PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop bidons bedrukken

Heeft u veel actieve relaties, werknemers of klanten? Dan hebben wij hier het perfecte relatiegeschenk of promotieartikel voor u! Laat bidons bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of eigen ontwerp. Hiermee creërt u een prachtig relatiegeschenk voor uw actieve relaties. Wanneer deze bedrukte bidons gebruikt worden kunt u daarmee ook veel andere mensen bereiken. Neemt uw relatie of personeel de bedrukte bidon mee naar het sporten? Dan kunnen alle andere aanwezigen de bedrukking ook zien. Laat daarom snel bidons bedrukken door De Pennenboer! 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Goedkope bidons laten bedrukken | De PennenBoer

Bidons worden ook wel drinkbussen genoemd. Bij De PennenBoer kiest u voor een goede service in combinatie met goedkope bidons die wij kunnen bedrukken. Een goedkope bedrukte bidon is een veelgebruikt geschenk en word eigenlijk op verschillende manieren gebruikt. Terwijl de één hem gebruikt om te drinken tijdens het sporten, neemt de ander hem mee naar school of naar het werk. Omdat een goedkope bidon met bedrukken op zoveel verschillende manieren wordt gebruikt, is het een relatiegeschenk of promotieartikelen voor een zeer grote doelgroep.

Ruim aanbod bedrukte bidons tegen scherpe prijzen

Bent u op zoek naar een goed promotieartikel die te gebruiken is voor verschillende doelgroepen? Dan is een goedkope bidon de perfecte oplossing. Bij De PennenBoer vindt u veel diverse bidons die u allemaal kunt laten bedrukken. De bedrukking op de bidon kan bestaan uit een tekst of een logo van het bedrijf. Door een logo op de bidons te zetten, weet iedereen waar de bidon van is en wordt uw bedrijfsnaam door veel verschillende mensen gezien. Op deze manier kunt u eenvoudig de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten en dat voor een zeer lage prijs.

Bij De PennenBoer beschikken wij over een ruim assortiment bidons in allerlei verschillende soorten en maten. Allereerst is de inhoud van een goedkope bidon een punt waarop er al onderscheid kan worden gemaakt tussen de mogelijkheden in ons assortiment. Zo kunt u onder andere kiezen voor een bidon met een inhoud van 460ml, 500ml of zelfs 750ml. Een goedkope bidon met bedrukking is niet alleen in verschillende uitvoeringen qua inhoud te verkrijgen, maar ook het materiaal waarvan de bidons zijn gemaakt kan verschillen. Bij ons vindt u onder andere kunststof bidons, maar ook bidons van RVS, aluminium en bidons met een speciale rubber coating. Er is dus erg veel keuze uit verschillende bidons en al deze bidons kunt u laten bedrukken met een eigen opdruk.

Bidons met een snelle levering goedkoop laten bedrukken         

Goedkoop bidons bedrukken kan bij De PennenBoer. Bij ons levert u niet in op de kwaliteit van de bedrukking. Wij zorgen er altijd voor dat de bidons op de juiste manier bedrukt worden en dat uw logo, tekst of afbeelding goed uitkomt. Om kwaliteit te garanderen werken wij dan ook met digitale proeven. Deze ontvangt u, voordat de bidons daadwerkelijk in product worden genomen, altijd per mail. Hierop valt de bedrukking te zien, welke digitaal is aangebracht op de bidon die u heeft uitgekozen. Er moet dan voornamelijk worden gekeken naar de positie van de bedrukking op de bidon, maar ook naar de bedrukking zelf of alles klopt. Wanneer de digitale proef akkoord wordt gegeven, zullen wij de bidons daadwerkelijk gaan bedrukken. Mocht u graag meer informatie willen hebben over het bedrukken van deze geschenken dan is dit altijd mogelijk. U kunt uw vragen op verschillende mogelijkheden stellen, wij zijn bereikbaar via de telefoon en via de mail. Voor meer goedkope promotieartikelen kunt u ook bij ons terecht. Hierbij kunt u denken aan sleutelhangers, spaarpotten en zweetbandjes. De PennenBoer is uw leverancier voor unieke en goedkope promotieartikelen en relatiegeschenken!   

Goedkoop bidons bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima

Hans uit Maassluis

9

Top canvastas!

Monique Pessers uit 's-Hertogenbosch

10

UItstekend geholpen en erg goede kwaliteit!

Karlijn uit Den Helder

10

prima service en zeer meedenkend!

L. uit Hengelo

9