnaast mag een bedrukt klok uiteraard niet ontbreken binnen uw eigen kantoor!

Goedkoop bedrukte klokken weggeven

Goedkope klokken met bedrukking zijn gemakkelijk weg te geven aan veel verschillende doelgroepen. Daardoor is een klok bedrukken een goed geschenk om uit te delen. U kunt ze als los geschenk weggeven, maar u kunt er ook voor kiezen om ze samen met een ander geschenk, of geschenken weg te geven. Hierbij kunt u kiezen voor tijd gerelateerde geschenken zoals horloges, maar ook aan heel iets anders. Zo kunt u de bedrukte klokken bijvoorbeeld samenvoegen met puzzels, paraplu’s of fotolijsten. Daarmee geeft u diverse geschenken die in het dagelijks leven of tijdens een avondje thuis goed gebruikt kunnen worden! Wilt u een klok laten bedrukken? Dan zit u bij De PennenBoer aan het juiste adres. Laat de voorkant, achterkant of de wijzerplaat bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Zelf een ontwerp sturen? Dat is zeker mogelijk! Wij helpen u graag met het bedrukken van klokken!

Contact

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u graag advies ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met onze werknemers. Zij staan u graag te woord en kunnen uw vragen beantwoorden. Neem eenvoudig contact met hen op via onderstaande mogelijkheden of stuur een bericht in de live chat op onze website. Wilt u graag meer weten over de bedrukkingstechnieken? Of bent u benieuwd naar ons gehele assortiment? Bekijk dan onze website, daar bieden wij veel informatie en is ons gehele assortiment te vinden. Zoekt u bijvoorbeeld promotieartikelen die u gemakkelijk weg kan geven? Bekijk dan bijvoorbeeld onze aanstekers, bestel onze lanyard of laat winkelwagenmuntjes bedrukken! Kortom, wij bieden diverse geschenken die goed van pas kunnen komen! Bekijk en bestel eenvoudig online in onze webshop!

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Klokken bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10