PERSOONLIJK ADVIES

Speelkaarten bedrukken

Op een gezellige avond wordt er al snel een pak speelkaarten gepakt. Ze liggen dan de hele avond op tafel en iedereen ziet ze meerdere malen. Als uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp erop staat, zullen de spelers deze (onbewust) opslaan en onthouden. Daarom kan speelkaarten bedrukken een mooi relatiegeschenk of promotieartikel zijn! Dankzij de bedrukte speelkaarten kunt u dan ook veel mensen bereiken! Bij de Pennenboer zijn er verschillende opties voor het bedrukken van speelkaarten. Wij bieden speelkaarten in een luxe doosje tot kaarten zonder doosje. Voor iedereen en binnen elk budget is er een geschikte optie te vinden!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Kaartspel bedrukken en personaliseren

Bedrukte speelkaarten worden door meerdere doelgroepen gebruikt. Van jong tot oud. Met de bedrukte speelkaarten kunnen veel verschillende spellen gespeeld worden. Pesten en pokeren zijn wel de bekendste. Als u besluit uw bedrijf te promoten met bedrukte speelkaarten, helpt de Penneboer u graag. Wij kunnen het kaartspel bedrukken en personaliseren naar uw wensen. Uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp kan op verschillende plekken op het kaartspel bedrukt worden:

  • Op de rugzijde;
  • Op de speelzijde;
  • Op het doosje.

U kunt zelf kiezen op welke plek en wat u op de kaarten wilt hebben staan. Wilt u het kaartspel personaliseren voor jongeren of ouderen, maar weet u niet goed wat erop moet staan? Onze specialisten denken graag met u mee. Samen met hen kunt u het kaartspel bedrukken en personaliseren tot een prachtig geschenk. Neem eenvoudig contact met ons op en wij helpen u graag bij het bedrukken en personaliseren van het kaartspel. Weet u wat u wilt bedrukken op het kaartspel? Dan kunt u eenvoudig via de webshop uw bestelling plaatsen!

Speelkaarten bedrukken op de speelzijde: erg opvallend

Wanneer u speelkaarten laat bedrukken, dan wilt u natuurlijk dat uw bedrukking zoveel mogelijk opvalt tijdens de diverse spellen. Laat daarom de speelkaarten bedrukken op de speelzijde. Daarnaast kunt u er uiteraard ook voor kiezen om beide kanten van de speelkaarten te bedrukken. Laat u het kaartspel bedrukken bij De Pennenboer? Dan garanderen wij absolute topkwaliteit. Wilt u graag weten hoe de bedrukking eruit komt te zien? Dat kan via onze gratis digitale proefdruk. Wanneer u dan nog wat wilt veranderen is dat zeker mogelijk. Wij gaan de speelkaarten bedrukken als u akkoord gaat.

Zijn ouderen of slechtzienden uw doelgroep? Dan kan het voor hen soms lastig zijn om de symbolen te zien. Daarom biedt De Pennenboer ook speelkaarten waarop de symbolen extra groot zijn. Voor deze kaarten is het enkel mogelijk om de speelkaarten te bedrukken op de rugzijde van de kaarten, maar het blijft een erg leuk geschenk om weg te geven!

Naast speelkaarten nog veel andere artikelen te bedrukken

Speelkaarten bedrukken kan u laten doen bij De Pennenboer. Wij garanderen uitstekende kwaliteit en een goede service. Is het bedrukken van een kaartspel niet iets voor uw bedrijf of uw doelgroep? Geen zorgen! Want De Pennenboer biedt een groot assortiment relatiegeschenken en promotieartikelen aan. Naast speelkaarten bedrukken kunnen wij u onder andere nog helpen met puzzels, stressballen, sleutelhangers en frisbees bedrukken. Wilt u nog andere producten bekijken? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact op met onze specialisten. Wij denken graag met u mee en samen komen we tot de juiste geschenken voor u en uw doelgroep! Neem eenvoudig contact met ons op via de online chat, mail of telefoonnummer. Onze werknemers helpen u graag verder!

Speelkaarten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Fantastisch!

Hester van t Hof uit Schoonhoven

10

Snel geleverd maar niet zoals besteld

Wendy uit Vlijmen

5

Deal snel gesloten, maar leveren zoals afgesproken?

Gert Bos uit Scherpenisse

1

Hele goede service!!

Bart uit Meerssen

9