PERSOONLIJK ADVIES

Flesopeners bedrukken

Relatiegeschenken en promotieartikelen hebben het meeste effect wanneer de geschenken veel gebruikt kunnen worden, maar ook wanneer meerdere mensen het kunnen gebruiken. Bent u dus op zoek naar een geschenk dat veel gebruikt wordt? Laat dan een flesopener of bieropener bedrukken en deel deze uit. Een bedrukte flesopener wordt veel gebruikt in sociale situaties. Want bij feestjes ligt de flesopener vaak op tafel en in het zicht. Daarom zullen veel mensen de bedrukte flesopener zien en dus ook de bedrukking. Daarnaast is een flesopener een leuk klein geschenk om weg te geven. Een relatiegeschenk is een leuke manier om de relatie te versterken en te laten blijken dat u iemand waardeert! Uw relaties en personeel vinden het fijn wanneer u uw waardering uitspreekt in een klein geschenk. Laat daarom een bieropener of flesopener bedrukken en deel deze uit aan uw relaties, klanten of personeel.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Flesopener bedrukken bij De Pennenboer

Wilt u een flesopener bedrukken? Bij De Pennenboer bieden we een ruim aanbod met verschillende soorten flesopeners. Wij bieden onder andere standaard flesopeners, maar bieden ook unieke uitvoeringen. Neem bijvoorbeeld onze flesopener met magneet of een flesopener met zaklamp. Alle flesopeners kunt u voorzien van een eigen bedrukking in één kleur of fullcolour. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld de flesopener bedrukken in uw huisstijl kleuren. Daarnaast kunnen we sommige flesopeners ook graveren. Bedruk of graveer de flesopener met uw logo of een eigen tekst. Zo heeft geeft u met een bedrukte flesopener altijd een uniek relatiegeschenk. Een relatiegeschenk geven die altijd nuttig is? Geef een bedrukte flesopener cadeau! Hiermee geeft u een praktisch geschenk. Hierdoor zal de ontvanger de flesopener veel kunnen gebruiken en bij elke interactie ziet de ontvanger de bedrukking weer. Hierdoor zal de ontvanger constant aan uw bedrijf worden herinnert.

Flesopener personaliseren en uitdelen

Een flesopener krijgen is leuk, maar een flesopener personaliseren en uitdelen is nog leuker! Hierdoor spreekt de bedrukte flesopener de ontvanger nog meer aan en zal deze ook sneller gebruikt worden. Daarnaast wordt de gepersonaliseerde flesopener ook gedeeld met anderen die op bezoek komen. Wilt u een flesopener personaliseren? Bij De Pennenboer bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit. Daarnaast is het ook mogelijk om enkele flesopeners te laten graveren voor een mooie uitstraling. Hiermee kunt u net dat stapje extra zetten voor uw relaties.

Daarnaast sturen wij u altijd eerst een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u zien hoe de bedrukte flesopener eruit komt te zien. Wanneer u akkoord gaat met de proefdruk gaan wij de flesopener bedrukken. Wilt u nog wat aanpassen? Dan doen wij dit graag voor u. Daarom bent u bij De Pennenboer verzekerd van een goede service, maar komt uw relatiegeschenk of promotieartikel er ook uit te zien zoals u wilt! Laat daarom flesopeners bedrukken of personaliseren bij De Pennenboer!

Uitgebreid assortiment en een snelle service tegen scherpe prijzen!

Naast een flesopener bedrukken of personaliseren bieden wij nog veel meer mogelijkheden dankzij ons uitgebreid aanbod. Wij hebben een ruim assortiment promotieartikelen, maar hebben ook veel andere producten. Naast geschenken voor de zomer en de winter hebben wij ook geschenken die het gehele jaar van pas kunnen komen. Laat bijvoorbeeld mokken bedrukken of laat katoenen tassen bedrukken. Kortom De Pennenboer heeft eindeloos veel mogelijkheden. Daarom kan vrijwel elk bedrijf een geschikt promotieartikel of relatiegeschenk voor elke doelgroep en elke situatie vinden.

Heeft u nog vragen over de producten of de bedrukking van producten? Neem dan even contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag verder. U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer, emailadres of de live chat op onze website. Samen met ons creëert u de mooiste relatiegeschenken en promotieartikelen voor uw bedrijf!

Flesopeners bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10