PERSOONLIJK ADVIES

Flesopeners bedrukken

Op zoek naar een relatiegeschenk die veel gebruikt gaat worden? Bestel dan een flesopener en laat deze bedrukken! Mensen gebruiken een flesopener in veel sociale situaties. Bijvoorbeeld tijdens een feestje ligt de flesopener altijd op de tafel. Veel mensen zullen de bedrukte flesopener met uw logo zien en gebruiken. Maak uw relatie echt blij met een cadeau wat veel gebruikt zal gaan worden! Een relatiegeschenk is een leuke manier om de relatie te versterken en te laten blijken dat u iemand waardeert! Uw relaties en personeel vinden het fijn wanneer u uw waardering uitspreekt in een klein geschenk. Laat daarom een flesopener bedrukken en deel deze uit aan uw relaties of personeel. Hierdoor kunt u uw naamsbekendheid versterken, maar geeft u ook een praktisch geschenk weg.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Flesopener bedrukken bij De Pennenboer

Bij De Pennenboer vindt u een ruim aanbod met verschillende soorten flesopeners. Gaat u voor een standaard flesopener of wilt u een unieke uitvoering? Kies in dit laatste geval bijvoorbeeld voor een voetbal flesopener met magneet of een flesopener met zaklamp. Al onze flesopeners kunt u voorzien van een eigen bedrukking in één kleur of fullcolour. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld de flesopener bedrukken in uw huisstijl kleuren. Daardoor zal u meer herkenning creëren. Daarnaast worden de openers van bijvoorbeeld alluvium gegraveerd. Bedruk of graveer de flesopener met uw logo of een eigen tekst. Zo heeft geeft u met een bedrukte flesopener altijd een uniek relatiegeschenk. Daarnaast is het een geschenk die vrijwel altijd van pas komt tijdens bijeenkomsten, verjaardagen en andere feestjes.

Een leuke bijkomstigheid is dat iedereen de bedrukte flesopener ziet en deze zal relateren aan uw bedrijf. Een relatiegeschenk geven die altijd nuttig is? Geef een bedrukte flesopener cadeau! Hiermee geeft u een praktisch geschenk. Hierdoor zal de ontvanger de flesopener veel kunnen gebruiken en bij elke interactie ziet de ontvanger de bedrukking weer. Hierdoor zal de ontvanger constant aan uw bedrijf worden herinnert.

Flesopener laten bedrukken met speciale technieken

Een flesopener krijgen is leuk, maar een bedrukte flesopener krijgen is nog leuker! Zorg ervoor dat wanneer uw relatie een opener pakt om een dop te openen, diegene altijd aan uw bedrijf en de relatie met uw bedrijf denkt. Het bedrukken van flesopeners doet De Pennenboer met speciale technieken. Niet elk product is hetzelfde en heeft niet dezelfde vorm. Om kwaliteit te kunnen leveren worden er verschillende manieren van bedrukking gebruikt. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit. Daarnaast is het ook mogelijk om enkele flesopeners te laten graveren voor een mooie uitstraling. Hiermee kunt u net dat stapje extra zetten voor uw relaties.

Ook sturen wij u altijd eerst een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u zien hoe de bedrukte flesopener eruit komt te zien. Wanneer u akkoord gaat met de proefdruk gaan wij over tot het bedrukken van de flesopeners. Wilt u nog wat aanpassen? Dan doen wij dit graag voor u. Daarom bent u bij De Pennenboer verzekerd van een goede service, maar komt uw relatiegeschenk of promotieartikel er ook uit te zien zoals u wilt! Laat daarom flesopeners bedrukken bij De Pennenboer!

Uitgebreid assortiment tegen scherpe prijzen

Wanneer u bij De Pennenboer in het assortiment kijkt, dan ziet u dat wij veel meer beschikbaar hebben dan flesopeners. Wij hebben een ruim assortiment promotieartikelen, maar hebben ook veel andere producten. Zo hebben wij diverse geschenken voor de zomer en de winter. Daarnaast hebben wij ook nog geschenken die het gehele jaar van pas kunnen komen. Laat bijvoorbeeld mokken bedrukken of kies voor het bedrukken van paraplu’s. Kortom De Pennenboer heeft eindeloos veel mogelijkheden. Daarom kan vrijwel elk bedrijf een geschikt promotieartikel of relatiegeschenk vinden voor elke doelgroep en elke situatie.

Heeft u nog vragen over de producten of de bedrukking van producten? Neem dan even contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag verder. U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer, emailadres of de live chat op onze website. Of u nu flesopeners wilt bedrukken of voor een ander product kiest. De Pennenboer staat voor u klaar. Samen met ons creëert u de mooiste relatiegeschenken en promotieartikelen!

Flesopeners bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goed communicatie, prima afgehandeld

Erik Gerrits uit Hoogkarspel

8

Erg tevreden!

Tom uit Roeselare

10

Snelle levering en no nonsens mentaliteit

Christian uit Hoogeveen

7

Top!

Cecil Bergacker uit Tiel

10