PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop bidons bedrukken

Heeft u veel actieve relaties, werknemers of klanten die graag gaan sporten? Dan hebben wij hier het perfecte relatiegeschenk of promotieartikel voor u! Laat bidons bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of eigen ontwerp. Hiermee creëert u een prachtig functioneel relatiegeschenk voor uw actieve relaties. Wanneer deze bedrukte bidons gebruikt worden kunt u daarmee ook veel andere mensen bereiken. Neemt uw relatie of personeel de bedrukte bidon met logo mee naar de sportschool of naar het sportpark? Dan kunnen alle andere aanwezigen de bedrukking ook zien. Door middel van drinkbussen bedrukken kunt u dus veel mensen bereiken. Laat daarom snel goedkope bidons bedrukken door De Pennenboer en deel ze uit! 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Bidons of drinkbussen bedrukken bij De Pennenboer

Bidons worden ook wel drinkbussen genoemd. Bij De Pennenboer hebben wij een uitgebreid assortiment voor u beschikbaar. Daarnaast kiest u bij De Pennenboer voor een goede service in combinatie met bidons of drinkbussen die wij bedrukken tegen scherpe prijzen. Een bedrukte bidon is een veelgebruikt geschenk dat op verschillende manieren gebruikt kan worden. Want de één neemt de bidon mee naar het sporten, terwijl anderen de bedrukte bidon gebruiken op school, werk of andere plekken. Doordat bidons of drinkbussen op veel verschillende manieren gebruikt kunnen worden, is het een geschenk voor een grote doelgroep. Laat daarom bidons of drinkbussen bedrukken bij De Pennenboer en deel ze uit aan uw relaties, klanten of werknemers!

Uitgebreid assortiment bedrukte bidons en drinkbussen tegen scherpe prijzen

Wilt u een relatiegeschenk of promotieartikel dat u kunt gebruiken voor meerdere doelgroepen? Dan is een bidon of drinkbus bedrukken een uitstekend geschenk! Wanneer u een bidon wilt laten bedrukken, dan zit u bij De Pennenboer op de juiste plek. Wij bieden een uitgebreid assortiment bidons en drinkbussen die u kunt laten bedrukken. Wanneer u de drinkbus of bidon laat bedrukken is de bedrukking goed zichtbaar voor andere mensen. Hierdoor kunt u de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten.

Binnen het assortiment bidons en drinkbussen van De Pennenboer heeft u veel keuze. Wij bieden diverse soorten en maten aan. Allereerst zit er uiteraard een verschil in de inhoud van de bidon. Wij bieden onder andere bidons aan met inhoudsmaten van 460ml, 500ml of 750ml. Daarnaast bieden wij ook bidons en drinkbussen aan van verschillende materialen. Want wij bieden bijvoorbeeld bidons aan van kunststof, maar hebben bijvoorbeeld ook bidons van bamboe, RVS en aluminium. Kortom, u heeft bij De Pennenboer veel keuze om bidons en drinkbussen te bedrukken!

Snelle levering, scherpe prijzen en uitstekende kwaliteit

Bij De Pennenboer kunt u drinkbussen en bidons bedrukken tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast levert u bij ons niet in op de kwaliteit van de bidon, maar ook niet van de bedrukking. Dankzij onze specialisatie en jarenlange ervaring kunnen wij bidons en drinkbussen goed bedrukken en bieden wij een uitstekende service. Om de kwaliteit en een goede service te garanderen werken wij met een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u het resultaat zien. Wanneer er nog wijzigen moeten worden doorgevoerd is dat zeker mogelijk. Want wij gaan uw bidons of drinkbussen bedrukken wanneer u tevreden bent. Hierdoor bent u bij De Pennenboer verzekerd van kwaliteit, een goede service en de juiste scherpe bedrukking.

Heeft u vragen over ons assortiment, over de bedrukkingen of wilt u advies ontvangen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Onze werknemers helpen u graag verder! Zijn bidons of drinkbussen toch niet het geschenk wat u aan uw relaties wilt geven? Geen zorgen, want wij hebben een nog veel breder assortiment! Bekijk bijvoorbeeld onze sleutelhangers, spaarpotten en zweetbandjes. De Pennenboer is uw leverancier voor unieke promotieartikelen en relatiegeschenken tegen scherpe prijzen! Bekijk ons aanbod online en bestel gemakkelijk via onze website!

Goedkoop bidons bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10