PERSOONLIJK ADVIES

Handdoeken goedkoop bedrukken

Handdoeken bedrukken met uw eigen logo, bedrijfsnaam of ontwerp, bij de Pennenboer kan dit! De handdoeken kunt u als geschenk aan zakenrelaties of aan uw medewerkers geven. Het is een superleuk geschenk rond de zomermaanden, maar kan natuurlijk ook bij andere gelegenheden geven worden.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Handdoeken bedrukken | De PennenBoer

Bedrukte handdoeken van De PennenBoer zijn geliefd om weg te geven, maar ook zeker geliefd om te ontvangen. Een handdoek met bedrukking biedt talloze mogelijkheden, waardoor dit geschenk in het dagelijkse leven vaak gebruikt zal gaan worden. Het grote voordeel is dat het relatiegeschenk niet alleen binnenshuis, maar ook buitenshuis wordt gebruikt. Bedrukte handdoeken zijn onder andere in de zomer niet van het strand en bij het zwembad weg te denken. Ze vallen erg op en iedereen kan gemakkelijk zijn/haar handdoek herkennen. Bent u op zoek naar een praktisch relatiegeschenk? Laat een opvallende handdoek bedrukken bij De Pennenboer

Ruim aanbod handdoeken met bedrukking

Een bedrukte handdoek is het relatiegeschenk met één van de grootste druk oppervlaktes, helemaal als u denkt aan een digitale print. U kunt dus veel kanten op en uw bedrukte handdoek zal veel worden gezien. Hierdoor zal uw bedrukking zichzelf langzaamaan verspreiden en zal uw bedrijf steeds meer naamsbekendheid krijgen onder de mensen. Het vergeven kunt u het gehele jaar door doen, hierdoor kunt u een groter aantal in één keer bestellen. Wij hebben een ruim assortiment aan handdoeken die bedrukt kunnen worden. U kunt bijvoorbeeld een sporthanddoek laten bedrukken. Zo valt uw handdoek met bedrukking op in de sportschool. Daarnaast hebben wij ook handdoeken voor yoga, koelhanddoeken en strandlakens. De handdoeken zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren. Ook de bedrukking kan in meerdere kleuren, maak daarvoor gebruik van ons kleurenfilter. De PennenBoer is gespecialiseerd in het bedrukken van alle handdoeken. Naast handdoeken hebben wij ook een ruim assortiment in bijvoorbeeld strandartikelenmutsen en caps!

Verschillende drukwijze van De PennenBoer

Handdoeken kunnen op veel verschillende manieren worden bedrukt bij De PennenBoer: all over print (digitale print), zeefdruk, band inweving en band printing. Bij een digitale print wordt de gehele handdoek bedrukt naar uw eigen wens. U kunt gebruik maken van vele kleuren en zo dus een opvallende bedrukking neerzetten. Bij een band inweving wordt de bedrukking in de band van de handdoek wordt gedrukt. Bij een band printing wordt de band van de handdoek bedrukt, deze methode is erg geschikt als u de bedrukte handdoeken snel nodig heeft. De levensduur van een bedrukking is minder lang dan van een borduring. De prijzen van de PennenBoer zijn gebaseerd op het bedrukken met een zeefdruk. Bedrukte handdoeken hebben verschillende prijzen, daarom kunt u het beste contact opnemen met ons. Wij kunnen u verder informeren en eventueel een persoonlijke offerte voor u maken. Wij zijn telefonisch te bereiken op 074 711 0211 (NL) en 078 48 1648 (BE). U kunt ook via de mail contact opnemen: info@dePennenBoer.nl.

Handdoeken goedkoop bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima

Hans uit Maassluis

9

Top canvastas!

Monique Pessers uit 's-Hertogenbosch

10

UItstekend geholpen en erg goede kwaliteit!

Karlijn uit Den Helder

10

prima service en zeer meedenkend!

L. uit Hengelo

9