PERSOONLIJK ADVIES

Kleurpotloden bedrukken

Naast pennen bedrukken worden ook vaak kleurpotloden bedrukt. Want kleurpotloden bedrukken is ook enorm populair bij veel bedrijven. Want om even snel wat op te schrijven of te verduidelijken wordt er ook vaak een potlood gebruikt. Omdat een potlood streep of tekst weer uitgegumd kan worden. Daarnaast is het weggeven van een bedrukte potlood een makkelijke manier van reclame maken. Denk alleen al aan mensen die op straat staan met een enquête voor een bedrijf. Wanneer u de enquête invult, dan mag u de bedrukte kleurpotlood houden. Daarmee geeft u hen meteen een aandenken mee aan uw bedrijf. Wilt u kleurpotloden bedrukken? Bekijk dan ons assortiment hieronder en laat uw kleurpotloden bedrukken bij De PennenBoer.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Een bedrukte kleurpotloden zijn een relatiegeschenk dat elk jaar weer erg populair is. Elke dag heb je wel schrijfwaren nodig. Een kleurpotlood is niet alleen voor de kinderen die ermee gaan tekenen en lijntjes trekken, maar ook volwassen hebben potloden nodig om wat op te schrijven en soms wat te verduidelijken. Bijna alle bedrijven hebben wel schrijfwaren waar de bedrijfsnaam, het logo, een persoonsnaam of een persoonlijke tekst op staat. Dus hoe leuk is het om een kleurpotlodenset aan je collega’s of klanten te geven.

Bij het maken van aantekeningen pakt men tegenwoordig eerder een potlood dan een pen. Dit met de reden dat een potloodlijntje makkelijk uitgegumd kan worden. Een pennenstreep daarentegen blijft altijd staan.

Zoals u vast al merkt is dit een hele gemakkelijke manier van reclame maken. Denk maar eens aan de mensen die op straat staan te flyeren: “als u deze enquête invult, mag u het potlood houden” 

Soorten kleurpotloden

Bij De Pennenboer hebben we verschillende soorten potloden setjes. Zo hebben we voor elk bedrijf en doelgroep een passende set. Deze zijn makkelijk te vinden en te bestellen op onze website. Hieronder een kleine greep uit ons assortiment zodat u kunt zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

  • Een setje met grijze potloden
  • Tekenset
  • Kleine kleuren set
  • Kunstenaars set

Of u er nou voor kiest om de setjes als een los, klein geschenk wilt geven, of ze juist bij een ander cadeau wilt voegen, iedereen zal er blij mee zijn en ze zullen ook zeker gebruikt gaan worden. Een bedrukte potloden set kan gemakkelijk met de post verstuurd worden, zonder dat je er extra voor moet betalen. Het kan namelijk zó door de brievenbus.

Het bedrukken van kleurpotloden

Elke potloden set kan voorzien worden van een mooie, opvallende bedrukking. Dit wordt gedaan door middel van een tampondruk: een stempel die op het omhulsel wordt gedrukt.

Meer informatie

Voor vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken, dan zijn wij van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur te bereiken via:

Telefoonnummer Nederland          +31 (0)74 711 0211

Telefoonnummer België                  +32 (0)78 481 648

 Email Nederland                              info@depennenboer.nl

Email België                                      info@depennenboer.be

Meer schrijfwaren!

Neem een kijkje bij onze metalenkunststof en touchscreen pennen.

Kleurpotloden bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10