PERSOONLIJK ADVIES

Speelkaarten bedrukken

Op een gezellige vrijdagavond wordt er al snel een pak speelkaarten gepakt. Ze liggen dan de hele avond op tafel en iedereen ziet ze meerdere malen. Als uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp erop staat, zullen de spelers deze onthouden. Daarom kan speelkaarten bedrukken een mooi relatiegeschenk of promotieartikel zijn! Bij de Pennenboer zijn er verschillende opties. Wij bieden speelkaarten in een luxe doosje tot kaarten zonder doosje. Voor iedereen en binnen elk budget is er wat!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

De kaarten

Bedrukte speelkaarten worden door meerdere doelgroepen gebruikt. Van jong tot oud. Met de kaarten kunnen veel verschillende spellen gespeeld worden. Pesten en pokeren zijn wel de bekendste. Als u besluit uw bedrijf te promoten met bedrukte speelkaarten, helpt de Penneboer u graag. Uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp kan op verschillende plekken bedrukt worden:

  • Op de rugzijde;
  • Op de speelzijde;
  • Op het doosje.

U kunt zelf kiezen op welke plek en wat u op de kaarten wilt hebben staan.

Bedrukken op de speelzijde

Speelkaarten aan de speelzijde bedrukken valt nog meer op dan alleen een bedrukking op de rugzijde. U kunt geheel naar eigen wens de kaarten bedrukken. De kaarten worden gemaakt van 320 grams karton, absolute topkwaliteit. Benieuwd hoe uw kaarten eruit komen te zien? Vraag dan een gratis digitale drukproef aan.

Kaarten speciaal voor ouderen en slechtzienden

De symbolen op bedrukte speelkaarten zijn erg klein en vaak slecht te zien voor ouderen en slechtzienden. Daarom heeft de Pennenboer speelkaarten waarop de symbolen extra groot zijn, XL-formaat. De kaarten hebben wel hetzelfde formaat als de andere speelkaarten (56x87 mm). De kaarten met grote symbolen kunnen bedrukt worden op de rug. Een superleuk geschenk!

De Pennenboer heeft naast bedrukte speelkaarten nog andere producten die bedrukt kunnen worden en helpen om uw bedrijf te promoten. Bekijk het allemaal: puzzelsstressballensleutelhangers & frisbees

Heeft u vragen of hulp nodig?

Neem contact op met onze medewerkers. Dit kan via de online chat, mail naar info@depennenboer.nl of bel naar 074 – 711 0211.

Speelkaarten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Fijne en vlotte afhandeling van mijn bestelling.

Karen uit Sint-Gillis-Waas

10

Snelle goede service

Tamme zuur uit Zuidbroek

8

meer dan prima!

peter uit barendrecht

8

Afspraken worden correct nagekomen en prima kwaliteit!

Pascale Allard uit België

10