PERSOONLIJK ADVIES

Klokken bedrukken

In elk huis en bedrijf hangt er wel één of meerdere klokken. Zonder een klok wordt het lastig om op tijd te komen bij een afspraak. Daarom is een klok bedrukken ook een uitstekend geschenk. Want meerdere keren per dag wordt er wel naar de klok gekeken. Daardoor komt uw bedrijf ook meerdere keren per dag naar voren bij de ontvanger. Daarnaast kunnen ook andere mensen die langskomen de bedrukte klok zien. Hierdoor is een klok bedrukken een uitstekend relatiegeschenk voor uw klanten, werknemers of andere doelgroepen. Wilt u ook klokken laten bedrukken? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres. Wij kunnen klokken bedrukken tegen zeer scherpe prijzen en verzorgen altijd uitstekende kwaliteit. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Goedkoop bedrukte klokken zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. In elke ruimte hangt een klok met bedrukking. Dit kan zijn thuis, maar ook op het werk of in openbare ruimtes. Zonder deze geschenken zouden we nooit meer op tijd kunnen komen en zou eigenlijk tijd helemaal geen waarde meer hebben in de samenleving. 

Een goedkope klok met bedrukking zal dan ook door iedereen met een glimlach in ontvangst worden genomen. Vaak weet men al meteen waar de bedrukte klok wordt opgehangen, waardoor hij tevens meteen in gebruik wordt genomen. Hierdoor zal uw bedrukking meteen in aanraking komen met verscheidene mensen die een blik op het geschenk werpen. Natuurlijk mogen in uw eigen bedrijf deze geschenken ook niet ontbreken. 

Goedkoop bedrukte klokken weggeven 

Goedkope klokken met bedrukking zijn gemakkelijk weg te geven aan veel verschillende doelgroepen. Door de verschillende prijzen waarin de klokken verkrijgbaar zijn, kunt u ze eventueel ook gebruiken voor promotieacties. Denk bijvoorbeeld aan acties op social media waarbij men het geschenk kan winnen, maar ook aan andere prijsvragen om uw naamsbekendheid te vergroten.

Bedrukte klokken worden ook erg veel weggegeven tijdens de feestdagen, hiervoor zijn ze dan ook erg geschikt. U kunt ze als los geschenk weggeven, maar u kunt er ook voor kiezen om ze samen met een ander geschenk, of geschenken weg te geven. Hierbij kunt u kiezen voor tijdgerelateerde geschenken zoals horloges, maar ook aan heel iets anders.

Goedkope klokken bedrukken 

Een goedkope klok kan worden bedrukt op verschillende plaatsen, namelijk: 

  • wijzerplaat;
  • achterkant;
  • rand.

Een klok wordt meestal bedrukt op de wijzerplaat, omdat dit het meeste effect geeft en opvalt. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de klok niet teveel te laten opvallen als u weet dat uw doelgroep daar niet van houdt. Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de rand van de klok zelf, of de achterkant te bedrukken. Deze kunt u bedrukken met uw logo, maar ook met uw bedrijfsnaam en bijvoorbeeld telefoonnummer.

Contact

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Kijk verder! 

Kijk verder dan alleen ons aanbod in klokken met bedrukking. Neem ook eens een kijkje bij: puzzelsparaplu’s en fotolijsten.

Klokken bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top

Penny van der ham uit Vlijmen

10

Goed aanbod, snel leveren en meedenkend.

Jolanda uit Maarheeze

9

Super geregeld

Jordi uit Schiphol-Rijk

10

Snelle levering. Top!

Jan uit Borger

10