PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop handdoek bedrukken

Handdoeken bedrukken met uw eigen logo, bedrijfsnaam of ontwerp, bij de Pennenboer kan dit! De handdoeken kunt u als geschenk aan zakenrelaties of aan uw medewerkers geven. Het is een superleuk geschenk rond de zomermaanden, maar kan natuurlijk ook bij andere gelegenheden geven worden. Daarnaast kunt u verschillende soorten handdoeken bedrukken. Bij De Pennenboer kunt u onder andere kiezen uit gastenhanddoeken, sporthanddoeken, strandlaken en andere handdoeken. Daardoor is er voor verschillende momenten een geschikte handdoek te vinden en heeft u bij De Pennenboer ruim keuze! Wilt u een handdoek bedrukken? Bekijk dan ons assortiment en bestel eenvoudig via onze website.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Handdoeken bedrukken | De PennenBoer

Bedrukte handdoeken van De PennenBoer zijn geliefd om weg te geven, maar ook zeker geliefd om te ontvangen. Een handdoek met bedrukking biedt talloze mogelijkheden, waardoor dit geschenk in het dagelijkse leven vaak gebruikt zal gaan worden. Het grote voordeel is dat het relatiegeschenk niet alleen binnenshuis, maar ook buitenshuis wordt gebruikt. Hierdoor kunnen er veel mensen bereikt worden en kan uw naamsbekendheid vergroot worden. Bedrukte handdoeken, zoals een strandlaken, zijn onder andere in de zomer niet van het strand en bij het zwembad weg te denken. Ze vallen erg op en iedereen kan gemakkelijk zijn/haar handdoek of strandlaken herkennen. Bent u op zoek naar een praktisch relatiegeschenk? Laat een opvallende handdoek bedrukken bij De Pennenboer! Dankzij een ruime keuze zit er voor elk bedrijf en elke doelgroep een juist geschenk bij!

Verschillende handdoeken bedrukken

Een bedrukte handdoek is het relatiegeschenk met één van de grootste druk oppervlaktes, helemaal als u denkt aan een digitale print. Kortom, u heeft heel veel mogelijkheden bij het bedrukken van handdoeken. Daarnaast worden handdoeken vaak door veel mensen gezien, bijvoorbeeld op het strand. Hierdoor zal uw bedrukking zichzelf langzaamaan verspreiden en zal uw bedrijf steeds meer naamsbekendheid krijgen onder de mensen. Het vergeven kunt u het gehele jaar door doen, hierdoor kunt u een groter aantal in één keer bestellen. 

Wij hebben een ruim assortiment aan handdoeken die bedrukt kunnen worden. U kunt bijvoorbeeld een sporthanddoek laten bedrukken. Zo valt uw handdoek met bedrukking op in de sportschool. Daarnaast hebben wij ook handdoeken voor yoga, gastendoeken koelhanddoeken. De handdoeken zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren. Ook de bedrukking kan in meerdere kleuren, maak daarvoor gebruik van ons kleurenfilter. De PennenBoer is gespecialiseerd in het bedrukken van alle handdoeken. Naast handdoeken hebben wij ook een ruim assortiment in bijvoorbeeld strandartikelenmutsen en caps! Hierdoor kunt u ook een mooi pakket samenstellen en weggeven!

Diverse drukwijze bij De Pennenboer

Handdoeken kunnen op veel verschillende manieren worden bedrukt bij De PennenBoer: all over print (digitale print), zeefdruk, band inweving en band printing. Bij een digitale print wordt de gehele handdoek bedrukt naar uw eigen wens. U kunt gebruik maken van vele kleuren en zo dus een opvallende bedrukking neerzetten. Dankzij onze gratis digitale proefdruk kunt u zien hoe uw handdoek bedrukt wordt. Wanneer u nog dingen wilt aanpassen is dat zeker mogelijk. Want wij gaan uw handdoeken bedrukken wanneer u akkoord gaat met de proefdruk. Naast het bedrukken van handdoeken kunt u er ook voor kiezen om een handdoek te borduren. Omdat deze manier net iets meer uitstraling heeft en meer kost, wordt dit vooral gedaan voor belangrijke relaties, grote klanten of de eigen werknemers. Hiermee zet u net dat stapje extra bij uw geschenk.

Bedrukte handdoeken hebben verschillende prijzen, daarom kunt u het beste contact opnemen met ons. Wij kunnen u verder informeren en eventueel een persoonlijke offerte voor u maken. Daarnaast kunnen onze specialisten advies geven wanneer u het lastig vindt om een keuze te maken. Neem daarvoor eenvoudig contact met ons op via ons telefoonnummer, mailadres of de live chat op onze website! Wij zijn telefonisch te bereiken op 074 711 0211 (NL) en 078 48 1648 (BE). U kunt ook via de mail contact opnemen: info@dePennenBoer.nl.

Goedkoop handdoek bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10